Vilken härlig dag

Solen har äntligen visat sig igen. På jobbet gick vi på promenad och köpte glass med barnen som vi njöt av i värmen. Jag slutade klockan 14 och då cyklade jag hem för att sen direkt möta Emelie för en promenad till Rusta och Jysk. Blev några grejer rikare men ingenting större direkt. 


Kvällen har spenderats på Nydala och deras superfina minigolf bana tillsammans med Gustav och Mattias. Spelet i sig gick kasst för mig, men så fint område. Innan vi åkte därifrån gick vi till sjön och jag tryckte i mig andra glassen för idag. Tur jag har rört mig en del iallafall.


Middag

Mina föräldrar har varit här ikväll och käkat middag. Vi bjöd på kycklingsallad och baguetter, och sedan rabarberkladdkaka med efterrätt. Jag tycker det är så trevligt att göra såna här saker mitt i veckan och inte enbart på helgerna. Lite senare ikväll åkte jag och träffade Mimmi en stund och snackade lite skit. Nu är det dags att börja varva ner för att natta kudden.






Stilrent

Denna kom upp igår i mitt flöde. 

Så snygg och ett bra pris. Skulle önska lite mer väggar att hänga upp saker på. 


SKAM

Sovmorgon idag till 10.30. Blev dock ingen vidare längre sömn för det då jag var hos Emelie till runt 02 igår. Sista skam avsnittet betade vi av också.


Annars är det lugnt på jobbet med lite barn. Istället jobbar vi mycket med miljön och fixar och trixar. Roligt och det gäller att passa på då tillfälle ges. 


PW

Tillbaka efter en pw med Boston som sällskap. Svettig blev jag, men på nåt sätt är det ett kvitto på att kroppen jobbat. Nu ska jag andas ut några minuter innan det är dags för storhandling. 



Måndag

Igår blev det en mysig eftermiddag och kväll i Åbyn och rabarber kladdkakan blev mer än godkänd. När vi kom hem fick jag och Mattias ett ryck och städade garderoberna och flyttade om lite i sovrummet. Oftast när jag får mina såna där infall är klockan lite för mycket. Men bättre sent än aldrig har jag hört.


Idag är det måndag och otroligt lugnt på jobbet. Regn och rusk ute och jag kör mina myskläder. Precis som en måndag ska vara. 


Rabarber

Tråkigt väder men i vår lägenhet luktar det gott. Ikväll vankas middag i Åbyn och jag och Mattias ska stå för efterrätt. Vi gav oss på att baka en rabarberkladdkaka och jag tror den får godkänt. Jag har aldrig varit nån som tyckt det varit särskilt roligt att baka, men idag gick det väldigt smidigt och då blir det helt enkelt mycket roligare.

 


En midsommardag, och en midsommarnatt

Vid sex kom vi till Kevin där vi grillade mat, lyssnade på musik, spelade spel och bara umgicks. Klockan tickade iväg och senare på kvällen cyklade vi iväg till Furunäs där Gustav är uppvuxen. Där fortsatte vi och spelade beerpong fast på ett litet annat lantligt vis. Vi sov även över där och vaknade rätt slitna på lördag morgon. Blir så knäppt i huvudet då det är långhelg och man tror det är söndag trots att det bara är lördag. Innan vi åkte hem till stan igen blev det en pizza i Sävar med Gustav.








Memories

Som jag nämnde tidigare ger mitt yrke mig väldigt mycket glädje, men även tårar. Fick ta emot denna fina present i torsdags. Nu kommer jag påminnas varje gång jag dricker kaffe i den koppen om så många fina minnen.



Helgens planer

Imorgon - Självaste midsommarafton. Jag har tänkt att sova ut så att jag är laddad för kvällen som kommer spenderas i Bullmark. Middag och annat trevligt väntar, även troligtvis övernattning. 
 
Lördag- Känner jag mig själv rätt är risken väldigt stor att jag kommer må sisådär och ha en bultande huvudvärk av avdelningen "är huvudet dumt får kroppen lida". Längre fram under dagen önskar jag att orken finns att röra på påkarna så att jag tar vara på helgen.
 
Söndag- Eventuellt blir det en tur till Pengfors där det är driftingträning om vädret tillåter. Annars har jag tänkt att ta dagen som den kommer. Förhoppningsvis leder det till något bra. Jag har sovmorgon på måndagen så risken finns att det kommer bli en lite senare kväll. 
 
 
 
 
 

Semesterplaner, tårar och shopping

Har du sett den senaste personen du smsade med naken? 
Den senaste personen jag smsade med var min pojkvän så svaret är ett enkelt ja

Kommer du ha ett förhållande nästa månad? 
Det både hoppas och tror jag

När träffade du senast den senaste personen du kysste? 
Alldeles precis just nu faktiskt
 
När pratade du senast med din mamma? 
Om snapchat räknas så är det idag. Annars träffade jag henne i söndags.

