For all we know, we might not get tomorrow


Blev ännu en dag hemma från skolan, känner mig inte särskilt pigg. Satt och kollade lite kläder på Gina nyss, att jag önskar mig oändligt med pengar är ju en sak som är säker.
Ska iallafall gå och duscha nu så kanske jag vaknar till litegrann. 

Godnatt


Sockerchock

Mamma tror verkligen på att sötsaker ska få mig piggare. Jag känner mig fortfarande rätt hängig men håller tummarna. Att typ alla runtomkring mig blivit sjuk gör ju inte saken bättre men.


Just nu:

Huvudvärk, halsont och sliten är en perfekt beskrivning av mig imorse. Så blev därför ingen skola.
Soffan lär bli en kär vän för mig idag.


Ibland krävs det en förlust för att vi ska inse vad vi verkligen vill ha

Var enormt skönt med sovmorgon. Frågan är ju bara varför skoldagen kändes exakt lika lång som den gjorde igår och jag var exakt lika trött som vanligt. Har iallafall börjat se en bra film på bf-tiden som vi förhoppningsvis får se klart imorgon.
Next up: Duschen

religiondags idag
Bild från Frida


I want you to want me

Har hängt med Fredde ikväll. Var ett tag sen jag träffade pojken så blev några timmars snack. Har sovmorgon till 11.25 imorgon och kan seriöst inte beskriva lyckan.
Nu väntar sängen och lite bortkoppling från världen genom skön musik.
 
 
 

Inhandlades förra veckan


- Din sko, 399 kronor.

Hänger med lite gamla klasskompisar

Träffade lite gamla klasskompisar vid skåpen och fastnade här, förjävlig bild. Och tack Maja som hjälpt mig och fixa till bloggen en aning. Nu har jag sista lektionen för dagen, naturkunskap och sen blir det home sweet home. 

Det mesta regnar bort

Regn hela dagen lång. Mysigt men samtidigt jävligt drygt. Att försova sig imorse var också drygt.
Nu funderar jag på att vila ett tag och sen får jag se vad som händer.
Hade jävligt tråkigt på engelskan också, om det inte syns.


There's another world inside of me that you may never see

Var hemma strax efter två idag efter att ha sovit med Maja inatt. Kom inte i säng förrän tidigt imorse men så kan det bli.
Ikväll fick vi besök av världens bästa gammelfaster, hennes man, farmor och farfar. Blev fika och massa prat.
Sen följde ju även sötnosen här under med, som jag gärna hade haft kvar här hemma. 
 

Lördag

Blev middag med Maja idag i hennes mormors lägenhet. Ska bara packa litegrann och sen ska jag bege mig dit igen för att sova.
Märker hur dålig jag är på att blogga men ska försöka skärpa till mig. :)


Hejhallå

Ligger sjukt trött i sängen men kan inte riktigt sova. Varit i skolan som vanligt idag och annars har dagen varit rätt dålig bara. Haha.. Har haft en himla positiv blogg på sistone tycker jag, eller inte.
Nu vill jag sova.


Check!

Första skoldagen på mitt andra år på gymnasiet kan jag bocka av. Blev positivt överraskad av både klassen och dagen så jag hoppas det håller i sig.
Fick sluta strax före ett och då begav jag mig med min kära vän Maja till staden.
Ska försöka sova nu så jag är lite piggare än vad jag var imorse.


Lättar på hjärtat

Sommaren har gått så sjukt fort så jag vet inte var alla dagar har tagit vägen.
Men imorgon är det iallafall skolstart klockan 8.20 och det känns sjukt drygt. Vill verkligen, verkligen inte börja.
Kommer sakna att kunna vara uppe hela nätterna utan att behöva bry sig, hitta på helt spontana saker utan någon som helst planering, knappt veta vad det är för dag för att alla dagar känns som helg och allt annat som hör sommaren till.
-
Jag har aldrig riktigt varit en typisk "älska sommaren" människa men börjar tro att det är vad jag hunnit bli under den här sommaren.
Är glad över sommaren men önskar ändå att jag hade gjort mer. Har insett att nästa sommarlov är mitt livs sista och det ska fan vara mitt bästa också. 
-
Har skrivit det förut men är verkligen nöjd över mitt första år på gymnasiet. Jag har haft så många sjukt bra skoldagar med så sjukt bra människor runt omkring mig och så sjukt mycket skratt. Har haft både med och motgångar under året men det har gått bra iallafall och jag har stått på benen.
Kommer sakna att ha min kära Emelie bredvid mig i klassrummet som jag haft i ett helt läsår nu. Ingen trodde att vi skulle komma överens, inte ens vi själva. Men nu står vi här idag och jag har fått en underbar bästavän som är så mycket mer lik mig än vad jag någonsin hade kunnat tro. 
Markus som jag spenderat hela min nioåriga skoltid med och Anton och Nicklas som jag spenderat hela högstadiet tillsammans med kommer jag också splittras ifrån men får vara glad över att dom finns kvar i samma korridorer iallafall.
-
Men eftersom jag sagt att första året varit så himla bra så ska jag försöka att göra mitt andra år lika bra. Och om det är möjligt, ännu bättre. 
 
