Skoterkort

Är så himla glad och stolt. Har äntligen tagit skoterkortet efter flera års tankar på att göra det. Annars har veckan rullat på i en himla fart. Kom ner lite i varv ikväll då det blev bio, En man som heter Ove. Helgen kommer nog rulla på i samma takt då 23 timmars jobb väntar. Men nu väntar sängen. 



Resten av veckan och helgen

Pappa fyllde år i torsdags, och på fredagen hade vi tårta hos oss. I lördags följde jag och Mattias med mina föräldrar på en biltur som slutade halvvägs till Ö-vik och sedan blev det en pizza i Hörnefors. Igår bjöd farmor och farfar mig, Mattias, mamma och pappa och Carro och Erik. Himla kul att Carro följer med nu för tiden. Nu är jag tillbaka för en ny arbetsvecka. Tur måndagen bjuder på mjukstart







En vecka sedan

Hann bara vara hemma en dag efter Sundsvall så satt jag i firmabilen påväg till Piteå för kurs och hotellövernattning. En väldigt givande kurs och kul att få se städer man aldrig riktigt sett förut. Nästa kurs tar jag med mig Lisa som sällskap. 



Sundsvall

Helg i all ära, särskilt denna som jag fick spendera på hotell med hjärtat. Åkte till Sundsvall lördag morgon, och hemåt igen söndag kväll. Fyllde tiden med massa god mat, shopping, goda drinkar och nattpizza i sängen. Sånt här ska man unna sig oftare. 











When words fail, music speaks



Torsdag/fredag

Igår var en lugn dag. Vilade och försökte ta det så lugnt som är möjligt för mig. Mattias bjöd mig på middag, spagetti och köttfärssås som var otroligt god. Sedan åkte vi och tvättade bilarna. Himla skönt att ha det gjort då jag inte ens minns då min tvättades sist. 
Idag jobbade jag halvdag för att känna efter hur det skulle gå, och det gick faktiskt bättre än förväntat. Skönt att vara tillbaka, träffa alla och få en normal vardag, även fast ledighet inte är så dumt. Efter jag slutat blev det en pasta på stan, satt så rätt i magen. 





Home

Blev utskriven i tisdags utan något egentligen direkt svar vad det var som var fel. Har hittat saker det kan bero på, men inget som är säkert. Har fortfarande lite ont i magen, men inte som förut. Tack och lov. Imorgon ska jag prova jobba halvdag för att känna efter hur det känns. Saknar trots allt vardagslivet med rutiner. Snön har fallit i Umeå och temperaturen har stigit rätt så många grader. Men det är ju trots allt januari. 




21

Fyllde 21 år i lördags så vi skulle fira mig med släkten på fredagen. Fixade med smörgåstårta, kakor osv. Redan på jobbet under dagen kände jag mig inte kry och det brast helt ut när jag kom hem. Jätte ont i magen, mot njurarna och ryggen. Efter att jag hade spytt var det bara att åka upp på Akuten där dom tog prover och tutade i mig en ganska duktig dos morfin mot smärtan. Därifrån blev det vidare till Urulogen där jag blev inlagd. Natten mot lördag och natten nu har jag fått permission och får sova hemma, men är fortfarande inskriven på avdelningen. Ska tillbaka dit imorgon vid åtta på morgonen och fortsätta ta prover så man kan försöka hitta vad det är som är fel i kroppen. Tack till mamma, pappa och Mattias som varit med mig hela helgen. Och tack till Dana och Jesper som kom och förgyllde lördagen. 










Onsdag fast det känns som söndag

En röddag mitt i veckan är vad som behövs, och jag är helt lost vilken dag det är. Blev en sen kväll igår så klockan var rätt sent idag innan jag och Mattias klev upp. Fick först besök av Mattias bror och kort därefter kom hans syster. Vi var bjudna på middag idag i Sävar hos Mattias föräldrar där syskonen med familjer också var, plus Mattias kusiner och mormor. Fullt hus minst sagt. 
När vi kom hem igen blev det stor tvättning med fem fulla maskiner. Nu väntar jag på att sömnen ska knacka på då jag börjar klockan sju imorgon bitti. 



If he was a song, I would have him on repeat




5/1-16

Kvällen igår satte ribban för hur måndagar skulle vara. Jag och Mattias hade Dana på fika, hur mysigt och trevligt som helst. Skjutsade hem henne vid elva och sedan blev det raka vägen till sängen. Är på jobbet nu, slutar 15.30 sen ska jag och Mattias ha mina föräldrar på middag. Ledig onsdag dessutom, livet är bra.





Söndagen

Mattias väckte mig vid två igår eftersom jag ville ställa tillbaka dygnet efter att ha jobbat natt. Var så trött så somnade om en halvtimme till. När jag väl vaknat började vi fixa lite inför middagen då Mattias syster med familj skulle komma. Var både god mat, god efterätt och gott sällskap. Blev även utringd på jobb så idag jobbar jag dag mellan 08.00-15.30, och imorgon jobbar jag 07.00-15.30. Gick sådär för mig att ha jullov men pengar sitter ju aldrig fel.




Nyår

Nyårsafton i vanlig ordning. Blev lite lugnare än vanligt då jag skulle jobba natt i helgen, men nog så trevligt var det. Trevligt sällskap, trevlig dryck och gudomlig mat. Klockan tickade dock iväg innan jag och Mattias hade vandrat hem och klockan var efter fem på morgonen nån gång innan vi skallade kudden. Nu gör jag min sista natt för helgen, oj så skönt.





RSS 2.0