Tröttmössa

Veckan är startad. Igår kväll var det storhandling på schemat. Alltid lika jobbigt att ta sig iväg, men alltid lika skönt när man kommer hem. Tips till er som inte tycker om att storhandla, handla på kvällen när det är så lite folk och det nästan känns som du är själv. Idag jobbar jag till strax efter två och då ska jag plocka upp Emelie och åka vidare nmot Avion. 


Sunday

Så var söndagen här. Även fast jag tycker om mitt jobb så är söndag alltid söndag. Idag var vi bjudna på kalas hos Mattias kusin och efter det blev det pizza i Åbyn hos Mattias syster. Igår bjöds det på tacos hos mamma och pappa. Har kort sagt behövt stå vid spisen väldigt lite denna helg, skönt. Just nu slappas det för fullt i soffan hos Gustav. Klockan ringer vid sju imorgonså snart dags att avrunda. 


Huvudet upp, fötterna ned

Nu är jag på benen igen efter en hejdundrande flunsa. Har jobbat hela veckan och stått i, och haft saker inplanerat hela veckan så har inte bjudits på många lugna stunder.


I helgen var vi ut och firade min älskade pappa som fyllde år. På kvällen var vi på Oléarys där vi åt god mat och hann med att både spela minigolf och bowling.

Påtal om bowling är det faktiskt vad som väntar ikväll, men mer om det senare.


Hostmedicin och vårdcentral

Åkte ikväll till primärvårdsjouren. Fick reda på att sänkan låg bra, men fick en bra hostmedicin som redan nu visat lite effekt. Imorgon ska jag ge jobbet ett försök, håller alla mina tummar att jag ska stå på benen efter morgondagen. 


Födelsedag och alvedon

Fyllde år i måndags, och det firades med kalas på kvällen. Hade hyrt kvarterslokalen då vi var ganska många. När vi hade städat bort var jag helt slut och sedan fick jag feberfrossa. Resten av veckan har spenderats i sängen varvat med soffan för omväxlingsskull. Det är så många i min närhet som åkt på detta och nu vill jag bara bli frisk. Känner mig piggare men orken är lika med noll


Sedan sist

Återgått till jobbet, pigg men hostan är envis. Firat in det nya året. Ätit skräpmat hela nyårsdagen. Firat ett år med Mattias på Lottas och sedan lite ostbricka.

Två dagar kvar på den här kortveckan och livet känns bara grannt. 


RSS 2.0