Har du haft sex med någon vars namn börjar på P? 
Ja, det har jag.
 
Har du några tatueringar? Eller planerar du att göra någon inom en snar framtid? 
 -För mina kära föräldrar
Har lite önsketänkande på nån/några fler, men just nu har det inte tagit sig mycket längre än så.

Är den senaste personen du hade sex med arg på dig? 
Absolut inte
 
Vad stör dig? 
Orättvisor i världen, egoistiska människor och folk som bara tar men aldrig ger. Jag stör mig även på mig själv som försöker sätta upp mål, men inte alltid tar de i mål. Oftast har målen med träning att göra, hmmm...

Vem skrev du senast med på facebook? Vad handlade samtalet om? 
Skrev i vår jobb-grupp där vi pratar om schemat inför måndag.
 
Kan du beskriva din relationsstatus lite kortfattat? 
I ett förhållande sedan januari -16, eller vi blev seriösa väldigt snabbt och träffades oktober -15 så det där är ju lite av en tolkningsfråga hur man räknar. Idag bor vi i en tvåa tillsammans på Ersboda,Umeå med hunden Boston. I Maj -18 kommer vi att flytta in i en nyproducerad trea på Umedalen.

Vilka tre är din topplista på snapchat? 
Mattias, Gustav och mamma

Vem av dessa tre personer står du närmast? 
Mamma kommer ju alltid vara mamma, så enkelt är det. Mattias lever jag med och står ut med mig var dag. Så det är svårt för de står nära mig på olika sätt. 
.  
Har du några resor inplanerat? 
Har några semesterplaner som jag visade igår här på bloggen. I Stockholm, Karlstad och Göteborg har vi bokat hotell iallafall.
 
Vad var det senaste du beställde online? 
Jag beställde från Sportamore i tisdags. Ett par skor, två par tights varav det ena jag fick gratis och en vindjacka. Bilder finns i tidigare inlägg.
 
Vilka sidor har du öppna på internet just nu? 
Blogg.se såklart, slutpriser på Hemnet då jag är bostadsnörd i fingerspetsarna och Facebook.
 
Skulle du kunna förlova dig nu? 
Kanske. Förhållandet jag är i känns oerhört rätt och vi har gått igenom både med och motgångar. Den som lever får se helt enkelt...
 
När grät du senast? 
Idag. Jag jobbar på förskola vilket ger mig mycket glädje och skratt till vardags. Barn är så otroligt fina, genuina och sprider oerhört mycket glädje omkring sig. På samma sätt när de går vidare mot skolan blir det å andra sidan väldigt jobbigt. Idag när några barn gick på sommarlov blev det lite tårar som rann. 
 
Vad längtar du mest till inför helgen? 
I helgen, eller ja imorgon är det midsommar. Den kommer spenderas i Bullmark med vänner, middag och trevligheter. Annars ser jag framemot sovmorgon och ledighet. Känns behövligt. 
 
 

Tips

Vill tipsa om denna hemsida som säkert många redan hört talas om, eller till och med beställt ifrån.  https://www.sportamore.se/
 
Jag beställde mina varor därifrån i tisdags kväll och idag fick jag ett sms att varorna finns att hämta ut. Dessutom är priserna oerhört bra och nu när jag beställde fick jag ett par träningstights på köpet. Så ta er en titt tycker jag!
 
 

Rekord

Mådde inte alls bra igår och när jag kom hem la jag mig direkt i sängen och sov. Och vaknade gjorde jag inte förrän kl 07.10 imorse. Så ungefär 14 timmar senare var jag färdig med min sömn. Jösses. Men ibland kan man nog behöva såna här nätter då jag annars rätt ofta går på underskott på sömnkontot. 


Fynd

Efter promenaden igår hann jag och Mattias med och boka vår semester tillsammans. Förutom stoppen på bild blir det en dag på Ullared och även i Skövde hos Mattias farmor och hennes man om det klaffar ihop. 


Sen passade jag även på att fynda på Sportamore. Behöver jag ens säga att jag med gott samvete kan kalla det fynd när man ser hur mycket jag sparade? 


Snabba puckar

Kort vecka i veckan också. Nu går dagarna i rasande fart inför semestern. Igår blev jag och Mattias bjudna på fika hos hans pappa. Alltid mysigt att åka dit och snacka lite skit och bara vara. När vi kom igen knöt vi skosnörena och gick till Ersforsen och tillbaka. Kan ju säga att jag somnade gott igår kväll efter den avslutningen på dagen.



Från svart till vitt

Beställde förra veckan ett nytt armband till klockan. Jag tyckte att vitt kändes fräschare och jag är nöjd. Känner jag mig själv kommer det bli mer armband framöver.  


Tillbakablick

Från i torsdags då jag och Emelie tog en minifika nere vid kajen. Mysigt sällskap och mysig miljö men varken kaffet eller glassen var i min smak, tyvärr. 



Helgen

En trevlig helg har passerat. AW med jobbet på droskan, husmålning och en heldag med Adam i bland annat äventyrslekparken.

