310113

Försökte kriga till skolan idag för att göra bort ett prov och försöka förbättra närvaron, men det gick inte. Så idag har jag varit hemma hela dagen och försökt bli kry. Tror nog inte någon människa kan förstå hur less jag är på att vara sjuk hela tiden. Vill verkligen bara bli helt frisk, kunna träna, ta tag i skolan osv. 

Fem sanningar om mig själv

  • Jag har en njursjukdom, Cystnjurar.

  • Kan ha väldigt svårt för att komma i tid på morgonen, men har mycket lättare för det på kvällen.

  • Dom jag litar mest på är mina föräldrar.

  • Kommer oftast mycket bättre överens med killar än tjejer då jag oftast tycker att dom är betydligt mindre komplicerade.

  • Kan ha ett väldigt svängigt humör ibland. Från super glad till motsatsen. 

Onsdag

Ber om ursäkt för allt tråkigt på min blogg just nu, men hela jag har varit en röra sista tiden. Känner att jag sakta men säkert kanske får mina pusselbitar på plats, hoppas jag iallafall. Har fått mig en förkylning igen, förstår inte vad felet på mig är som är frisk en vecka innan jag är sjuk igen. Idag gjorde jag iallafall bort ett prov och imorgon väntar ett till, som jag pluggat alldeles för lite men. Nu ska jag duscha och sedan försöka plugga en liten stund. 
sommaren, dalarna, 2012

Ta mig tillbaka


-


Fredag,lördag och söndag

Dålig uppdatering senaste dagarna. I fredags gjorde som sagt jag och Emelie premiär på Five. Hade en rolig kväll, kom hem med ett rejält blåmärke och kom i säng lite för sent. Lördagen var hyfsat sliten, men vi hade en försenad födelsedagsmiddag här hemma med morfar,morfar,farmor och farfar. Käkade god mat, tårta, fick presenter och sådär. Minna kom förbi och åt tårta och fick fina presenter av min fina vän. Ikväll har min farbror och faster varit förbi och grattat mig i efterskott och nu har jag precis skrivit klart min del på ett skolarbete. Det var min helg det. 
 

Fredag

Inväntar middag och om typ två timmar kommer Emelie hit innan vi för första gången ska besöka Five. Hoppas på en bra kväll! :)

Words can hurt


Fyra från julafton


Äntligen

Slutade strax efter tre och då mötte jag upp Minna på stan och fixade lite saker. Åt middag där också. Sen jag kom hem har jag jobbat med min religionsuppgift som äntligen är klar. Som jag förstod det hängde mitt betyg till stor del på den så det känns sjukt bra. Nu hade jag tänkt duscha. 
 

-

En låt som får mig glad:
R.I.O – Party Shaker - Video Edit
 
En låt med mycket minnen:
De Vet Du – Fucka Ur
 
En låt som kan få mig att gråta: 
Yiruma – River Flows In You - Original
 
En låt som jag lyssnade på mycket i somras: 
Far East Movement – Turn Up The Love
 
En låt som jag hatälskar:
Alina Devecerski – Flytta på dej
 
En gammal låt jag kan lyssna på ibland:
Belinda Carlisle – Heaven Is a Place On Earth
 
En låt som är bra på att lyssna på när jag ska sova:
Trevor Hall – Well I Say. . .
 
En låt jag kan lyssna på när jag är arg:
Nomy – You Better Die Young
 
En låt som jag tycker är fin:
James Morrison – You Make It Real
 
 
 
 
 
 

Lost and insecure

Dålig, himla dålig dag. Listan med skolarbeten bara växer och jag sjunker väl därefter på ett ungefär.
Nä, det kanske bara är att kämpa på. 

21 januari 2013

Ikväll har vi firat pappa lite smått som fyller år idag. Grattis igen!♥ 
Fick med mig presenter från stan så det var ju tur. Ska prata lite i telefon innan jag ska försöka sova, börjar 8.20 imorgon så behöver nog lite sömn.

School

Är i skolan idag, känns som det var hur länge sen som helst sen jag var här. Har samhällskunskap ett tag till innan jag slutar och ska ner på stan för att köpa en present till pappa. Hörs senare!

True shit


Söndag

Kände mig piggare igår så Maja var förbi och vi gick sen ut på en promenad med Minna. Idag däremot kanske jag får sota för att jag var så ivrig och bli frisk, för hittills idag har jag bara legat i soffan och sett på tv. Håller tummarna på att jag snart blir pigg igen.


Gran canaria - Oskars bilder


Torsdag

Har varit hemma från skolan idag också. De senaste dagarna har känts som ett maraton då allt varit sjukt jobbigt att göra. Men idag fick jag iallafall i mig lite middag, pizza.
 
Annars så bugar och bockar jag för de fina vänner jag har.
 

Tack kompis


Hatar när det händer

Ingen vidare dag. Hemma från skolan med huvudvärk,halsont och värk i typ hela kroppen. Annars så känns livet lite halv konstigt nu. Ska försöka äta nånting nu och vila lite.


Gran canaria - 6



Gran canaria - 5


Gran canaria - 4


Gran canaria - 3


Sometimes I think that it's better to never ask why

Har inte gjort någonting alls idag. Mest legat och försöka vila upp mig och min röst. Har precis sagt godnatt till en mycket fin pojke och nu ska jag gå ner och invänta middag. Känner att skolan imorgon känns väldigt jobbigt.

 
 

Gran canaria - 2


Gran canaria - 1

Som jag sagt hade jag en helt fantastisk resa som jag aldrig någonsin kommer glömma.
Lärde känna underbara människor som jag hoppas inte var sista gången jag träffade, drack alla möjliga sorters drinkar, solade alldeles för lite, dansade hela nätterna, var ständigt oerhört lycklig, åkte galna taxi resor, fyllde myndig, fuckade ur (internskämt) och mycket mer. Kort sagt, tack alla fina som gjorde den här veckan till den bästa i mitt liv.

Sjukis

Blev ingen skola för mig igår eftersom förkylningen inte släpper. Två av mina reskamrater ligger också sjuka så jag är då inte ensam iallafall. Nu ska jag gå och duscha och kämpa mig ut eftersom mamma och pappa ska bjuda mig på födelsedagsmiddag. Bilder kommer upp ikväll från resan. 

Hemma igen

Är hemma efter en helt fantastisk vecka på Gran Canaria. Min röst är trasig och jag är sliten, så ska försöka sova inför skolan imorgon. Pusspuss

GRATTIS TILL MIG!

Nu är det min tur att fylla.. 18 ÅR!! 

Snart så..

Om cirka fem timmar sitter jag på planet mot Gran Canaria. Så detta blir sista inlägget på cirka en vecka. Hoppas ni har det så bra så länge, för det har jag verkligen tänkt att ha. Tusen pussar! 

Nyår

Tackar för en trevlig kväll och lånar de fyra sista bilderna från Emelie. 

Springer runt och fixar massa grejer med mamma


-

Oj så hemsk dag. Men så kanske det får vara dagen efter nyår. Skulle egentligen på middag hos mormor&morfar men var inte tillräckligt pigg för det. Men blev glad ändå när mina föräldrar kom hem med mat istället . Nu ska jag försöka sova då jag har en hel del grejer att fixa imorgon!


Ingen bra dag

Gott nytt år! Själv börjar jag året med världens baksmälla, tack för den. Hade annars en trevlig kväll igår men bilder kommer senare. :)


RSS 2.0