Paus

Skriver när jag är på banan igen och livet känns bra, för det gör det verkligen inte nu. 

Osvosvosv..

Presentation av mig

Jaha ni.. Malin Edman heter jag, svårt att lista ut med tanke på bloggnamnet tänkte jag då :P
Lever med min familj som består av min kära mamma&pappa och jag trivs. Bodde på stadsdelen Haga i en lägenhet tills jag var runt en månad gammal och då flyttade vi dit där jag bor idag, i ett hus på Grubbe. Gick låg&mellanstadiet på Backenskolan och högstadiet på Grubbeskolan vilket kanske inte var min mest lyckade tid. Nu går jag på Dragonskolan där jag går mitt andra år på Barn och fritidsprogrammet, trivs mycket bra. Vad jag har tänkt göra efter studenten är fortfarande lite oklart. Now you know! :)

Min pojk/flickvän

Icket existrerande.

5 saker jag tycker om med mig själv respektive inte tycker om

Bra saker är att jag om jag bryr mig om nånting så engagerar jag mig till 100 även om det kan bli jobbigt för mig själv tillslut, att jag försöker ställa upp för mina vänner så gott det går, har oftast lätt för att prata, oftast lätt för att skratta och att jag är pålitlig.

Dåliga saker är nog mitt enormt dåliga tålamod, min lätthet att skjuta upp saker till allra sista sekund, att jag glömt bort om jag sagt något till nån så jag kan upprepa det flera gånger (glömsk i det sammanhanget?), att jag har rätt lätt att bli arg även om det kan vara bra ibland, och som jag skrev här uppe att jag engagerar mig lite för mycket i saker.

Staden/byn jag bor i

Björkarnas stad, Umeå. Har bra vänner här och det fungerar här, har väl inget större att klaga på. Men skulle inte vara fel att testa på nånting nytt tror jag. 

Min dag

Tisdag, regnig dag. Sprungit runt på stan med Emelie och varit lite stressad över halloween. Letat lite mer på Barnens hus med Minna och mina föräldrar. Annars har dagen varit helt okej!

Min bästa vän

Kan inte välja ut en så kort och gott – dom vet vilka dom är.

Åtta saker om mig själv

Tycker jag skrivit det så mycket så vet inte vad som finns kvar att skriva. Att jag fyller 18!!! i januari! :D

Vad jag har på mig

Gillar typ det mesta inom kläder men har svårt att se allt det på mig själv. Men om det menas vad jag har på mig just nu har jag underkläder, jeans och en vinröd tröja.

Mina syskon

Ensambarn, så det blev ett kort svar. 

Vad som finns i min väska

Skoldatorn när det är skola och en del papper. Ibland plånbok, telefon, nagellack, smink, headset, tändare, näsdukar osvosvosv. Vet knappt själv vad jag har där i..

Min vecka

Bara gått två dagar men det är höstlov!! WIHO :D

Min familj

… Består av mig, min mamma och min pappa. Var inte direkt guds gåva förut men även jag har skärpt mig vilket känns bra. Trivs bra med det och min familj, som sagt.

Mina drömmar

Bra jobb, bra familj, bra vänner och vara nöjd med mig själv och vad jag gjort. Hej Svensson svar.

Något jag ångrar

Ångrar väl hur jag agerat i vissa lägen och behandlat folk. Men i långa loppet lär man sig ju faktiskt av sina misstag, i alla fall jag. ”Never regret anything because at one point it was exactly what you wanted.”

Hur man vinner mitt hjärta

Ha humor, var snäll och sen ser man hur allt faller sig. Kan inte säga så mycket för har liksom ingen ”ram” hur det ska vara. Utan blir det, så blir det. :)

Något som upprör mig

Folk som behandlar mina nära dåligt, folk som inte vet hur man beter sig. Haha fel sorts människor i guess.

Något som känns bättre

Musik och fina&bra människor. Ett stort +

 


I'm older now, but I'm lost in this world

Mötte upp saknade Emelie på stan och vi traskade runt i regnet och kollade efter halloween grejer och pratade på. Ikväll har jag varit på Barnens hus och kikat runt lite men har fortfarande inte bestämt mig. Sjukt drygt. Menmen, hörs!
 

