Lite fix på framsidan

En liten bild från framsidan med ny oljad altan, nytt vitt grus och lite nya dekorationer. 


Tisdag

Kort dag på jobbet och det resulterade i att jag hann med en promenad innan det blev middag hos mamma och pappa. Kvällen rundades av med lite snicksnack hos Sara. Är det något jag kommer sakna när vi flyttar är det att ha vänner så nära som nu.



Måndag

Sandra som jag gick samma klass som i gymnasiet är på mellanlandning i Umeå och ikväll har jag umgåtts med henne och Dana.  Danas sambo Jesper skötte kaffet och Ebbe stod för underhållningen. Roligt att träffa vänner efter en lång tid och känna att saker och ting är sig rätt så likt.



Min vän..

och kollega Sara är så sjukt duktig på att rita samt att vara kreativ. När jag fyllde år i januari var tanken att jag skulle få denna som vin-etikett. Alltså, en etikett som beskrev mig fast som ett vin. Jag blev ju tyvärr sjuk på min födelsedag men bilden pryder nu mitt sängbord. Så häftigt, och personligt. Och ja, hon har ritat av Boston sådär bra. 




Snurrigt

Ledig torsdag, jobba fredag och sedan helg. Snacka om att jag hade söndag i huvudet på fredag. Snurrigt, men skönt med en extra dag. Tyvärr har solen varit dålig på att visa sig. 


Onsdag kväll blev det lite drinkar på Olearys, annars i helgen har det blivit lite häng med vänner och mycket fix i lägenheten. Det har målats inne på altanen, trädäcken har oljats in och på framsidan har vi lagt vitt grus. Bilder kommer att komma. Men nu är vi igång med denna vecka i full fart. Har mycket planerat, men det är ju lite så jag funkar. 


Prioritera

Storhandling, tvätt och städ var det mesta min gårdag bestod av. Hann träffa lite vänner trots allt, tack och lov. 


Veckorna för mig är viktiga just för att inte hamna i tråkiga rutiner såsom jobba,äta,sova typ. Jag tror på att gör man lite roligare saker även på veckan så går den fortare och livet blir roligare istället för att bara "leva" på helgen. Imorgon är jag ledig då det är röd dag så ikväll har jag verkligen tänkt "leva".


Motvind

Lite vardagslyx, det är något som klingar bra för mig. Igår efter jobbet åkte jag och Mattias till Avion där jag blev två tröjor och en bh rikare, trots att jag var ute efter en bomberjacka. Magen blev rikare på en god pasta. 


Jag har börjat cykla till jobbet nu. Bra start på dagen och man kommer igång, men hur jag än cyklar verkar jag alltid få motvind. Otroligt. 


Livet

Mattias har varit och sprungit Göteborgs varvet i helgen, så jag och Boston har roddat helgen själv. 

I fredags umgicks jag med Erik och Caroline och vi var mest bara ute och träffade lite folk. 

Lördagen tog jag sovmorgon men vaknade av världens huvudvärk som höll i sig enda tills efter middagen. På tal om middag så blev jag bjuden till mamma och pappa där även mormor och morfar, och farmor och farfar var. Grillat med massa goda tillbehör, mums. På kvällen blev det utgång med Sara till Olearys. Solen har även hittat till Umeå och jag är glad och nöjd. Vilken helg!
 


Rubrik

Veckorna kör på och jag försöker hänga med. I tisdags åkte jag till Dana efter jobbet och fick även ha lite mys med Ebbe. Annars är det sena kvällar på jobbet både igår och idag. Idag är det förskolans dag som vi firar med vårfest. Olika aktiviteter, såpbubblemaskin och lite mingel. Nu är det snart dags för lunch för mig. 



Tillbaka

Startade söndagen med Subway till lunch med några vänner. Dagen blev annars inte alls lika produktiv som jag hade tänkt. Jag hade planer som att städa, sortera, rensa bort lite saker osv. Hur mycket av det blev gjort? Så gott som ingenting. 


Till middag blev det kotletter och ris hos mamma och pappa, och när jag ändå var på Grubbe passade en promenad nere vid älven perfekt. 


Plus i kanten


Allt och lite till

Fullspäckad vecka med fika hos Janne i måndags och födelsedagskalas för Timo igår. Kroppen känns sliten och jävlig, vilket jag vet beror på alldeles för lite sömn. Nu måste jag ordna upp det här så både huvudet och kroppen får må bra. 



Söndag

Söndag. Aldrig en riktigt rolig dag. Denna var då inte bättre då himlen varit riktigt mörk och levererat både regn och snö. 7 maj och snö, nu får det ju räcka.

Jag har varit trött och slö men träffade Timo en sväng och hjälpte han att köra sin BMW till verkstaden, sedan kom Gustav förbi på en kaffekopp och hann även med att träffa Mimmi en stund ikväll. Nu är det bara att ladda upp för en ny vecka som är väldigt planerad och uppstyrd.


Fre&lördag

Vilket väder Umeå bjöd på igår. Snacka om att bjuda på sommarväder. Men det varade inte länge då temperaturen sjönk redan idag. Igår kväll satt jag ute med Sara och Emelie på uteplatsen i bara fleece jacka till klockan tio. Sedan hängde jag och Emelie med Alexander på kvällen. 


Ikväll har mina föräldrar varit här på middag. Blev grillad kyckling med massa smaskiga tillbehör. Ananaspaj till efterrätt, lite drinkar och familjegeni. En riktigt mysig kväll. 


SKAM

Efter jobbet åkte jag förbi ÖB en sväng och köpte lite nödvändigheter, så som torrschampoo. Nu ligger jag bänkad framför SKAM. Älskar tidiga dagar. 



Onsdag

En promenad med Emelie mot Ersforsen, Gustav kom förbi på kaffe och jordgubbar och sedan en liten trip till Sävar för att säga hej till Timo. Så såg min onsdag kväll ut. Imorgon slutar jag tidigt på jobbet och har tänkt att ta en lugn eftermiddag framför nån serie. Får se hur den planen går.


Nä, klockan är snart ett så dags att släcka ner. Sov gott allesammans!


Rast

Goddag! 

Har för tillfället rast och slappar i soffan med min kaffekopp. Jag stänger förskolan idag så har några timmar kvar av dagen. 

Ikväll har jag lite olika planer för vad som ska se, så vi får se vart jag landar.


Domedagen

Efter en dag på jobbet är jag nu på bilbesiktningen. Väntar just nu på att få köra in bilen i det härliga vädret. 



Valborg

Jag och Mattias hade styrt upp middag här hos oss. Gustav, Emelie, Sara och David kom hit och hängde och åt och drack gott. 

Vi fixade i ordning på altanen så vi kunde sitta där hela kvällen. Så mysigt med mycket ljus, infravärmare och musik. 
Ser framemot många kvällar framöver där.

Idag startade vi upp dagen med lyxfrukost framför de fina blommorna som jag fick igår av Sara och David. Nu bär det iväg på lite affärer, älska lediga dagar. 
 


Lördag

Lördagen hade delar av Mattias släkt styrt upp en kväll på Olearys. Bowling, middag och goda drinkar slår aldrig fel. Dessutom trevligt att träffa alla som inte blir så ofta.


Emelie var snäll och var hundvakt åt Boston och dessutom hämtade hon oss vid ett på stan. Tacksamt.
 


RSS 2.0