Tisdag

Vilken dag! När jag slutade så dammtorkade jag hela lägenheten och städade bort alla saker. Sedan blev det fram med alla julsaker. När Mattias kom hem hjälptes vi åt med julbelysning, gardiner och att laga middag. På kvällen blev det glöggkväll med mamma och pappa. Nu gör jag allt för att julkänslan ska infinna sig. 
(null)

(null)

(null)


Måndag

Idag är det måndag. Kämpa allesammans 
(null)


Söndag

För att få lite julkänsla i kroppen blev det ett besök på julmarknaden i Tavelsjö. Blev däremot en väldigt snabb visit där men lite glögg och en muffins hann slinka ner. Vi åkte runt lite i bilen innan det blev att fynda lite vinterkläder på XXL. 

Just nu: Soffmys med världens bästa Emelie. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


På banan igen

Fick åka hem från jobbet på onsdag med världens magsmärtor. Dom höll i sig enda till torsdag eftermiddag men idag är jag tillbaka på jobbet. Jag jobbar till fyra, sedan är jag barnvakt ikväll mellan klockan 17 till 22. Men det ska nog gå bra. 
Även fast man varit borta lite i veckan infinner sig den härliga fredagskänslan i kroppen. 
(null)


Motorcentralen

Igår var jag och mamma på Motorcentralen där det hölls ett event. Vi bjöds på goda snittar och en fantastisk föreläsning. Shahrzad Kiavashs föreläste om sitt liv, och att leva som dubbelamputerad. Gripande, rörande och en väldigt intressant föreläsning. Som plus i kanten fick vi även värdecheckar på Victorias Home. En bättre tisdag helt enkelt.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Helgen

Fort var denna helg över. I lördags så åkte vi till Sörfors och grillade hamburgare till lunch. Är så himla härligt att äta utomhus, tyvärr börjar man ju frysa rätt fort. På kvällen blev det middag på Marias med Erik och Carro och sedan en bowlingmatch. Det gick inget vidare för mig, en stadig sista plats. 

Idag tog jag en rejäl sovmorgon. Efter lite kaffe så var det dags för lite shopping, både på Lager157 och Avion. Jag gjorde lite fynd, bland annat en t-shirt för ynka 16kr!! Kap. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Sedan sist

Har jag blivit med iPhone 8 plus. Min iPhone 6 gav upp totalt. Hittills är jag nöjd men är ovan att den är  lite större. Men skönt med en telefon som funkar. 
(null)

(null)

(null)

(null)


Gårdagen

Igår bjöd Mattias pappa oss plus mina föräldrar på fika på Röbäck. Så trevligt initiativ och det blev över tre timmar där. Har sagt det förut men veckorna går så mycket fortare när man har något inplanerat. Snart är det helg och veckan har gått i ruskig fart. Kan tänka mig att det beror på att det är höstlov och det är lite barn och lugnt på jobbet. 
(null)


RSS 2.0