"Vänner är som änglar som lyfter dina fötter när dina egna vingar har glömt bort hur man flyger"

Jag älskar dig.
♥♥♥

I can feel the same old feelings again

Varit igång så gott som hela dagen idag. Övningskört en hel del, varit på banken osv. 
Är hemma nu iallafall och ska ta det väldigt lugnt ikväll. 

Mad world

Åt middag hos mormor och morfar idag vilket var trevligt. Mötte upp Minna när jag kom hem och gick ut och gick ett tag och gick sedan hem till henne. Niklas kom senare och hämtade oss och vi for till ett rätt så öde Max för lite kvällsfika.
Bättre dagar än de som är nu har livet levererat men det är bara att kämpa på.
Godnatt.
 

.

Fick mig en enorm tankeställare ikväll. Livet är orättvist ibland och även om man är oskyldig kan hemska saker hända.
Ta hand om era nära&kära för man vet aldrig vad som kan hända.
Vila i frid lilla du.♥

02.18

Mimmi har varit här ikväll och Maria kom även förbi ett tag, tog det bara lugnt och snackade och så.
Pratar just nu med Andreas i telefon och ska snart sova. Sovgott!
 

Lördag

Gick upp för nån timme sen men är sjukt trött. Tror det är för att jag äntligen kunnat slappna av från skolan&sånt.
Ska snart till farmor och farfar och hälsa på men så länge kan jag ju visa nagellacket jag köpte igår. :)


Firar in lovet


Fredag

Har svenska just nu och ska börja skriva en debattartikel, om någon har ett förslag vad jag ska skriva om så hör av er!! Hatar att jag blir helt överstressad när det inte hjälper nått alls. 
En lektion kvar och sedan är det lov, wiiho! :)

Om jag ändå hade haft en ärlig chans

Middagen var en nia och jag har varit duktig och skrivit klart en reflektion ikväll. Var över till Minna ett tag och försökte lite med matten men det papperet är väl lika blankt som det var när jag gick dit. Fredag imorgon och sen en veckas looooooov. 
Annars är jag sjukt sugen på att åka utomlands, hade varit underbart!

                                                                           we♥it
 
 

Igår+idag

Bestämde mig igår för att lägga allt som har med skolan att göra åt sidan och vandrade istället till Minna och bakade. 
Idag har jag annars bara varit i skolan tills runt två. Efter det kom Rasmus hit ett tag och pratade&så. :) 
Nu väntar jag på middag, kycklingsallad!

Tar det bara lugnt


Good day

Bra dag idag och jag är glad. 
Som sagt firade vi morfar ikväll och på senaste tiden känns det som att jag levt på tårta. Men så blir det när släkten väljer att fylla år alla på en och samma gång. Annars träffade jag Maja ett tag ikväll och har just nu fixat lite inför talet. Sovmorgon imorgon tills 9.40, inte lika lång som vanligt men ändå nånting. :) 


Tjugotredje oktober

Dagen har varit bra förutom ett läxförhör men det gick nog bättre än förväntat ändå. Har just ätit och ska snart åka och fira morfar som fyller år.♥ 
Efter det ska jag träna lite inför mitt tal som jag håller imorgon. 
 

If you can't get someone out of your head maybe they are supposed to be there.. or maybe not


Ny vecka

Skoldagen har varit ok men det har tyvärr inte jag varit. Har iallafall just duschat och ska strax se Ensam mamma söker. Hoppas på att kunna somna tidigt ikväll också så man kan ta sig upp imorgon utan att typ gråta.


Söndag

Ätit lite tårta nyss eftersom det firats mamma i efterskott igen och om ett tag ska jag dra mig vidare för att se innebandy. :)
Känns faktiskt inte som en dålig söndag trots allt!
 

Nu tackar jag ja till lite sömn


Rubriker kan vara lite svårt ibland du

Fika på café station med Markus ikväll blev en bra kväll. Har annars legat och hostat ihjäl mig sen jag kom hem, please..


Dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Hade tänkt komma hem med nånting från stan men blev tyvärr tomhänt. Hade iallafall trevligt sällskap och tittade på modevisning. Nu ska jag snart äta middag hoppas jag. 

