Sommar 2013

Biljetterna för Summerburst är fixade och hotell för fyra nätter. Hittade ett hotell tjugo minuter ifrån centrum med tunnelbanan för ett riktigt bra pris, så är nöjd till tusen. Längtar redan nu att få röra mig mot huvudstaden med Emelie. :)

I wonder where all the time has gone

Idag har jag varit och köpt massa grejer inför resan som är om bara tre dagar när jag vaknar imorgon, sjukt vad tiden har gått fort. Ikväll drog jag till Teg och solade lite med Minna innan vi for hem till mig och färgade min utväxt. Har inte riktigt fattat att det är nyår imorgon eftersom dagarna mellan julen och nyår bara försvunnit. Ska försöka somna i okej tid ikväll då det blir nyårsfirande imorgon så godnatt på er! :)

Bildlöst

Har hängt hos Emelie ikväll. Blev bjuden på tacos och sen satt vi bara och pratade och planerade sommaren, våran första riktiga utgång osv. Älskar verkligen den tjejen.
Nu ska jag krypa till sängs för att fixa lite grejer imorgon.


Mot Emelie för middag


Tips

Har så gott som noll aning vad jag ska blogga om. Så därför tycker jag ni ska kommentera vad ni tycker så jag får lite idéer. Publicerar inte kommentarerna så att man kan vara helt anonym. :)
Kram!


Varför håller jag inte koll på mina grejer...


Mellandagsrean

Vet att det är sämst bilder men orkade helt enkelt inte kämpa. 
 
 

You're giving me such sweet nothing

Fick med mig rätt så mycket hem igår från stan, men jobbigt var det att kriga runt där. Gick bra att jobba igår också och fick träffa mycket trevliga människor. Idag tog jag en sovmorgon och har fortfarande inte gjort så mycket under dagen, förutom att planera lite för sommaren. Min första sommar som myndig!
Som jag känner mig typ såhär taggad på :P

Nu vet ni


Juldagen

Har hängt med Felicia hos mig ikväll. Ätit lite fruktsallad och tagit det lugnt. Imorgon ska jag upp rätt tidigt för att trängas på mellandagsrean med Emelie och allt annat folk som kommer vara där. Klockan fyra ska jag till farmor och farfar för middag och klockan åtta börjar jag jobba.
En rätt så planerad dag alltså. Så länge kommer några bilder från ettan.
 

Doppardan

Så var den här julaftonen slut också. Känns egentligen ganska konstigt hur mycket man fixar och håller på för nånting som är över på några timmar.
Hade iallafall en trevlig dag med släkten och är nöjd med mina paket. Nu ska jag försöka sova så puss på er!


Så det så


Uppesittarkväll


I knew you were trouble when you walked in

Hängt med Minna,Niklas och William största delen av kvällen. Markus tittade förbi en sväng ikväll och nu ska jag snart sova. Morgondagens planer är oklara men är ju trotsallt julafton dagen efter så borde bli bra hur som helst.
Sweet dreams:)
 

21 december

Firade jullovet med en god middag och nu har julgranen blivit pyntad. Julkänslan är välkommen till mig!

Today


When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile


19 december

Blev ingen husbakning på skolan utan istället tittade vi på julkalender Dieselråttor och sjömansmöss som jag glömt hur bra den var. Ikväll har jag annars hängt hos Minna och haft det trevligt. 

You should know me by now

Hade fel om dagen. Att den skulle bli bra var att överdriva. Vissa personer lär sig nog inte helt enkelt.
 
Hade iallafall mycket trevligt med kära Emelie på stan och fick med mig så gott som alla julklappar. Imorgon ska det tydligen vara pepparhus-bakning på skolan och jag har sovmorgon så ser framemot en förhoppningsvis bra onsdag. 
 
 

Odjuret x2


Snällaste svenskaläraren bjuder oss på fika


Gran canaria

Igår blev alting klart med resan. Om 15 dagar sitter jag på planet med Markus,Viktor och Oscar och det känns underbart. Lämna Sverige för en vecka tackar jag inte nej till. 

Men nu ska jag fortsätta arbeta med mina vänner Frida och Sandra. 
 
 

Måndag

Idag har varit en bra dag då mycket som varit oklart blivit fixat, men mer om det imorgon.
Var förbi Minna ikväll och kom hem därifrån för ett tag sen. Imorgon blir det stan efter skolan med Emelie för att försöka hitta julklappar och på kvällen ska jag vara med Stefan så ser ut att även bli en bra tisdag.
Kram!

Musikhjälpen

Jag och mamma tog tag i saken och skickade iväg ett sms. Gör det ni också.
"Barnen i slummen har rätt till rent vatten"


Saturday

Var längesen jag sov så mycket som inatt, 14 hela timmar. Det visar nog att jag inte är helt frisk än trots allt. Planerna var ju egentligen att jag och Emelie skulle varit i Sundsvall idag, men eftersom både jag och mamma är sjuka blev det inget av. Synd som fan faktiskt.


