En ängel flög förbi



Sunday

En kaffe i centralhallen och ikväll har jag avverkat min jobbhelg innan hela nästa vecka kommer spenderas på förskolan. Fullt upp med andra ord. Nu längtar jag till lunch då magen kurrar extremt. 



Fredag

En kaffe i solen och en arbetsdag på ett jobb där jag trivs som bäst. Många säger helg, för mig fortsätter arbetet med cirka 30 timmars jobb i helgen. Men jag är inte ledsen för det. Fredag är alltid fredag, även om det är den trettonde.  



Slottet

Idag var det prins och prinsessdag på jobbet och alla barn var så himla fina. Tycker det är så mysigt med såna här dagar. Haft storsjung och sett Frost och sedan utelek i solen. En solklar tia, bokstavligen. 
Nu vilar jag framför tvn innan jag ska träffa Emelie. 



Babbel

Veckorna består av jobb, jobb och jobb. Den lilla fritid som blir över försöker jag trycka in allt annat som alla måsten och dessutom försöka träffa kompisar. Stängde förskolan idag och efter det så åkte jag till stan för att vara med på lägenhetslottning, gick käpprätt menmen, sånt är livet. 




Orättvisa liv

Ännu en gång får man märka hur skört och orättvist livet är, och hur fort en människa kan tas härifrån.
Vila i frid fina du. Alla tankar och all kärlek till dina nära och kära♡ 


Lunch

Efter en helg med natt jobb är jag nu tillbaka på förskolan och dag jobb. Har stängning idag så har en sen lunchrast som spenderas i soffan med en kaffekopp.



RSS 2.0