Lördag

Glömde bort bloggen lite igår men nuså! Vaknade för nån timme sen och ska på en stund röra mig mot stan för att träffa Emelie, blir bäst. :)


Allting har förändrats men du finns kvar

"Jag vill bara kunna räkna med dig. Räkna med att vara fin i dina ögon när du tittar på mig. Räkna med att du vill att jag ska höra av mig. Räkna med att det känns när jag inte gör det. Räkna med att jag kan lita på dig. Räkna med att du tänker på mig ibland. Räkna med att du säger något fint ibland. Räkna med att du vill dela med dig av din närhet ibland. Räkna med att du vill vara där när jag somnar. Räkna med att du finns där när jag vaknar. Räkna med att du inte går om jag väljer att stanna."
- Victoria Törnegren
 


18 oktober

Slutade strax före 10 idag och drog till stan med brudarna. Lunch på donken och sen hälsade vi på fina Aya som hade gått modevisning. Borde egentligen skriva mitt tal nu som knappt är påbörjat men ska istället fara ut och övningsköra, YOLO:PxD
 
beautiful eyes:):)
 

Svårt det här

Min hjärna befinner sig nånstans där den inte vill plugga inför provet imorgon. Kom igen nu....

So come sunshine or come rain cus I feel my fire fading away

Dagen började bra, vaknade till&med med ett bra humör men det har vänt totalt. Aktiviteten på förskolan gick bra men mindre bra var väl att behöva vandra hem i regn.
Älskar att mina föräldrar ser när mitt humör är botten och gör tacos till middag.♥  
Ska försöka plugga lite till provet imorgon nu.

One of the hardest decisions you’ll ever face in life is choosing whether to walk away or try harder


Tisdag

Utvecklingssamtalet gick väl helt ok, måste bara försöka hålla mig frisk nu så närvaron blir lite bättre. Annars fixade jag egen lunch, som typ nästan alltid blev det sallad och efter det har jag varit runt med Markus och hans pappa lite här&där.
Snackar just nu med Maja&Frida på skype och har planerat för våran aktivitet vi ska hålla imorgon på förskolan. Nu väntar kvällsfika och vm-kval i fotboll. :)

Iväg på utvecklingssamtal


För när solen inte skiner mer och regnet bara faller ner, då vill jag vara bredvid dig

 

Roligt

Gick upp imorse men gick och la mig lika fort igen. Blev ingen skola, förkylningen ville inte samarbeta. Fick mig en glass av mamma iallafall och nu ligger jag och vilar och väntar på middag.


Next up:


Söndag

Vaknade hyfsat tidigt imorse och kände mig rätt så överkörd. Blir nog bara att vila idag så att jag förhoppningsvis kan kämpa mig iväg till skolan. Sjukt less.


Är det ett skämt eller?

Vad är felet på mig som knappt hinner vara frisk en vecka innan jag blir sjuk igen? Sluta jävlas immunförsvar.
Hade iallafall en myskväll ikväll med Felicia som var på tok för längesen jag träffade. Nu ligger jag och fryser ihjäl under täcket och ska sova. Godnatt!


Rubrikslös

Emelie lekte kreativ med mitt skolkort på matten, fick gratis årskort, tacos till middag och en bra bio ikväll.
Beskriver fredagen rätt bra och nu känner jag mig rätt livlös, så hejdåå. :)


Så vare fredag

Lite mer än en lektion kvar tills helg, slutar fredagen med en engelska redovisning. Känns nja.. 
Så länge bjuder jag på en ful bild på mina fina klasskompisar från Olivias blogg. :)

Fördelen när jag och mamma ska fixa mat

      
                                      

11 oktober

Maja följde mig hem ett tag efter skolan och när hon for hem kom Mimmi hit. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet så jag får mig nån middag. 
Hade tänkt ta mig ut på en promenad ikväll, men får helt enkelt se om tiden och orken finns. 

