Stand right up before you hit the ground



Ett tag sen sist

Skoldagarna förra veckan rullade på och jag förbättrade min närvaro en hel del. På fredagen umgicks jag med Tina, Rebecca och Dana största delen av kvällen. Lördagen var jag först på stan med Minna och köpte lite kläder och kvällen började med ett besök hos farmor och farfar. Efter det drog jag till Stefan där Minna och William redan var. Vi spelade kort och bara tog det lugnt. Helgen har varit skön. Något som är mindre skönt är att jag åkt på en förkylning med feber. Så idag har jag vilat hela dagen, och det ska jag fortsätta med. Tiden till att vara sjuk finns inte. 






Stockholm 2/3

Dröjde ett tag innan sista dagen från Stockholm kom, men nu så. Sov några få timmar innan vi slitna drog iväg oss till Nacka Forum. Efter några timmar där tog vi bussen tillbaka till Slussen och sedan tunnelbanan tillbaka Högdalen och började packa ihop. Flyget skulle gå strax efter nio, så vi åkte från Högdalen strax innan sju. På Bromma såg vi att alla plan innan vårat blev försenade så vi hade tur att vårat gick den tid det skulle, trots att det blev snöstorm när vi skulle åka. Fördröjde tiden på Bromma genom att gå runt på Taxfreen och titta på grejerna där. På flygplatsen i Umeå överraskade Markus, Oskar, Jimmy, Peter och Karl mig eftersom jag var helsäker på att mina föräldrar skulle hämta mig. Får tacka för underbara dagar i Stockholm som inte kunde blivit bättre, speciellt inte med världens bästavän vid min sida.
 

25 mars 2014

Andra lektionen för dagen och ett nytt arbete ska påbörjas. Slutar halv fyra och då ska jag gå mot stan direkt för ett möte klockan fyra. Återupplivade lite gamla minnen och försökte oss på en webbkamera bild. Måste säga att man lyckades bättre då än nu. Nu längtar jag bara till lunchen, hungrighungrighungrig. 
 

I'm slowly drifting away


Lördag

Var framme i Hörnefors vid fem och då åt vi sjukt god middag som Stefans mamma hade fixat. Efter det var det efterätt och snack. Drack, snackade och hade trevligt tills taxin hämtade oss vid ett nån gång.
 
Och idag, måndag, fyller min fina vän Stefan 20 år! Tänk att vi snart kallat varandra bästavänner i fyra år, sjukt vad fort tiden går och vad mycket vi gått igenom tillsammans. Hoppas du får världens bästa dag hjärtat.♥
 

140322

Helgens första kväll firade jag och Maja med finmiddag. Sedan tog vi det lugnt i hennes kusins lägenhet på Haga. När jag sagt hejdå till henne var jag med Markus. För honom hade kvällen kunnat sluta bättre eftersom kopplingen på bilen gick sönder. Tur Fredrik var nära så han kunde komma och bogsera på mindre än en minut. Nu har jag precis ätit lunch och ska börja fixa mig för ikväll då Stefan ska firas. 




Igår

Igår var det ingen vanlig skoldag utan min klass var funktionärer på Nolia för funktionsnedsatta. Rolig dag som ger en bra erfarenheter. Vi slutade vid två och då åkte jag och Markus till både Strömpilen och Ersboda där jag fick med mig lite saker hem.
 






Stockholm 1/3

Lördagen var enda dagen vi bestämde oss för att faktiskt ta det lugnt på dagen. Vi sov ut ganska länge och gick på en promenad i Högdalen. Kollade var tatueringsstudion Salong Betong ligger och gick in på Ica och köpte godis.Vi åt middag med Majas kusin, Majas moster och hennes kompis på en resturang i Högdalen. Vi började fixa oss vid åtta och sedan åkte vi till Fridhemsplan och mötte upp Amanda, Mikaela och Fanny. Vi satt först på något mindre ställe och tog någon drink innan vi gick till Klubb Blå som låg på andra sidan gatan. Röjde fram till klockan halv fyra då vi avrundade med lite mat på McDonalds innan det var dags att ta tunnelbanan hem. Men fylletratt som man var skulle jag självklart försöka klättra upp bredvid rulltrappan, och ja, resten är oklart. Hur som helst en av de bättre kvällarna, helt klart.
 

