Helgen

Eftersom jag haft ont i magen fram och tillbaka hela helgen blev det ingen utgång för mig som det var planerat. Men har haft det bra ändå! Träffat mycket bra vänner. Idag var mormor och morfar förbi, och jag skjutsade hem dom vid tre. Då träffade jag även Stefan och Saga. Och ikväll har jag träffat först Marcus och Markus, och precis nyss Oskar. Har så himla bra vänner, guldvärda är ni! Skola imorgon, så kanske borde försöka sova fast jag är allt annat än trött. Bjuder på en fager bild på Hanna, mig och Frida. 


Välbehövliga inköp

Eftersom min mobilladdare slutat funka hade jag inte så mycket andra val än att besöka Netonnet och köpa en. Igår var jag med Minna på Inter Sport och D&D, skulle köpa ett par jeans och när jag kom fram till kassan var det 20% plus att man fick en goodiebag, där jag bland annat fick mobilskalet.
 
 

Dags att sova

Hjälpte Markus med lite plugg ikväll. Om man inte tar tag i sitt eget, kan man ju iallafall hjälpa andra. Sen träffade jag Oskar, och som vanligt då jag är med den pojken blir det alltid lite för sent, så jag landade precis i sängen. Nu ska jag försöka sova, alarmet ringer strax efter sju. Godnatt! 

Som att vinka åt en blind, och som att skrika åt en döv

Provet idag kändes faktiskt helt ok. Ikväll blev det återigen födelsedagsfika, men denna gång för min kära kusin som fyller år imorgon. Efter jag kom hem vandrade jag ut en stund och träffade Oskar. Nu säger jag och tankarna godnatt


Tuesday

Ikväll har vi firat mamma med tårta och fika. Maja kom även förbi på fika. När hon drog åkte jag och träffade min fina vän Fredde. Var tvungen att röra mig hemåt då jag insåg att det är prov imorgon, och jag knappt visste vad det handlade om. Efter lite läsning har jag förstått lite iallafall, men det är en del kvar. Sovmorgon till tio imorgon iallafall vilket känns gudomligt!
 

♥♥

Idag fyller en av dom absolut viktigaste personerna i mitt liv år. Den som format mig till den jag är idag, alltid funnits där i vått och torrt och ställt upp för mig. Även fast jag inte alltid har behandlat dig rättvist älskar jag dig oändligt. 
Världens bästa och starkaste mamma, jag älskar dig!♥
 

You’re the best I ever had, and I’m trying not to get stuck in my head

 

Helgen

Helgen har gått sjukt fort. I fredags var jag med Minna, vi var ute en sväng, skjutsade hem Markus och Anton. I lördags var jag ute med mina föräldrar+mormor, var till Nordmaling med mera. På kvällen var jag med Maja och sov även med henne, och vi var ute med Fredde och Jonathan lite överallt. Igår tog jag det lugnt på dagen. På kvällen träffade jag Emme och snackade med henne, sen träffade jag Markus,Marcus,Jimmy och Figaro.
Just nu försöker jag kämpa med psykologi plugg, som ärligt går sämst. 
 

We are young, heartache to heartache

Kort dag på skolan, det togs vara på genom att springa runt på stan med Maja. Ikväll har jag varit en stund med pappa då jag gick plus en smoothie, sen har jag varit med Marcus,Markus,Jimmy och Karl. Kom hem för en stund sen, blöt och jävlig. Imorgon slutar jag ett, och sen är det helg. Skönt!
 

Onsdag

Första skoldagen för mig idag denna vecka, och det gick bara bra. Ikväll har jag tagit det rätt lugnt, håller just nu på att ladda ner iOS 7 till telefonen. Hoppas det funkar nu bara!
Imorgon går jag bara till typ 11.30, och sen är det fredag.
 
 

♥♥

I lördags fyllde denna fina flicka 18 år. Vi har snart gått i samma klass i tre år, och jag är så himla tacksam att vi hamnade i samma klass. Även fast vi ibland kan gå varandra på nerverna älskar jag dig hur mycket som helst och du är hur bra som helst. Jag vet att jag alltid kan prata med dig om det är något, och jag hoppas du vet att samma sak gäller dig. Hoppas du hade en underbar födelsedag underbara Frida♥
 
 
 

Måndag

Kunde knappt sova inatt så var hemma från skolan idag. Klockan två var jag hos tandläkaren för att dra bort den andra visdomstanden. Fick mycket bedövning så det gick bra, men det är ju nu det jobbiga börjar då det inte vill sluta blöda. Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa en saknad kompis. 