Livet känns lite lättare


Från i lördags


Another summer day has come and gone away

Kort skoldag, började 11.25 och slutade typ efter en timme. Men som tack för det fick vi en religionsuppgift som ska vara klar tills fredag. Kan nog snart begrava mig i alla skolarbeten men imorgon görs iallafall ett prov bort. 
Annars har jag övningskört en hel del idag, varit med Markus och pluggat lite. Känner att alla veckodagar ser ungefär likadana ut för mig men så kan det va.
 
Trästock och sommar♥ 
 
 
 

Lite mycket

Insåg idag på skolan hur mycket inlämningar, prov osv det är närmaste veckorna. Fick ett tips på en app som ska få mig att hålla lite mer koll iallafall.
Efter skolan kom Minna hit och färgade min utväxt och nu sitter jag i sängen och pluggar litegrann. Har redan fixat "allt" för att sova så blir en skön kväll. :)


:@


Hittade en himla bra app


Shine bright like a diamond

Skolan idag var bland den värsta dagen på länge. Inte för att det var jobbiga lektioner utan för att jag hade sovit två timmar på natten så kändes mer som att jag gick runt som en vandrande zoombie. Varit ut och övningskört ikväll och lyckades till och med parkera. :D
Annars så skulle jag egentligen pluggat men det fanns ingen ork till det så istället blir det att sova nu. Hörs!
 

Lyckan att gå hem i regn :P xD

Gillar inte söndagar för att man vet att det är måndag när man vaknar igen. Gillar inte att gå hem i regn så håret blir helkonstigt. Gillar inte att det är prov på torsdag och jag har inte en aning i vad. Gillar inte att jag måste gå och sova snart. 
Hälsar förresten godnatt också!

Dalen - Storvreta


Minns inte senast jag var såhär trött

Efter en dag på stan, middag på Ersboda och innebandy ikväll säger nog jag och mitt sovsällskap Maja godnatt. Mina rödsprängda ögon vill nog inte vara öppna så mycket längre nu.


Lördag

Vädret levererade inget vidare igår så blev en myskväll med Minna framför en film och vi hann även göra klart mitt referat. Idag ska jag först på stan med Markus och sen på middag hos farmor&farfar med Maja, som även ska sova hos mig. :)
Hörs senare!


Kanelbullensdag

Fick sluta mycket tidigare än tänkt idag och då for jag hem och sov tills middagen. Firat kanelbullensdag med mjölk och bulle och nu är sängen min kompis. Sista dagen på Champions cup med klassen imorgon. Trivs så mycket bättre i klassen än vad jag faktiskt trodde jag skulle göra, puss på er!


You've spent a lifetime stuck in silence afraid you'll say something wrong

Blivit ett nagellack och en ögonbrynspenna rikare plus varit ute på en promenad med Mimmi är vad jag gjort ikväll. Ska strax sova men först spela lite på Quizkampen, blivit helt töntig i det. 
Så lägg till mig där - malinedman

Onsdag

Har ingen skola resten av veckan utan skoldagarna går istället ut på att vara på Champions cup. Idag har jag sålt fika, spelat wii och skrattat i massor. Får se vad det blir för uppgifter imorgon. :)
Lånar en bild av Maja, tackarr!


Standard - godnatt!


Andra oktober

Slutade halv tolv idag och drog då med Markus och hans pappa till deras stuga. Lite mat, fika och ett besök hos Olivia och hennes hästar hann vi med efter vägen också. Ikväll har jag varit iväg ett tag med pappa och hans brorsa och nu väntar jag på att Maja ska komma förbi ett tag. Men först och främst blir det att duscha! 
 
 

Kan springa men du kommer aldrig vara långt ifrån mig

Mitt humör är så svängigt så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Ena sekunden vill jag bara lägga mig ner och gråta och andra sekunden känns allt så himla bra.
Planen är iallafall att försöka ta mig till skolan imorgon så ska väl släcka snart. 
 
Första oktober förra året 

Ny vecka

Varit hemma från skolan idag i hopp om att jag ska bli friskare nån gång. Hostade hela natten så fick mig 3 timmars sömn så är trött också.
Vill faktiskt till skolan för att träffa folk istället för att typ vara isolerad från världen. :(


Less

Tack förbannade hosta för att du låter mig sova nån gång. Åååh vad roligt.
Blää godnatt!!


RSS 2.0