-

Två presenter inköpta, gympass med Markus och en promenad med Minna har jag hunnit med idag. Nu har jag precis duschat och ska ringa Maja. Sov gott kompisar! 

Tisdag

Vaknade för ett litet tag sen helt kallsvettig. Har drömt sjukt obehagliga drömmar inatt så har inte ens nåt minne av att alarmet har ringt. Tur vi bara hade två lektioner iallafall. Nu ska jag få i mig nån lunch och sedan röra mig först mot stan, och sen gymmet. 



Stockholm 28/2

Fredag var det dags för Avicii konserten. Men innan konserten bestämde vi oss för att åka till Kista och shoppa och sedan stanna på Sergels Torg och prova Frozen Yoghurt innan vi åkte hem igen. Blev sjukt stressigt när vi kom hem men vi hann slänga i oss några Billys och fixa oss innan vi åkte till Globen. Orutinerad som man är så tog man på sig klackar vilket är ett av mina sämre val. Efter några timmar på arenan tog jag av mig skorna och dansade runt i sockar. Planen var att dra ut efter konserten men alla var slutkörda så vi sköt upp utgången till lördagen och åkte hem istället. 
 

Stockholm 27/2

Dag två blev det shopping på Drottninggatan och resten av dom klassiska shoppinggatorna i centrum. Efter en hel del letande efter Jénsen Bøfhus så hittade vi en av resturangarna och åt lunch där. Efter all shopping så åt vi middag på en resturang där jag åt i somras, och pastan levererade lika bra nu som då. Vallentuna blev nästa stopp där jag fick träffa Filip, en saknad vän. Efter det var det hemgång som gällde. 
 
 
 

 

 

Grillning

Utvecklingsdagar på skolan väntar i veckan och måndagen startar bra med sovmorgon till klockan ett. Det firades med en spontan grillning ikväll i Hissjö med Markus och Oskar. Supermysigt var det. Kom precis hem därifrån och nu ska jag lägga mig. 

 





Massa text

Igår åkte jag hem från Stöcksjö vid tre efter en trevlig kväll med Maja. Familjen var bjuden på middag hos min faster och farbror. Mungiporna drogs uppåt när jag såg att det var tacos som väntade. När jag kom hem kom Marcus förbi. Resten av kvällen spenderade jag med Markus,Marcus och Mikaela X2. En väldigt stökig kväll egentligen då det känns som att jag hann vara på tusen olika ställen. Just nu sitter jag hos farmor och farfar och suktar efter thaimat. 



Stockholm 26/2

På onsdag morgon satte jag och Maja oss på planet till Stockholm. För att ha en väldigt flygrädd reskamrat så gick det finfint. Vi landade på Bromma och åkte direkt till centralen för att köpa SL-kort för att kunna åka till Majas moster och kusin i Högdalen där vi skulle bo. VI lämnade all packning i lägenheten, sedan blev det pizza till lunch innan vi åkte till Skärholmen för att shoppa. Middagen och lite tid spenderades på IKEA innan vi åkte tillbaka till Högdalen. 
 

Tur jag fick sova med dig inatt iallafall som någon sorts start



Allstar

Somnade med Minna bredvid mig inatt och sov som en stock. Efter en dag hos farmor och farfar blev det middag med Markus som jag också spenderat hela kvällen med. Nu kommer mina ögon slockna när som helst. 




Hemma

Har landat hemma i Umeå igen, med en förkylning i bagaget. Idag har jag först umgåtts med Sandra och sen träffade jag Mimmi en stund. Bilder från Stockholm kommer senare. Puss och kram! 

RSS 2.0