♥♥♥

 

Mamma kom hem med lite bra medicin


11 nätter före jul

Åkte till skolan rätt så pigg och glad. Men det höll inte i sig länge innan jag kände mig febrig och sjuk igen, så blev bara att åka hem igen. Hann iallafall se luciatåget. :)


Lördags


12/12/12

Haha, jävlar vilket tjat det varit om datumet idag.
Jag har legat hemma hela dagen i hopp om att bli piggare och förhoppningsvis har det gett resultat. Vill till skolan imorgon och se på luciafirandet och förhoppningsvis få lite julkänsla.
 

Inte nu igen

Har känt mig lite hängig senaste dagarna men imorse vaknade jag med feber, huvudvärk och halsont. Blev hemma från skolan och har legat i sängen hela dagen. Fick mig en glad överraskning iallafall. :)


Impulsglass med Fredde


Tionde december

Fick sluta tidigare från skolan idag och for ut och övningskörde innan jag följde med Maja när hon skulle tatuera sig. Blev påmind av mina föräldrar att jag har namnsdag. Ni kanske sett flaggor på bussen, nu vet ni varför:P:P
Så blev bjuden på en bra namnsdag middag på Taormina och nu är jag hemma igen. 

Happy birthday!♥

Hade en supertrevlig kväll igår med supertrevliga vänner. Bilder kommer sen.
 
Jag hoppas iallafall att min älskade bästavän fick en bra födelsedag och jag är glad att jag fick vara en av de första som fick krama dig som nybliven 17-åring. :)
Jag älskar dig enormt och det vet du!
 
 

Lördag

Har precis duschat och ska snart börja fixa mig. Om dryga timmen ska vi hämta upp några tjejer och röra oss vidare mot Stöcksjö där vi ska käka middag och ha det trevligt för att fira hjärtat på bild här nere som fyller år imorgon. Kommer sova där så vi hörs imorgon!
 

Let me know

Även fast jag varit dålig på att updatera är det en del människor som klickar in här.
Jag skulle vilja veta vilka ni som läser min blogg är. Inte för att liksom "hänga ut" eller något sånt, utan bara för skojs skull! :)
Så släng gärna en kommentar så jag får veta. 
Puss!

Everything you want comes after you stop looking for it

Men hej igen! Varit lite frånvaro här ett tag men kan väl inte säga att något speciellt har hänt direkt. 
Drog en drive in med mammsen idag och har övningskört ikväll. Annars håller jag på att bryta ihop för nk-provet som väntar på tisdag. Först idag fick jag ut alla papper och det är inte lite kan jag säga. 
Men imorgon är det fredag och helgen ska nog bli bra så. :)
 

Rubrik saknas

Kallt i Umeå idag. Kan bara tacka för skjuts både till och från Planetariet där vi varit med klassen ett tag idag. 
Minna var förbi ikväll och höll mig sällskap när jag bakade för klassfikat imorgon. Blev chokladbollar.
Ser framemot en sovmorgon till 11.25 imorgon. :)

Nåt slags rekord är satt i att fly så långt bort från sig själv man kan

5026 ord och 14 sidor senare är jag klar med inlämningen. Har ändå gått helt ok med tanke på hur sent jag började med allt. Är stolt över mig måste jag säga. Ska väl försöka sova om ett tag men innan det ska jag fika och se lite serier. 

Tomt

Är bara så jävla arg,ledsen,besviken,sviken och allt däremellan just nu. Tackar Frida som har gjort min måndag.


Don't expect to get anything better back from me

Är hyfsat nöjd ändå, gjorde bort en del av min inlämning men ungefär lika mycket väntar imorgon. Hard life.
Tackar och bockar för de fina vännerna jag har i mitt liv och säger godnatt. :)
gammal bild.
 
 

Söndag

Brukar tycka att söndagar är rätt sköna dagar, men inte idag. Inte när man har en stor inlämning tills imorgon som jag har mycket mer än hälften kvar på.
Ska prata klart med Dana i telefon sen ska jag försöka ta tag i plugget.

-

Kom precis hem efter att ha varit ute ett tag i den här stormen. Nu väntar varma sängen. Så godnatt på er!:)


Första december

Hade kort skoldag igår,tackar! Drog på stan med Minna och köpte några julklappar och Tina var också med ett tag.På kvällen var jag och min familj hos Markus föräldrar och hade julmys men jag lämnade lite tidigare och var med Minna. När jag vaknade imorse snöade det för fullt, mysigt. Så idag ska vi försöka ta tag i julpyndadet här hemma.
 

RSS 2.0