Nu börjar semester känslorna smyga sig på och jag hoppas att vi snart kan boka in planerna. 
 


Onsdag

Blev en promenad med Ida ikväll som planerat, även fast vi båda höll på att vika in årorna. Men man känner sig ju så nöjd efteråt. 


När jag kom hem igen var Sara och David här och lämnade tillbaka grillen de lånat av oss. Och som tack för lånet fick vi två super smarriga bakelser. Hur fina är dom inte? Nu väntas en dusch för att sen börja varva ner för natten. 


Man blir så glad

Detta piggade upp min onsdag. 



Veckans planer

Som jag skrivit förut är det viktigt för mig att inte bara jobba, äta och sova på veckorna utan även hinna med mer saker. Såhär ser min vecka ut. 


Onsdag: 
Jag slutar vid 16, då ska jag hem och slänga in lite tvätt då vi har tvättid idag. Sedan blir det att laga lite middag. Kyckling står på kalendern idag. Senare ikväll har jag och Ida pratat om att ta en promenad. 

Torsdag: 
Jag har kort dag på jobbet så blir nog att landa i soffan en stund för att senare på kvällen umgås med Emelie. 

Fredag: 
Några gånger per år är förskolan stängd för att vi personal ska kunna planera, och en sådan är det på fredag. Då ska vi diskutera hösten för att sen på kvällen gå ut och äta middag och avtacka personal som ska sluta. 


Tisdag

Slurpar i mig en kaffekopp på lunchrasten. Är rätt hektiskt på jobbet nu innan sommarledigheten, särskilt då jag jobbar på storbarns avdelning där de ska börja skolan. Så kort sagt är det mycket papper.


Tog vara på solen och åkte till lekparken på Ersboda med barnen, alltid skönt med lite miljöombyte. Nu ska jag vila en stund för att samla energi för en lång dag. Stämplar ut ikväll klockan 20.00.
 


Apple watch

Jag har varit sugen på en Apple Watch ett tag, men varit lite snål för att köpa en. 

Jag ville ha lite koll på hur många steg man går då jag inte alltid har på mig telefonen på jobbet till exempel, och med mitt jobb då jag är mycket ute är det smidigt med en sån klocka. Sen så självklart är alla andra finesser smidiga, som att kunna ringa, smsa med mera.
Så när Mattias bror skulle sälja sin så tvekade jag inte att slå till, och det är jag mycket nöjd över. 




Tittut

Ja alltid ska det hända något. En firma håller på att renovera grannarnas toalett ovanför oss. Och idag när de skulle flytta golvbrunnen råkade de bila lite för långt så det gick upp ett hål i vårt tak. Tur saker och ting går att fixa. 



Dag ett

Helgen har passerat i ilfart. I lördags åkte vi till Furunäs där Gustav och några andra grabbar drack öl och spelade kubb. De har byggt en jätte mysig bar så där satt vi några timmar och bara snackade. Farmor har fyllt 80 år så har fikat smörgåstårta där igår. Efter det åkte jag och Mattias ned till älven och grillade med Gustav och Fredrik.


Kvällsmöte ett av två denna vecka är avklarad och just nu ligger jag med en axel som skriker av smärta. Ber till gudarna att det är bättre imorgon. 




Värme

Solen har tittat fram, både igår men framförallt idag.

Igår blev jag och Mattias bjudna på middag i Sörfors. Vi fikade till och med ute på kvällen, äntligen. Idag har jobb dagen rullat på med olika aktiviteter och när Mattias kommer hem från jobbet ska vi åka upp till Skellefteå för att Mattias ska köpa en samsung klocka. Mini roadtrips gillas.


Ledigt

Sovit som en kratta inatt. Kanske samlade på mig två timmar så trots sovmorgon på jobbet så var dagen tung. 

Mattias bjöd mig sedan på middag på Lottas, plankstek blev det och mums så gott. Nu sitter vi hos Gustav och surrar och sedan bär det hem mot sängen. Sovmorgon och lång frukost väntas imorgon. 


Punktform

Fredag: Utgång med Sara till Olearys. Lite folk då yran var i full gång men trevligt hade vi ändå. 


Lördag: Middag här med mina föräldrar och Mattias pappa. Grillat med massa goda tillbehör och god efterrätt. 

Söndag: Kalas i Hörnefors för Ebbe som fyller ett år imorgon. Massa trevligt folk och massa gott fika. Efter middagen blev det ett besök i Sörfors. Imorgon får jag sovmorgon till 10 på jobbet och tisdag är röd dag vilket betyder ledigt. Härligt kan man ju säga.


Torsdag

Lång dag idag på jobbet, 07.30-20.00. På morgonen har vi haft tema avslutning med lite disco, såpbubblor och maskerad. Jag blev en leopard med mönster från topp till tå. Ikväll däremot blir det pyjamasparty med de äldsta barnen. Hörs senare!



RSS 2.0