Sliten

Imorgon är sista dagen i skolan innan påsklov och även sista dagen på utbildningen. Är enormt sliten men fick reda på att jag klarade både samhälls och naturkunskapsprovet så det gjorde dagen betydligt bättre!


Ny vecka

Kommer ha det väldigt stressigt tills torsdag då jag får lov så bloggen kommer få lida. 

Idag har jag varit i skolan, träffat en vän och försökt plugga inför provet imorgon. Går väl inte riktigt bra. 
Ska försöka igen nu och sen sova. Känner mig sjukt taggad, fast nja.
 

Lät ju roligt..

 
 

Helgen

Spontantrip till Skellefteå, innebandymatcher x2, träffat fint folk och ätit god mat. 

Påväg till Skellefteå

Blev väckt och frågad för en timme sen om jag ville följa med familj nummer två till Skellefteå och se Markus match. Så nu är jag påväg! :)


Sådär ja!


It's better to feel pain than nothing at all

Var ju som sagt ledig idag och jag har tagit det lugnt och hängt med Markus. Blev bjuden på kinamat hos familj nummer två där vi firade att Viktor fyllt 20 så det var super. 

Annars har jag pratat med älsklings Emelie ikväll om planerna för sommaren som snart är helfixade, och har just avslutat ett samtal med Oskar som jag skrattat mig igenom. Grabben får mig alltid på bra humör.
Tack och bock för fina människor i mitt liv. Imorgon väntar ett samhällsprov så ska plugga lite nu innan det blir att sova. 
 
 

Det kommer aldrig vara över för mig

Både idag och imorgon är utvecklingsdagar på skolan. Trots det var jag duktig och var på en svenska lektion där jag gjorde om en gammal uppgift och efter det var det utvecklingssamtal. Det gick helt okej och jag börjar känna att jag är hyfsad kontroll. Imorgon ska jag ta det lugnt förutom att jag ska förbi banken en snabbis.
Godnatt. 

Just så

"Han har bränt alla tänkbara broar.
Han har sänkt alla möjliga skepp.
Han har alltid humör som en åskkur.
Blir han arg ser han rött som ett stoppljus. 
Hade inte du högre krav?

Låt honom veta att inget är som förr.
Finns ingen väg tillbaks för nån som är looser.
Hela världen vet att hans sista chans är bränd.
Och om han inte fattar, börja om igen.
"

Kul att plugga..:P



Igår

Igår direkt efter skolan följde jag med Markus till Holmsund när han skulle tatuera sig. Konstigt nog var jag mer nervös än honom. Men det är som vanligt, är mer nervös över andra än över mig själv. Hann slänga i mig lite middag hemma innan jag skulle iväg och se innebandy med grabbarna där dalen vann. 
 
Idag försov jag mig ganska länge så bestämde mig för att plugga hemma istället inför samhällsprovet som är på fredag. Känns faktiskt helt ok!

Tre från igår


Lördag

Åt supergod middag med familjen och sedan fikade jag med Emelie. Alldeles för sällan jag träffar mitt hjärta så vi hade en del att ta igen. Nu landade jag precis i sängen efter att följt med som sällskap och skjutsat massa folk. Ett plus i kanten var att få träffa Oskar och återuppliva Gran Canaria minnen.
Nu säger jag godnatt. :)


Promenad

Första gången jag tagit mig ut och kunnat vara ute så länge på typ två månader.
Sakta men säkert..


Gatorna är gråa, men vi ger dom ljus så länge dom är våra.

Skulle lämna in min telefon efter skolan igår. Men eftersom den ändå först skulle skickas iväg på måndag så blir det nog att lämna in den då istället. Efter middagen åkte jag och kollade på farmor och farfars nya kök i nya lägenheten. Klar där så åkte jag till Minna och pratade, åt lite godsaker och sådär. Annars var fredagen bara en berg och dalbana. 
Ny dag, nya tag! :)

Idag är det freeeedag!


Kan inte drömma mig bort, jag ser problem under mitt ögonlock. Allting går upp för mig när solen går ner


Torsdag

Varit trött och haft huvudvärk hela dagen så blev ingen skola för min del. Lite jobbigt när jag vill jobba ikapp allt jag missat. Imorgon ska jag försöka ta mig dit och sedan ta helg.


Igår


-

Var too cool for school idag:P:P Nämen, varit hemma från skolan idag och mestadels vilat och faktiskt gjort klart ett skolarbete.
Imorgon börjar jag 11.35 så blir skönt med sovmorgon.


