Wiho

Har helt glömt att berätta att hunden vi hade på "prov" nu har flyttat in helt. Och det kan inte kännas mer rätt än vad det gör. Nu är Boston med, på riktigt. 




Promenix

Slutade tidigt igår så jag och mamma tog hunden med oss på långpromenad runt Ersforsen. Tyvärr var inte riktigt vädret på vår sida. På kvällen började jag och Mattias röja i lägenheten, ännu ett projekt är igång.



Pinchos

Tacosmiddag med Dana&Jesper i fredags, födelsedagsfirande för Carro på Pinchos och Allstar igår, bakis och lunch på Vezzo idag. Avslut på kvällen med jordgubbar hos älskade mamma och pappa. 










160617

Sommaren kommer med stormsteg, inte långt till semester nu. Fick en jättefin sommarpresent av föräldrarna och barnen på jobbet. Värmer i hjärtat. 
I tisdags var jag på student avslutning för min tjej som jag jobbade med. Är så himla stolt över henne, och tacksam över allt hon lärt mig. Extra kul att träffa alla kollegor igen. I onsdags passade jag på att åka förbi Dana&Jesper och få lite bebismys. Herregud så söt man kan vara. 







Helgen

I fredags var det AW med jobbet. Supertrevligt att få träffas utanför jobbet och lära känna varandra bättre. Jag, Joanna och Anneli lämnade Allstar vid halv ett. Då var man nöjd efter drygt sex timmar ute. Lördagen var jag och Mattias barnvakt åt Adam och sedan var det grillmiddag i Sörfors. Kvällen slutade i en raggarbil och vi landade inte i sängen förrän efter klockan tre på natten. Söndagen var det grillat här med mamma och pappa. Igår fick jag äntligen träffa Dana och Jespers lilla Ebbe. Kunde inte hålla tårarna tillbaka, så fin! Middag blev det hos mamma&pappa. Oxfilé. Kvällen avslutades med grillning på Nydala med Erik och Carro. Vilken långhelg! 














Juni

Juni har kommit och det är varmt som bara den. Men man ska inte klaga. 
Jag och Mattias har en omplacerings hund på prov hos oss. Efter drygt en vecka så känns han som en del i familjen. Annars då? Varit på kosläpp på glassbonden med Adam, varit på Allstar med gamla arbetsgruppen, varit på drifting i Pengfors, umgåtts med Fredrik, tapetserat hallen, ätit middag med Emelie och så vidare. Behöver jag ens säga att maj har varit rätt intensivt? Låter helt enkelt bilderna tala för sig själva.
















RSS 2.0