Lördag

Har varit på innebandy så gott som hela dagen idag. Ikväll har jag varit med Marcus, Markus och Jimmy. Ord kan inte beskriva hur glad jag är över att jag har dom pojkarna i mitt liv. Nu ska jag sova, blir nog innebandy imorgon också så. Godnatt!:) 

Där ja!



Äntligen




Sjuk

Förkylningen är typ värre, men jag kämpade till skolan igår och är här idag också. Igår blev det pizza till lunch med Maja och Frida, och idag slutar jag klockan två så lite har jag att se framemot.
Igår kväll var jag med Philip och sen for jag hem och sov. Om jag är piggare så ska jag nog umgås med Maja ikväll och även sova med henne. 
Annars går inte livet min väg, men jag är så sjukt tacksam för mina underbara vänner och familj så det inte räcker till.♥
 

Finfina klass




Helgen

I helgen var jag piggare, men tog det ändå lugnt på fredagen. Lördagen åkte jag lite bil med Minna och sen drog vi ett gäng till nåt spökhus vid Bullmark. Strax före ett kom jag till Ersmark, och efter jag varit där hängde jag med Fredde,Marielle,Sakarias och Jonathan, plus lite fler som kom och gick. Kom hem på tok för sent, sju på morgonen. Söndagen var väl rätt lugn och jag röstade för första gången i mitt liv. Nu ligger jag hemma, förkyld. Mitt immunförsvar kan ju vara det sämsta. 

Sanna ord




Gammal goding♥

 
 
Klicka på bilden

Design

Har varit lite less på min bloggdesign ett tag, så försökte få ihop nånting ikväll med hjälp av Maja. 
Blev mindre tråkigt än förut tycker jag iallafall. Medan jag tittar fotboll tycker jag att alla borde ta åt sig av denna text.
Kram
 
 

Fredag

Strejkade från skolan idag också, så blir ingen utgång för mig ikväll utan det får bli nästa fredag istället.
Men fick en rolig nyhet då jag vaknade av att det plingade på tusen gånger på min dörr, och där står Minna överlycklig efter att ha fått körkort! Grattis igen darling!♥
Åt tacos till middag och då åt även Markus med oss.
Annars så kollar jag igenom gamla bilder och saknar min näspiercing en aning.
 

Att förstöra för sig själv är det enklaste i livet

Har varit hemma från skolan idag också. Känner mig nog en aning piggare, men är oerhört seg och sliten.
Hoppas verkligen det är bättre imorgon så jag både kan vara i skolan och fira mina babes på kvällen. Annars har den här dagen inte varit den bästa. Var ut och träffade en fin vän innan middagen så humöret blev iallafall lite bättre.
 
 

Grattis Felicia♥♥

Idag blir en av de vänner jag känt längst och umgåtts mest med 18 år, och vuxen. Vi hade en period då vi inte pratade speciellt mycket, men nu har vi hittat tillbaka till varandra vilket är hur kul som helst.
Vi har gjort så otroligt mycket saker tillsammans och har enormt mycket minnen, och fler ska det bli.
Hoppas vi ses imorgon, och hoppas du får en otroligt bra födelsedag fina underbara vän!♥
 
 

Grattis Minna! ♥♥

18 år.
Tänk så fort tiden gått. Minns fortfarande när vi var typ tio år och cyklade till fotbollsträningarna, när vi var fjorton och testade dom flesta gränserna och inte brydde oss om så mycket annat, och nu står vi här idag. Myndiga.
Du har hjälpt mig upp när jag varit nere, precis som i Will.i am:s låt "You pick me up when I fall down" .
Du är den jag har delat så enormt mycket skratt med, men även tårar.
 
Vi har gått igenom både det ena och det andra tillsammans, men det har gjort oss till dom bästa vännerna vi är idag. Jag kan verkligen prata med dig om allt, stora som små grejer. Vi har pratat länge om den dagen då vi båda två är 18 och vad vi ska hitta på. Tänk att den dagen redan är här. 
 
Jag älskar dig tiotusen varv runt månen och tillbaka och hoppas du får den bästa födelsedagen du någonsin haft.♥
 

Bad update

Precis som rubriken lyder. Men nuså!
I helgen och början av veckan har jag gjort allt möjligt. Varit med mina "sommaren2013-grabbar, gått på promenad i ösregn, haft världens otursdag med Frida som en bild visar, haft Sebbe på besök, snackat massa skit med Oskar och så vidare.
Just nu ligger jag hemma med feber. Så fruktansvärd dålig tajming att bli sjuk så man blir ledsen.


RSS 2.0