 

Natten är ung och jag ligger vaken

All the pain you try to hide
Shows through your mascara lines
As they stream down from your eyes
Let them go, let them fly
Holding back won't turn back time
Belive me, I've tried

20 augusti

Fikat på stan med Maja idag, hjälpte lite för att bota ångesten inför skolstarten som jag har. Köpte ett par nya jeans också eftersom mina svarta är sönder. Ikväll försvinner förhoppningsvis min utväxt också, skönt!

May I ask, what the fuck did you do for me to fall so hard for you


It’s a mystery how everything circles around you

Bloggen har hamnat åt sidan men lever dom sista dagarna av lovet så bra jag kan. 
Hade sovsällskap inatt av Maja vilket var mycket trevligt. Och igår bakade jag kladdkaka med Minna och båda två blev överraskade över hur lyckad den blev. Kvällens planer var att dra till Bettnes och ha trevligt men jag vet inte, blev så sjukt otaggad av nån anledning så blev inte av. Vi får se vad det blir istället helt enkelt.
 
 
 
 

Stuck in her daydream

Är nöjd över mig själv att jag städat så gott som hela dagen. Men det var på tiden.
Ikväll drog jag och bowlade och det gick inte så bra men hade kul iallafall.
Ska avsluta kvällen med lite snack på skype med Mimmi innan det blir att försöka sova. Känns tråkigt men måste börja vända tillbaka dygnet. Bara en vecka kvar av ledighet..
 
uck
Snodde bilderna av Maja

Nothing in this world thats worth having comes easy

 

Ingen rubrik här inte

Ledsamt men nödvändigt så klippte jag mig idag. Var så gott som tvungen att bli av med allt slitet så.
Efter middagen mötte jag upp Maja på Teg, köpte lite godsaker på Ica och sen drog vi till Stöcksjö och satt på bryggan och bara pratade om allt&inget. Har blivit förkyld igen men efter några timmars prat på telefon med Emelie känner man jag mig lite piggare.
Sovdags nu!


00.10

Hurtig känner jag mig faktiskt efter en promenad ikväll. Men nu ligger jag som en levande isbit i soffan och ska snart flytta mig till sängen. Övningskörde idag och det gick mycket bättre vilket var sjukt nice!
Imorgon ska jag till stan och fixa några grejer och troligtvis efter ett år...klippa mig.
Godnatt!


Smile on your face even though your heart is frowning

Blev nog snarare sämre än bättre så blev tyvärr inget av att fara till Alicia, men grattis ännu en gång!
Tog lite alvedon,vilade och blev lite piggare och var med Minna och Niklas ett tag ikväll. Blev en sväng till donken och sådär. Känner mig inte så pigg just nu så ska försöka sova. Hörs imorgon!

Från övik igår


Hittade dom här shortsen igår på Cubus för 99kronor så kunde inte låta bli att låta dom följa med mig hem. 

Make up your mind before you shut the door

Glömde bort bloggen igår. Drog till Övik rätt tidigt och kom hem vid sju. Träffade Minna på kvällen och vi for runt lite innan vi hamnade hos mig med godsaker och Rasmus som kom förbi ett tag.
Vaknade upp imorse med huvudvärk, halsont och en seg kropp. Orkar verkligen inte bli sjuk sista dagarna av lovet. Men jag hoppas att jag blir bättre så att jag kan fira fina Alicia som har fyllt år.
 

Someday I will find my way back

Började dagen med att möta upp Maja och vi var först på Teg och sedan i stan där jag fick med mig två piercingar och ett nagellack hem. Träffade Felicia ett tag som lämnar landet imorgon i en vecka så hann säga hejdå till henne.
Tog bussen till Holmsund strax efter sex och var hos Stefan&Chrille tills pappa hämtade mig och vi hämtade upp Emelie som följde med mig hem och lämnade mig nyss.
Har varit en fullspäckad dag så ska snart släcka lampan och försöka sova. Peace!
 
 

I kept my deepest feelings inside


I'm not a saint, no not at all. But what I did it wasn't cool

Fick äntligen träffa Minna idag och vi har nu fina ringar på våra fingrar och jag fick fina presenter ifrån Grekland av henne, tack igen sötnos!♥
Fick träffa Rasmus också som jag inte träffat på hur länge som helst så dagen har varit bra. Har en hemsk huvudvärk nu så ska vila ett tag och hoppas på förbättring. 

Seg hela dagen

Precis som rubriken lyder har jag varit idag. Men efter middagen gick jag ändå ut på en promenad som slutade på drygt en halv mil. Planen var ju att få träffa min älskade&saknade Minna idag men när hon blivit sjuk sprack planen. Tre veckor sen vi sågs men förhoppningsvis ändras det imorgon. Ska försöka ta en tidig kväll ikväll så puss på er!


Dalarna 2012

Som sagt har jag haft en bra vecka med bra sällskap. Väldigt skönt att komma bort ifrån allt ett tag.
Bodde i en superfin stuga i en vecka och hann med att göra rätt mycket. Som att shoppa en hel del, gå på en sjukt lång trä brygga, äta tacos x2 och massa annan god mat, spela minigolf x2, spela bowling, tränga ihop oss på en dalahäst och innan vi landade hemma blev det en sväng på Birsta och Ikea. Resten syns nog på bilderna. :)
Säger bara tack för en bra vecka.♥

RSS 2.0