Wednesday

Vilken underbar dag! Jag har vaknat på helt rätt sida efter betydligt mer timmars sömn än vad jag är van. Har för tillfället rast och sippar på lite kaffe och sitter bara och hoppas på att dagen fortsätter  på samma sätt som den börjat. 



Lördag

Efter en lång arbetsvecka och ett pass även idag så har jag jobbat lite för många timmar. Men trots det har veckan varit jäkligt bra. Just nu ligger jag i soffan hos Dana och Jesper efter att ha blivit bjuden på en mys middag. Bara att tacka och bocka. Hoppas helgen fortsätter som den börjat. 




Morgonstund har inte guld i mun

Igår blev jag bjuden på middag efter jag slutat jobbet. Guldvärt. Denna dag är inte lika guldvärd, förutom i lön. En arbetsdag på cirka 15 timmar kändes egentligen inte allt för roligt, men kommer ge mig själv en klapp på axeln vid månadens slut. 


 

Söndag

Hinner knappt andas så är fredag plötsligt söndag. Tänk om veckorna kunde gå såhär fort. I fredags var det bio som gällde. Filmen var bra, men med min rastlöshet och med tanke på att biosalongen var extremt kall så var drygt två timmar lite för länge att sitta. Igår var jag först på middag hos farmor och farfar, sedan hade jag och Carro vin och ost och kex mys. Sån där lyx man behöver ibland. 
Idag ska jag försöka röja upp lite här hemma. För tillfället är det mer kläder runt om överallt än vad det är i mina garderober. 




Lovely Friday

En vecka med för sena kvällar och på tok för lite sömn är nu över. Ligger i soffan och har just tagit helg, och det känns så enormt skönt. 
Ikväll vankas eventuellt bio, och imorgon blir det nog lite vin med ost och kex. Underbara helg. 


Måndagen

Första dagen på denna arbetsvecka är avklarad och magen är mättad med spagetti och köttfärssås. När måndagen är gjord känns det ungefär som att halva veckan är gjord, även fast det inte riktigt är så, så är det en ganska skön känsla. 

Kvällen då? Ska fika med mamma och pappa. Sedan blir det nog att kika på Paradise Hotel. Frågar mig varje gång varför man tittar på det, men ändå blir det så att man sitter där tre kvällar i veckan och stirrar.  



Dags för måndag igen

Middag som sagt igår. Blev lax, potatis, coleslaw och sås. När man hade ätit så man trodde magen skulle sprängas var det dags för tårta. Låter som detta var hemskt, riktigt så var väl inte fallet. 
Nu ska jag börja jobba, kortdag idag. Mycket skönt! 




Helgen

En ovanligt lugn helg för mig har det varit. Minns inte sist jag tog det såhär lugnt när jag var ledig, men det var verkligen behövligt då jag är en sån person som ofta är överallt, hela tiden.
Om nån timme ska vi och käka middag och fira Erik i efterskott. Bra avslutning på helgen. 


RSS 2.0