Dopparedan

Dagen alla räknat ner till har nu passerat och min var inte alls lik de andra jag firat. Denna julafton jobbade jag till 21 och efter det åkte jag till farmor och farfar där resten av pappas släkt var för paketöppning och lite julmat. Hade dock redan ätit på jobbet. Fick fina julklappar och att umgås med släkten är alltid mysigt. 




Tradition



Dan före

Sista lediga dagen innan jag går på ett kvällspass på självaste julafton. Slutar 21.00 men känns faktiskt inte alls gruvsamt. Igår ringde Sandra på Facebook från nån flygplats långt härifrån. Alltid skönt att få höra från vänner på resande fot. Nu ska jag försöka pallra mig upp ur sängen som jag legat i alldeles för länge. 


 

December

Mysigaste månaden på hela året. Snö och massa julpynt. Har jobbat en hel del på förskolan och jag trivs som fisken i vattnet och hoppas på att det håller i sig med lika mycket jobb efter nyår. På Lucia lussade jag och Carro för våran brukare. Resten av dagen var mestadels tung eftersom det var två år sedan Samuel gick bort. Tyvärr kunde jag inte åka dit men fick se fina bilder. Annars då? Fått min första parkeringsböter vilket inte var det roligaste denna månad. Här hemma har vi pyntat granen, och som vanligt hos familjen Edman börjar och slutar det i kaos.Therese har fyllt tjugo och det firades med ost och kex i min säng. Mina lediga timmar som varit få under december har jag umgåtts med vänner där en utav höjdpunkterna var vårt överraskningsjulbord för Dana. 
 

Trötter

Jobbar nu sista natten innan jag får min första lediga dag på över en vecka. Hela veckan har bestått av sjukt mycket jobb så blir otroligt skönt med någon dag ledig. Tur jag har min fina Dana i telefon som håller mig sällskap inatt. 

RSS 2.0