Mycket som händer

Februari har visat sina bättre sidor med sol och härligt väder. Helgen har varit fullspäckad. I fredags var jag ut med Fridhemsgänget, både för att fira att Jonas fyllt 40 och som en avtackning för mig då jag nämligen byter jobb imorgon. I lördags var det melodifestival tittande och middag med Lisa. Gårdagen bjöd på fika och middag då Mattias pappa, Janne fyllde år. Just nu känns jag bara så himla delad. Kommer sakna mitt nuvarande jobb men är samtidigt peppad på det som komma skall. Aldrig ska man då vara nöjd.

Vilhelmina

Helgen som var begav jag, Mattias, Carro, Erik, Ingemar och Maria till stugan i Vilhelmina. Det var Wilhelmina Winter Weekend, en speciell helg med lite olika saker som händer. Helgen bjöd på skoterkörning, en kväll på hotellet och trevligt sällskap. 












Vilhelmina

Helgen som var begav jag, Mattias, Carro, Erik, Ingemar och Maria till stugan i Vilhelmina. Det var Wilhelmina Winter Weekend, en speciell helg med lite olika saker som händer. Helgen bjöd på skoterkörning, en kväll på hotellet och trevligt sällskap. 












Mycket

Har varit mycket denna månad. Jag har fått ett nytt jobb, så den 1 mars börjar jag på Förskolan Ersmark. Alltså är detta mina sista veckor på skolan och med min tjej, vilket känns väldigt tråkigt. 
Denna vecka har jag fått träffa en eventuell ersättare, varit på möten på nya jobbet osv. Håller verkligen tummar och tår för att detta blir bra. 


Alla hjärtans dag

Middag på Olearys med vin, grymt bra efterrätt och världens bästa sällskap. Tack Mattias för att jag får ha dig i mitt liv. Du är helt underbar.



Lugnet

En väldigt lugn helg. Igår åkte jag ner på stan för god dryck och middag med Lisa. Hade dock en himla huvudvärk igår så var inte ute allt för länge innan jag tog med mig Lisa hem där vi slog oss ner framför Melodifestivalen. Idag är jag hos mamma och pappa och ska även förbi Emelie en sväng innan det blir middag ute ikväll. 




En bra dag

Igår kväll bjöd jag och Matte mina föräldrar och farmor&farfar på fika. Tycker fikakvällar är så himla underskattat. Idag är det fredag, världens bästa arbetsdag. Och denna fredag bjöd bara på glädje och lugn på jobbet. Hoppas alla har en lika bra fredag som jag. 




To do

Laxpasta till middag, träffa lite vänner, tvätta och städa. Produktiv onsdag med andra ord. 



Glad

Mattias skulle träna med Linus igår, hans systers sambo. Så jag och Mattias bestämde oss att ta med oss middag dit. Sen kom hans föräldrar dit med semlor så blev en ren lyxtisdag. Hade dessutom fått en semla på jobbet tidigare. Idag ska jag på stan med mamma efter jobbet. Blir mysigt då det var längesen vi umgicks. 



9/2-16

Igår blev jag och Mattias bjuden på god middag hos Hannes. Vilken kock han är! 
Kvällen spenderades med grabbarna framför nyaste Beck filmen. Har alltid varit en Beck nörd så var givet att se denna. 



 

Helgen

Helgen har varit ganska fullspäckad. I fredags var jag och Mattias bjudna till hans bror med familj på middag. God mat och gott sällskap, som vanligt. 
Lördagen var jag och Mattias barnvakt till Adam, Mattias systers barn. Himla mysig dag på Leos Lekland, middag på Frasses och myskväll i soffan i Åbyn. 
Igår blev ganska lugnt, hade subway dejt med Emelie till middag. Nu är en ny vecka startad. Men det känns faktiskt ganska bra. 







Tisdag

Nystartad vecka efter en intensiv helg på alla dess plan. Jobbade helg i helgen och har långvecka i veckan så är en ganska trött Malin som krigar på. 
Händer extremt mycket i mitt liv just nu och jag känner mest att jag försöker få ordning på allting. 



RSS 2.0