Tisdagen

Eftersom jag är ensam hemma hade jag tänkt börja plocka lite vuxenpoäng. Jag har gjort en matlista och det är faktiskt inte snabbmat. Igår bjöd jag Oskar på lax och potatis. Efter det åkte jag och Mimmi till Piparböle för ett kvällsdopp. Älskar sommarkvällar. 





Det som varit

Början av förra veckan inledde jag med att åka från stan ett tag till Markus stuga. Jäkligt skönt må jag säga. Åkte till Skellefteå en dag och åt en sjukt stor räkmacka och en sjukt stor glass. Ett inlägg om min senaste helg i Åsele kommer senare. 

  

Båten

I torsdags var jag med Mimmi hela kvällen, och helt spontant hamnade vi på båten. Hade en trevlig kväll men en allt för dyr taxiresa hem. Igår jobbade jag till klockan 22 och sedan var jag i Vännäs ett tag. Nyvaken är mitt förnamn nu och ikväll väntas ett tolvtimmars nattpass. Tur jag trivs så bra! 


 

-

Min lördag kväll spenderades i Stöcke med trevligt folk. Maja sov hos mig och vi åt mat från Max i sängen mitt i natten. Mer än godkänt. Idag har vi firat fina Dana som fyller 20 år. Eftersom jag jobbar natt kunde jag bara vara med på middagen men det var himla trevligt. Rebecca ringde hennes stora kärlek, Oscar Möller, som hälsade grattis och vi hade tryckt en tröja. Ett barn på julafton är den minsta jämförelsen. Tror och hoppas hon hade en bra 20års-dag, hjärtat mitt.



Tidsfördriv

Vem av dina vänner har du hållit ihop med längst? - Måste nog vara Markus, känns som vi bara blir bättre och bättre vänner.

Vem av dina vänner har du kommit närmare på sista tiden? - Oskar och jag gick från att inte känna varandra till att bli hur bra vänner som helst på väldigt kort tid. Exakt samma sak hände med mig och Victor. Så dom två

Vem av dina vänner spenderar du mest tid i telefon med? Dana. Våra samtal skulle nog ingen annan förstå eftersom vi kan byta ämne femton gånger på tio minuter. 

Vem av dina vänner umgås du mest med? Tror det är mina grabbar som jag är med typ varje helg, och ibland någon gång på veckorna. 

Vem av dina vänner är mest lik dig själv? - Jäkligt svår fråga. Men jag och Emelie är rätt så lika. Även jag och Mimmi. Vet inte hur många gånger vi säger eller tänker samma sak exakt samtidigt. 
 
Vem av dina vänner har du glidit isär med mest? - Från att vara extremt tighta till var vi är idag så är det nog Minna. Även fast vi ses och umgås ibland. 
 
Vem av dina vänner kan du se dig tillsammans med på ett café om 20 år med förlovningsringar och barnvagn? - Knivig fråga. Men jag och Maja har pratat om detta så det blir Majsan.
 
Vem av dina vänner ligger dig närmast hjärtat? - Denna fråga kan jag inte svara på. Alla har ju sin plats på olika sätt. Vännerna man umgås mest, vännerna man litar mest på, vännerna man skrattar mest med osv. 
 
Vem av dina vänner pratade du senast med i telefon? - Hahaha, Dana...
 
Vem av dina vänner träffade du sist? - Träffade Mimmi inatt. 
 
 
 

Senaste tiden

Ja, vad har hänt efter studenten?
Jag har fått säga hejdå till en mycket fin vän, Victor, som flyttade hem till Vilhelmina efter studenten. Tack och lov har vi bra kontakt nu ändå genom telefon och sådär. Jag har jobbat litegrann på förskolan och även inskolats som personlig assistent hos två brukare. Midsommar firades hemma hos mig med goda vänner. Felicia som var för länge sen jag träffade käkade jag mat med på Allstar och tog en drink på Båten. Sett filmen "Förr eller senare exploderar jag" på bio, kan säga att jag aldrig gråtit så mycket till en film någonsin. Helgen som var så var det Wheels och då åkte jag bil, drack alkohol och hade det bara jävligt bra. Som ett plus i kanten kom även Maja hem efter två veckor i Turkiet. 
 

Studenten

Dagen med stort D hade kommit. Vi började med champagnefrukost hos Elin på morgonen. Alla var sjukt taggade och polisen var förbi och sa att dom hörde oss till sitt fikarum. Haha, älskade BF3PED. Vi rörde oss mot skolan för att träffa lärare och så vidare. Vi fick våra betyg, sprang i ishallen och skrek på ettorna och tvåorna. Sedan var det träff i klassrummet en sista gång innan det var dags för det riktiga urspringet. Tårarna rann samtidigt som man var så jäkla glad. Efter utspringet var det flak som gällde, och jävlar så kul det var. Hade lätt kunnat åka flak hela kvällen. Vid fem hade vi middag här hemma med släkten och efter det mötte jag upp klassen hos Olivia igen där vi började förfesta innan studentskivan. Ni som inte tagit studenten ännu, detta kommer vara en dag ni kommer minnas hela livet så ta vara på den. 
 

Balen

Torsdag den 5 juni var det dags för studentbalen. Jag gick med min trogna vän Markus - precis som balen i nian. Vi började med att träffas hos Maja i Stöcksjö där vi åt och drack litegrann innan alla började röra sig mot Folkets Hus. Efter mat och dryck rörde sig alla mot TC och där hade jag det jäkligt trevligt. En bra bal kort sagt. 
 

RSS 2.0