141030

Har hållt mig frisk så himla länge men när jag vaknade imorse var det halsont, snorigt och hostigt. Jag hoppas jag hinner piggna på mig tills helgen. Mina dagar glider mest förbi och kantas ibland med jobb, ibland med vänner och ibland med ren ensamtid. Nu ska jag gå och slänga in lite kläder i tvättmaskinen och diska bort innan Mimmi kommer förbi. 


 

Sen senast

Ett tag sen sist, som vanligt. Två helger har hunnit gå. Förrförra helgen åt jag middag hos Felicia innan vi begav oss till Schlagerklubben där det var himla trevligt. Veckan som var jobbade jag så gott som hela veckan och denna helg som just varit har varit lugn. I fredags hade jag mamma och pappa här på middag och jag bjöd på tacos. Senare på kvällen kom Sandra förbi. I lördags fikade jag med Felicia innan vi satt i biostolarna för att se Gone Girl. Bra film, men båda två blev rätt så rastlösa då filmen var så lång. Denna vecka har inletts lugnt med ledighet, får se om den fortsätter på samma sätt.
 

Ledighet

Hur perfekt är det inte att ha Mimmi en minut ifrån sig? Båda blev sugna på skräpmat och lika snabbt var vi där. På bloggen ser det ut som jag bara äter då matbilder typ är det enda jag tar men så är det faktiskt inte. Ikväll är min sista lediga kväll den här veckan för imorgon och torsdag väntar två nattpass.



Måndag

Efter några timmars sömn vandrade jag och Mimmi till Ica och köpte lite mat och sådär. Gick hem till mig, satt oss och pratade och såg på tv. Min tv har lagt av av någon märklig anledning så just nu har jag tvn vi brukar ha i husvagnen. I storlek är den väl som en dataskärm, men bättre än inget alls. Förhoppningsvis kommer min tv tillbaka från lagning väldigt snart. Vi lagade middag och tog det lugnt och kvällen har jag spenderat med Therese framför Paradise hotel.
 




Söndag

Inte förrän klockan tre var jag igång idag. Då fick jag istället springa runt i lägenheten för att hinna med allt innan fyra då vi skulle på försenad födelsedagsmiddag för min underbara kusin. Just nu har jag gjort lite mer än halva mitt nattpass och har precis kollat klart på Efterlyst. Förvånas varje gång över vilka iskalla, känslokalla och ärligt äckliga människor det vandrar på denna planet och i detta land. Skärpning. 



Lägenhet

Som jag nämnde i förra inlägget har det blivit en liten förändring. Jag som alltid bott under samma tak som mamma och pappa bor nu helt själv, i en egen lägenhet. Dock är det bara två månader eftersom jag hyr i andra hand så kommer bo här tills den 1 december. Men jag ser det som en bra erfarenhet inför den dagen jag flyttar till en lägenhet med förstahandskontrakt. Jag har inte flyttat särskilt långt heller, utan är kvar på Grubbe med ungefär tio minuter gångavstånd hem till mor och far. 
Det känns självklart annorlunda och ibland lite tomt, men skönt att få göra precis som jag vill och hur jag vill.
 

4 oktober 2014

Helg igen. Däremot blir denna helg lite lugnare än den förra. I lördags skulle jag till Felicia och kanske ta nåt vinglas och bara prata. Det slutade med drinkar, shots och schlagerklubben. Hade så himla kul, ännu ett bevis på att spontant är bäst. Denna helg består istället av betydligt mer lugn. Ikväll kommer Felicia förbi och vi ska käka middag tillsammans. Har en liten grej jag inte berättat som jag ska göra i ett senare inlägg. Adios!
 

RSS 2.0