Idag och igår


Godnatt 🎶


Home

Mådde inte riktigt hundra imorse när jag vaknade, så stannade hemma från skolan. Har sovit, sett film och kollat studentgrejer. Blir stressad när jag märker att enormt många runtomkring mig börjat beställla mössor, klänningar osv.
Ikväll ska jag ha myskväll med mina föräldrar. Kram! :)
 

Jag fattade allt och ingenting

Igår var jag med Maja hela kvällen i hennes mormors lägenhet där vi även sov. Fick besök av Sebbe och André också. Idag har allt varit upp och ner. Ikväll har varit, och kommer fortsätta vara en kväll med på tok för mycket tankar.


Ingen rubrik

Landade just i sängen efter att varit ute med Fredde och Jonathan. Skola imorgon, tyvärr, så bara att försöka sova nu. Godnatt!


If I can make you happy, then this is where I belong. But you never really know, if the love stays or go

"Jag kan bara inte skilja på om jag vill vandra på stadens torra gator och hålla dig i handen, eller om jag vill skutta runt själv i ett par klackar och en ny väska.
 
Lycka. Jag har två. Jag har till och med namngett dem.
- Trygghetslyckan och Frihetslyckan.
Vad väljer ni?"
 

A million people in the place but you're the one

Var ett tag sen jag skrev, men bättre sent än aldrig. 
Jag har varit med Maja i Brännland, dragit ut en visdomstand, börjat skolan igen, umgåtts med Rasmus, hängt med Sebbe och ikväll har jag varit med Felicia.
Nu är det dags för mig att dejta med John Blund.♥
 
 
 
 
 

Söndag

Huvudvärken har suttit kvar hela dagen men gick iallafall ut och träffade Mimmi en stund efter middagen. Vid nio drog jag,Markus och Sebbe och spelade minigolf. Återupplivade lite minnen från när man var mindre och gungade också.
Nu väntar sängen.


Behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll

Sov som sagt hos Emelie natten som var. Vi var runt lite överallt och efter en kväll som både var upp och ner så somnade vi runt halv 7. Tycker verkligen så mycket om den bruden.
 
Idag har farmor och farfar varit förbi på middag och ikväll har jag varit med Markus. Har haft huvudvärk hela dagen så ska bli skönt att få lägga sig i sängen.
 

Torsdagen

Hade en bra kväll med Maja igår. Min fina vän.
Nu ska jag snart äta lite middag innan jag rör mig mot Emelie som jag ska vara med ikväll och även sova hos.
Puss!
 

-

Igår var mormor&morfar här, dom stannade även på middag. Efter middagen drog jag och såg hockey med Minna, Björklöven - Skellefteå. Efter matchen var jag med Sebbe, och när han drog hem träffade jag Robin en stund.
 
Nu är Maja här och hon blir även mitt sällskap inatt. Kram!:)
 

Ångestladdat


Igår

Var ut på en lugn promenad innan jag och mamma åt middag på Vezzo. Träffade först Minna igår, och innan jag skulle sova var Mimmi hit och vi tog det bara lugnt.


För det ordnar sig

Kollar igenom bilder på min dator och hamnade i mappen februari, som nog varit den värsta månaden hittills detta år. Körtelfeber med ett x antal sjukhusbesök, tre nätter på olika avdelningar och ännu fler blodprov. Orkade verkligen inte göra någonting under denna period.
 
Min motivation till livet, skolan, körkortet och allt bara försvann, eftersom att sitta uppe mer än en kvart var något jag var stolt över om jag klarade. Var borta från skolan rätt länge, och när jag väl började komma tillbaka var det bara några lektioner i veckan för att sen börja trappa upp.
 
Men jag hade så jäkla fina människor i min närhet under perioden då jag bara var sängliggande. Mina föräldrar som ställde upp jämt, mina vänner och mina fantastiska mentorer på skolan som hjälpte mig enormt. 
 
Såhär i efterhand, trots att viruset fortfarande är i min kropp så är jag jäkligt glad, stolt, och givetvis tacksam.
Körkortet har jag i min hand, och tack vare underbara mentorer och andra lärare fixade sig allt i skolan. Blir typ tårögd bara jag tänker på det. 
Jag klarade det. 
 
 

Monday

Några dagar sen sist. Förkylningen och febern har gått i vågar, varit sjukt pigg ibland och inte orkat röra mig på mig ibland. Däremellan har jag hängt med Sebbe och hans polare, rensat i lite saker här hemma och pratat med fina vänner. Har även sett bio med Maja. Vi såg Känn ingen sorg, som var bra!
Nu är pappa är i stugan, så ska snart iväg med mamma och kolla på lite saker. 
 
Saknar Stockholm, värmen, Summerburst och Emelie♥
 

Nununu

Har ju planerat att göra en tatuering länge. Och nu när jag börjar kika runt efter lite inspiration får jag lust att markera hela mig med bläck. Får liksom aldrig nog, farligt det där
Hur som helst, sjuuukt fina sleeves.
 

Sammanfattning

Jomen hej. Var ett tag sen.
 
 
Förra söndagen åkte jag till Dalarna och Mora med min familj. Hade det trevligt och åkte båt, åt och drack gott, spelade massa fia och hängde med sköna grabbar. Åkte hem med min farbror och faster i fredags. På lördagen grillade jag, Marcus och Markus hos mig. På kvällen var vi lite överallt och runt fem på morgonen käkade vi jordgubbar med Fredde innan vi gick och la oss. På söndagen var vi på Nolia och gick runt.
 
Annars har jag fikat med Emelie i Piparböle där vi satt några timmar och pratade om livet, hängt med Minna och Maja, tränat osv. Nu har jag däremot gått och blivit sjuk så blir att försöka vila litegrann.
 

RSS 2.0