Sol

Solen har hittat till Umeå idag, så härligt. 


Igår var det kramkalas på jobbet då Joanna slutade. Fin som hon är hade hon köpt en present till Mattias då han hjälpt henne med sommardäcken. På kvällen hade jag myskväll med Emelie, så behövligt att bara sitta och snacka strunt med någon som ligger en så nära hjärtat. Tog även med henne på Maxi idag för att handla inför Valborg imorgon. Win,win - roligt sällskap och handlingen blev gjord. Kombinera nytta med nöje är mycket bra. 


Trött

Är så sjukt trött idag. Förstår inte vad som är fel. Möttes iallafall av en trevlig skål i personalrummet, samtidigt som man blir ledsen då den står där för att Joanna slutar imorgon. 



Mystisdag efter en lång arbetsdag


Måndag, tisdag, onsdag och snart torsdag...

Veckan susar på. Två möten är avklarade varav ett var trevligt med massa gott eftersom vi firade en kollega som fyllt 40. Däremot skulle vi även avtacka min avdelningskollega Joanna som slutar på fredag. Det är i såna här lägen man inser hur nära man jobbar varandra på förskola. Man vet exakt varandras rutiner, vilken mat som är någons favorit men även det de avskyr. Det slutade med att jag,Sara och Joanna stod och grät när vi gav Joanna vår lilla present. Men jag hoppas och tror att vi kommer hålla kontakten trots allt, även om det inte kommer bli som det är nu. 



Work work

Back on track. Efter ett påsklov med lite lugnare tempo är rutinerna återigen tillbaka.

Ikväll slutar jag klockan åtta och imorgon sju. Peppar mig med att det börjar bli ljusare ute och att det snart är semester. 


Skrutten har fyllt tre år

Tack för att du förgyller mina dagar.



Sunday

Sovmorgon följt av lunch på Vezzo och lite shopping på Avion. Härlig söndag.


Igår däremot var det full fart mest hela dagen. Först kalas och sedan hann jag med att träffa många goda vänner. Nu gäller det att ladda upp för en ny arbetsvecka. 



Tänkvärt

Skriv inläggstext 


Relax

En skön påskledighet har passerat. Har tagit det väldigt lugnt och kom verkligen ned i varv som var välbehövligt. 

Bjuder på lite blandade bilder som får tala för sig själv.


Skärtorsdag

Såna här dagar är rätt mysiga att jobba på förskola. Glada barn som är nyfikna på vad som händer och sker. Nu väntas det påskdisco för denna påskkärring.



Har jag med mig allt?

Det värsta med att åka bort måste ju vara att packa. Har jag med mig allt? Glömde jag nåt? 


Jag gör alltid packnings listor för att min hjärna ska få någorlunda ro. Nä, dags att återgå.



Snart..

blir jag lång ledig. Eller lång och lång. Men två extra dagar. Passar perfekt då jag varit hängig hela veckan och känt att en förkylning är på gång. Imorgon efter jobbet åker jag och Mattias samt mina föräldrar upp till stugan för lite lugna och sköna dagar. Tacka vet jag fjällen. 



En helg fylld av uteliv

I fredags var jag och Carro ute på Allstar. Vi startade kvällen hemma hos henne med lite drinkar och tog oss sedan vidare dit. Blev en lyckad kväll men med en mindre lyckad alkohol konsumtion med tanke på att det vankades fest även lördag.


Mattias bror Daniel fyller snart 30 år, så vi bestämde oss för att fira honom lite i förskott. Det var något han inte visste om så chockad blev han då alla vi som fixat detta stod på deras uppfart. Dagen blev lyckad med ölprovning och god catering mat. Vid 02 fick vi skjuts hemåt och var nöjda över kvällen.


Altanliv och nya naglar

Igår efter jobbet åkte jag direkt till Teg och fick mina naglar fixade. Tre timmar senare var jag färdig och lika ovan som varje gång. Men som med det mesta vänjer man väl sig. 


Idag har inte alls varit en lika bra dag, humöret har åkt berg och dalbana. En ljusglimt var att altanen kunde invigas med middag följt av kladdkaka och kaffe. Säg att våren stannar nu....


No words needed

Skriv inläggstext 


Det gäller att fira...

..allt som går att fira. Och det är jag och Mattias bra på. Igår var det vår dag, inte rätt månad eller så. Men trots det vår dag. Så då passade vi på med en middag på Pinchos. Efter det blev en snabb visit hos Sara som håller på att flytta in bredvid oss, kommer bli super kul. Kvällen avslutades hos Minna som jag inte träffat på typ två år. 

Skönt och sitta och bara snacka strunt och catcha upp vad som hänt sen senast i livet.



Ingen ordning

Ett snäpp mörkare hår har jag fått och ett par skor rikare har jag blivit och nöjd för det är jag. Filmen var bra och så efterlängtat att få träffa Caroline. 


Helgen har varit lugn och skön. Tacos mys hos Emelie i fredags och annars små olika upptåg under helgens lopp. Nu ska jag ta vara på sista lediga dagen hade jag tänkt.
 


RSS 2.0