Inte mycket som händer

Senaste dagarna har mest bara handlat om jobb. Däremellan har jag försökt trycka in sömn och kompisar. På fredag kväll blir jag ledig och då är Victor här som ska vara mitt inneboende i helgen, himla trevligt. Just nu är jag hemma hos Markus med han och Jimmy och spelar tv-spel. Efter det blir det att träffa Mimmi en sväng. Jobbar 14.30-22.00 imorgon så blir skönt med sovmorgon.


 

Reunion

Våra fina lärare hade planerat en klassmiddag igår med tacos och annat gott. Mycket trevligt men jag var tvungen att dra halv tio för att hinna till jobbet. Jag vaknade för någon timme sedan och klockan tio börjar jag jobba igen. 




Massa snack

Igår hade jag och Maja planerat in en dag på stan. Trevligt då det var ovanligt längesen jag träffade den tösen. Brände en hel del pengar, men mycket av dom las på presenter. På kvällen hade jag tänkt ta det lugnt och träffa några kompisar. Men 45 minuter innan nattpasset på jobbet börjar så blev jag utringd, och trivs man så bra som jag gör var det inga problem. Nu är jag hemma igen och ska försöka sova. Ikväll väntar klassmiddag med fina BF3PED. 



Rubrik saknas

Igår sov jag bort hela dagen, skönt men onödigt. Strax efter fem blev det kinabuffé med jobbet och brukaren. Innan det hade jag och Tina stressat och yrat runt på stan för att hitta en present. På kvällen åkte jag till Holmsund och var med Sandra. Idag har inte morgonstund guld i mun. Snarare huvudvärk och halsont. Men ska fara och handla lite grejer med mamma snart. Adios! 



Sandras dag

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Sandras födelsedag, hurra, hurra, hurra. Grattis bruden. Är så himla glad att vi började i samma klass och att vi blivit så pass bra vänner som vi är. Du är fantastisk! 





Tavelsjö

Igår träffade jag Sandra och vi bestämde oss för att överraska Dana i Tavelsjö med lite godsaker. Var skönt att få träffa henne och krama om henne igen. Somnade på tok för sent så idag har varit en rätt tung dag på jobbet. 



Måndag

Sista dagarna av helgen spenderade jag i Sikeå med mina föräldrar och deras kompisar. Mycket trevligt och god mat. Nu har veckan startat med ett jävla väder och jag har jobbat ett av mina två pass denna vecka.



Sandra och Fanny

Igår firade vi Sandra och Fanny i förskott hos Fanny. Massa drinkar, lekar och trevligheter. Vid elva rörde vi oss mot Allstar och strax före två var jag hemma. Idag är huvudet lite tungt men det förtjänar man efter en trevlig kväll antar jag. 



Huvudstaden

Frihet, lycka och stressfritt. Förutom när man ska trängas med allt folk i tunnelbanan. Jag har hunnit med två resor till Stockholm hittills i år. En med Maja i vintras, och en med klassen på våren. Jag saknar huvudstaden och jag saknar att åka bort. Måste ta tag i detta och försöka styra upp någon sorts semester någonstans. 



Tisdag

Startade dagen med jobb mellan 08.00-16.00. Andra gången jag jobbar dag men gick faktiskt rätt bra tycker jag. Ikväll gjorde jag premiär för bilbingo. Trevligt men en aning långdraget då det höll på i tre timmar. Hade däremot inte varit fel att vinna på sista brickan som gav en vinst på 12.000 kronor. Nu ska jag snart träffa Mimmi innan hon lämnar mig för en vecka i Ibiza. 



Helgen

Fredagen började med en ledsam, men fin begravning. Jobbade 16.30-22.00 och fick en glad överraskning att Victor var påväg ner från Vilhelmina för att säga hej. En fredag med blandade känslor helt enkelt. Lördagen jobbade jag ett 13 timmars pass. Tina jobbade några timmar med mig vilket var himla trevligt. Slutade 21.30 och då var det Båten som gällde. Kom hem strax innan middagen idag och har tagit det rätt lugnt hela dagen. Varit sjukt dålig på att ta bilder i helgen så har ingenting alls att lägga upp.

Torsdag

Jobbade natt inatt och vaknade vid tre idag. Allt blir så himla konstigt när man jobbar natt och hela dagen blir upp och ner. Fick iallafall finfint middagssällskap av Mimmi och nu är jag hemma igen. Ikväll blir det nog rätt lugnt men imorgon blir det en tyngre dag. 



Piparböle

Här om dagen åkte jag, mamma och pappa till Piparböle och hälsade på deras kompisar. Önskar också jag hade en stuga sådär. Jag och Elin fiskade, utan mask, men fick trots allt tre fiskar. Trevlig kväll på ett ännu trevligare ställe. 



Älskade vän

En underbar vän som henne borde alla ha. Någon som ställer upp, förstår och kan vända tårar till skratt. Någon man kan prata med i timmar om allt mellan himmel och jord och inse i efterhand att man bytt ämne så många gånger att man inte minns. Någon som är ärlig mot en, men på samma sätt vill ens bästa.  Hon är utan tvekan en av de starkaste och mest drivande personer som jag träffat. Jag älskar henne och kommer absolut inte släppa henne i första taget - starkaste och finaste Dana. En riktig kämpe är vad du är.♡





5 augusti

Har knappt fått någon sömn alls inatt pågrund av denna jävla hosta jag fått. Dagen har iallafall spenderats med mamma och pappa. Vi var ute vid Järnnäsklubb och åt middag, superfint ställe och supergod mat. Ikväll blir det lugnt och mycket vila. 




Lycksele

Helgen efter Åsele väntade Lycksele. Hände saker som gjorde att jag åkte hem på lördag istället för söndag, men har lite bilder från fredagen iallafall.





Åsele

Var ett tag sen sist. Iallafall hade jag tänkt slänga in lite bilder sen Åsele som var jäkligt trevligt. Träffade mycket bekanta ansikten och mådde helt enkelt jäkligt bra. 



RSS 2.0