Kalas

Igår efter jobbet var jag och Mattias bjudna på kalas. Mattias systerson Adam fyllde hela två år. Blev bjudna på tårta och massa fika. Just nu sitter jag på rast i några minuter till innan jobbet kallar. 


 

Tisdag

Storhandling och lite inköp på Jysk har jag och Mattias hunnit med ikväll. Och jag slog till att investera i en bok. Har hört att den är bra så värt att ge den ett försök. Nu är Hannes på besök, alltid trevligt med lite besök i vardagen. 



Påskhelgen

Varför lyxar man inte mer ofta? Hotell och spa var underbart. Var på spaet hela dagen. Sen blev det en god middag på Allstar. Tanken var att vi skulle vila ett tag på hotellrummet efter middagen för att sen gå ut en sväng. Men efter en dag i vatten så somnade vi båda redan vid halv tio. På lördagen gick vi och strosade i Ö-vik. Lördagskvällen hängde jag med Emelie, och vi träffade även Peter en sväng och var förbi Fredrik. 
Igår fixade jag och Matte ute i förrådet och hans snälla föräldrar kom och hjälpte oss och bjöd oss även på himla god mat. Om nån timme ska jag till födelsedagsbarnet Fredrik och äta smörgåstårta.










Intensiv

Fullspäckad vecka trots att den arbetsmässigt bara är fyra dagar. Har två kvällsmöten till 19.00 så blir sena kvällar. Mattias fyllde ju år i veckan och av mig fick han hotellövernattning och spa i Örnsköldsvik i helgen. Ska bli så skönt att få komma iväg och bara ta det lugnt.



Veckan som varit

Full fart hela förra veckan. Mattias fyllde år i onsdags så då hyrde vi kvarterslokalen för att ha kalas där. I fredags blev det fika på Café Göteborg med Erik och Caroline. Lördagen var det namnkalas för Meja i Sävar. Jätte fint och trevligt. Igår var jag och Mattias och hans föräldrar och fixade en massa saker. Hann även med en premiärtur till Avion. Bjöds på tacos hos mamma och pappa till middag. 









Huvudstaden

Förra helgen tog jag och Mattias oss en flygresa ner till Stockholm för att äntligen hämta en Audi A3 till mig. Försäljaren hämtade oss på Arlanda och sen provkörde jag till anläggningen. Några mil utanför Eskilstuna hittade Mattias sig en bil, även det en Audi. Blev en lång lördag då vi inte var i Umeå igen förrän vid tolv på natten. Söndagen firade vi med räkmackor till frukost.






På plats igen

Efter 5 dagars sängliggande med hosta är jag tillbaka på förskolan. Ja just det. Jag har fått en 100% tillsvidare tjänst på Förskolan Ersmark. Känns toppen bra! 
Och nu när jag är tillbaka så är det bara att köra järnet för att komma in i alla rutiner och allt tänk. Nu sitter jag med min kaffekopp och har tio minuter kvar av min rast innan jag ska jobba drygt tre timmar till. 



Frågan är ju




03:26

Försökte sova men när man hostar varannan minut ger man upp. Har istället lagt mig i soffan och spanar runt på bloggar och allt annat i den sociala media världen. I samma veva kommer alla egna tankar in. Glädje, lycka, ledsamheter. Ja, en himla blandning minst sagt. Livsfarligt med ensamma vakna nätter och tankar som skenar iväg. 



Punktform

Fått tillbaka en ny iPhone efter lagning. Garvat ihjäl mig åt Faceswap. Varit i Åbyn och ätit tacos och sett Melodifestivalen. Fått mysfrukost på sängen. Och slutligen, åkt på världens dödsförkylning. 







RSS 2.0