Ingen rubrik

Underbar middag blev det idag då jag inte orkade laga nånting. Har åkt på en förkylning lagomt till nyår. Duktigt less men det är bara att bita ihop. Nu ska jag träffa Markus innan det är dags att sova. Godnatt och hoppas alla får en underbar sista dag på 2013! :)




Måndag

Kom hem vid sex imorse efter tidningsdelandet med Oskar. Sov till halv fyra och så gott som direkt åkte jag och Maja och handlade middag för imorgon. Ikväll är mina planer att fixa för imorgon och kanske träffa Mimmi en stund. 

131229

Längesen sist. Hade en mysig julafton med släkten och fick bra julklappar och god julmat. Förutom det har jag varit med mina vänner, ätit middag hos farmor och farfar och i förrgår kom äntligen Minna hem från Sandviken. Det firades med mat x2. 
Ikväll ska jag "jobba" med Oskar, kan inte bli tråkigt. 
 

-

Uppesittarkväll och jag kammade hem två nyårslotter. Bättre än ingenting iallafall. Ikväll har jag träffat vänner och nyss avslutade jag ett samtal med bästis där vi pratat om allt mellan himmel och jord. Man får tacka för telefonen när hon är typ 50 mil bort. 



Uppesittarkväll



Lycksele

I lördags var jag uppe rätt tidigt för att åka till Lycksele. Hade Maja och Markus med mig som sällskap för att åka till Samuels grav som är hur fin som helst. Var på kyrkogården en stund och även fast det självklart är ledsamt och det alltid faller några tårar så är det fint. Efter det åkte vi till Dollar Store och sedan blev det middag på Golden Bar innan vi åkte hem igen. 


Fredag

Idag gjorde jag sista dagen på praktiken. Fick gott fika och en bok. Kommer verkligen sakna alla.

Just nu sitter jag hemma i Niklas lägenhet som verkligen blivit superfin. Vi har precis avnjutit en sjukt god middag som fina Minna lagat åt oss.


 



131219

Kom precis hem efter att ha varit ut med Jimmy, Figaro och Maja. Imorgon väntar sista praktikdagen. Känns både ledsamt men samtidigt skönt med lov. Efter praktiken blir det att tvätta bilen och sedan äta middag med Minna och Niklas. Senare på kvällen kommer Maja och gör mig sällskap över natten innan vi åker till Lycksele på lördag.
Men nu ska jag vara social med Mathias innan jag ska sova. :)
 
 

Från i fredags

Middag, krogen och lite för mycket alkohol. Bilderna får tala för sig själv. 
 
 

Fredag

Idag fyller min kära vän Jimmy 18. En utav dom jag spenderat mest tid med denna sommar. Har fått så sjukt mycket minnen på så kort tid. Tack för att du är du! 
Även fina Olivia i min klass fyller 18, så grattis till er båda! 
Jag ska snart hoppa in i duschen och så för att fixa mig inför ikväll när vi ska fira Maja. Puss! 



Onsdag

Efter cirka 5 timmar på sjukhuset där jag varit som sällskap har jag kommit hem. Trött och huvudvärk. Var på vårdcentralen i måndags och fick reda på att jag har kronisk bihåleinflammation. Så just nu har jag kortisonnässpray och hoppas på att det ska hjälpa. Nu ska jag fortsätta se tv innan jag ska träffa Oskar en stund.

Grattis till mig på namnsdagen



Sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar

Inledde helgen med att pynta granen här hemma, tycker det är så himla mysigt när den är framme. Efter det var jag med Minna. Vi såg lite på Idol, träffade Oskar och färgade mitt hår. Lördagen var oklar fram till typ klockan nio då jag, Oskar, Markus och Peter började dricka hos Oskar. Efter det blev det Lokal, och sedan tillbaka till Oskar på efterfest med finfina tjejer från Stockholm. Efter en jäkligt lång men rolig kväll så vandrade jag, Markus och Oskar hem vid sju på morgonen. 
Nu är det slut på helgen, och tillbaka till praktiken. Bara en vecka till innan jullov. 
 

Lycklig som har dig♥

Som vi väntat efter den här dagen älskade vän. Äntligen är även du 18! 
Vi har haft våra upp och nedgångar i vår vänskap, men trots det så står vi här idag. 
Du har visat mig vad riktig vänskap är och under dessa år har vi hunnit med mycket tillsammans, och skapat många fina minnen. 
Ifall jag har tråkigt när jag städar, ifall jag behöver sällskap när det känns ensamt eller ifall det har hänt något är det dig jag ringer, och jag vet jag att du alltid finns där för mig. 
Ser verkligen framemot att få fira dig på fredag, och det hoppas jag ska bli din bästa födelsedag någonsin!
 

Tisdag

Hängt med Minna hela dagen. Efter det hade jag trevligt middagssällskap med Oskar. Vi träffade Peter en stund och sen åkte jag hem. Har städat en hel del i källaren ikväll och nu ligger jag och ser på Paradise Hotel. Imorgon väntar praktik mellan 07.30 till 14.00 


Oj så less

Önskar jag kunde bli förvånad över att jag har ont i halsen, varm men ändå frusen igen. Men det är jag verkligen inte. Det måste vara något som inte står rätt till när jag aldrig kan hålla mig frisk. Idag blir en lugn dag, väldigt lugn. 



RSS 2.0