Tusenbröder

Myskväll med massa gott. Har börjat se om serien Tusenbröder igen som jag såg med min kära brukare som gick bort för drygt ett år sedan. Gud så jag saknar henne.


 

Soffläge

Blir hemma resten av veckan så jag blir kry från den här sjukan nån gång. Börjar känna mig lite,lite piggare än igår. Så förhoppningsvis börjar jag se ljuset i tunneln. 



Ibland sätter Facebook huvudet på spiken




Less

Kände mig inte pigg någonstans igår, men hoppades att det skulle bero på allt pollen som är i luften. När jag vaknade imorse så var hela jag kokhet och kroppen helt slut. Har sovit tills nu, så imorgon blir också en hemmadag. Kändes inte alls roligt att ligga hemma med feber, och ännu mindre då vi skulle ha vårfest imorgon på förskolan. 


Vårstädning

Ikväll drog jag mitt strå till stacken och var med och krattade och byggde ihop ett bord på vårstädningen på gården. Har en känsla att det kommer kännas i kroppen imorgon. Nu kallar sängen. Godnatt. 



3 timmar

Efter tre timmar sömn inatt är denna kopp nära till hands idag. Känner på mig att detta kommer bli en kämpig dag. Bit ihop, Malin. Bit ihop. 



Tillbaka igen

Tiden går fort när man har roligt. Över en vecka sedan jag skrev. Förra helgen var det äntligen dags för mig och Emelie och gå ut och fira födelsedagen ett halvår försenat. Men hade lika trevligt för det. På söndagen var det Babyshower för Dana, super trevligt och nu längtar jag bara tills han tittar ut. 

Denna helg har snart passerat. Men har försökt att ta tillvara på den så gott man kan. I fredags var det middag i Sävar och sedan träffade jag lite vänner. Igår var det bilträff så var mest ute på stan hela dagen och kvällen. Idag har det varit fix i lägenheten och ikväll bjöds det på fika hos mor och far.
















Våren är kommen

Snacka om att våren kom med dunder och brak. 15 grader. I tisdags var Dana och Jesper här och åt thaimat, supergott och minst lika trevligt. Igår bjöd vi mamma och pappa på middag och idag blev det mys frukost för första gången på altanen. Hall projektet är i full gång och idag har både väggar och tak rivits. Kommer nog bli riktigt bra när det är färdigt.






Igår var det våran dag♡



Tillbaka efter helg






RSS 2.0