Äntligen klar


Mar. 11, 2013

Började dagen med läkarbesök hos min njurläkare. Dagen blev ännu bättre när bästa vännen ringde och berättade att han blivit med körkort. Firade det med att bjuda honom på mat och åka runt ikväll. Nu ska jag duscha och sen bara ta det lugnt.


Söndagsångest


Dags att säga godnatt nu


På bussen hem


Fredag

Vandrat runt på stan idag med Minna och fick med mig en del saker hem. Vädret var helt ok så gjorde premiär för skinnjackan i år. Nu ska jag gå och fixa mig litegrann.


Tankar som kommer om natten

Jag tänker alltid för mycket och ikväll är en sån där kväll när tankarna börjar flöda.  Hur tacksam man ska vara för det fina man har i sitt liv.
Jag tror att man ofta, väldigt ofta, glömmer att stanna upp och faktiskt tänka efter. Personer och saker man dagligen tar förgivet är verkligen inte något man kan vara säker på att vakna upp nästa dag och veta att man har kvar. Jag själv kan inte påstå att jag är särskilt duktig på att verkligen tänka efter och känna glädjen av det fina i min närhet. Men ibland kommer det ikapp en och man börjar tänka,fundera och värdera. Det finns och kommer alltid att finnas folk som har det sämre än dig. Troligen kommer det även alltid finnas de som har det bättre än dig också. Jag vill och ska försöka bättra mig att inte ta saker som är värdefulla för mig förgivet.
För som sagt, man vet faktiskt aldrig hur fort någonting kan förändras, och det är inte bara bullshit. Ditt liv kan verkligen förändras på några få sekunder. 
 
Jag kan själv falla ner i en svacka och tro att det är näst intill omöjligt att ta sig upp, men på något sätt tar man sig upp. Jag hade en enorm svacka i mitt liv under högstadiet. Ungefär allt levande var störande för mig och jag valde många fel vägar som fick mig att ramla och helt enkelt välja fel saker. Jag prioriterade fel saker, var ganska svår att hantera, höll allting inne för mig själv och var svår att förstå sig på. Jag var enormt lätt att intala saker i och brydde mig inte alls om mig själv. På något sätt levde jag som i en lögn, eller i någon sorts dröm som jag bara väntade på att vakna upp ur. Kort sagt var jag ganska förlorad och vilsen.
 
Men även fast det kan göra ont ibland och man får ett och annat skrapsår kommer man upp. Ibland till och med utan skrapsår.
Däremot måste man tillåta sig själv att vara ledsen och kanske falla ibland. Precis som jag gör nu. Jag har inget särskilt att vara ledsen för men något är lite tungt. Om man inte tillåter sig själv att vara ledsen kan man inte göra sig av med känslorna heller. Precis som att vara glad, du måste helt enkelt skratta och ofta går det inte att hålla inne eller stoppa. 
 
 
 
 
 

Torsdag

Hängt med Maja så gott som hela dagen idag. Pratat i massor, käkat god mat osv. Ska försöka somna hyfsat tidigt ikväll då jag ska på stan imorgon. :)


Fick en gullig present av familj nr.2


-

Har snabbstädat lite i rummet ikväll, Fredde var förbi och sedan var jag ute och snackade med Mimmi ett tag. Imorgon ska jag vara med Maja så gott som hela dagen, trevligt. :)
 

Trevligt

Kom precis hem efter att följt Mimmi en bit hem. Vi har varit hos mig ikväll och bara tagit det lugnt och tagit igen allt vi missat eftersom det var så sjukt längesen vi sågs utanför skolan.
Nu ligger jag i sängen och väntar på John Blund.


Måndag

Sjukhusbesöket gick bra och till och med att ta blodprov som jag blivit lite rädd för efter att jag varit inlagd. 
Har verkligen insett att jag måste ta det lite lugnt nu för att bli av med förkylningen och bli piggare i körtelfebern. Så det har jag gjort ikväll. Har bara varit ute och övningskört lite, pratat i telefon, käkat jordgubbar och sådär. 
Nu ska jag ut ett litet tag så puss på er! 

Söndag

Har haft ont i huvudet och jobbig snuva hela dagen så har tagit det väldigt lugnt. Imorgon väntar läkarbesök så ska lägga mig i sängen nu.


Funny how the heart can be deceiving more than just a couple times

Har hängt med fina Minna ikväll. Färgat min utväxt, ätit fruktsallad och bara haft det trevligt. Har turen att jag även blivit förkyld nu så hostar och har det himla roligt just nu. 

Vår i Umeå


Sportlov

Fredag och idag fick vi även sportlov, skönt! Fick mig gott subway kvällsfika och jag hade snart tänkt att sova. Så länge blir det tre bilder från idag. Pusspuss!


RSS 2.0