Sjukdag

Varit hemma från jobbet idag. Börjar känna mig lite piggare, men är långt ifrån hundra. Hämtpizza till middag och sedan kaffe och choklad framför Gåsmamman. Är så nöjd med nya kaffebryggaren. 



Julhelgen

Hann knappt med att det blev december så small det till och blev julafton. Den spenderades i Sörfors med Mattias familj. Dagen startade med att grilla lunch ute, super mysigt och skönt att få vara ute en stund då man annars lätt blir så trött och seg av att vara inne hela dagen. Sedan blev det mys inne med mat, paket öppning, tomtebesök, julklappsspel osv.

På juldagen hade min förkylning som börjat smyga sig på slagit till och jag sov mest hela dagen. Till middag bjöds vi på julmat hos min farmor och farfar och sedan hade vi förbokat bio för längesedan, 101 åringen.
Nu är det en sjuk och trött Malin som ska börja avrunda kvällen som spenderats i soffan med nässprayen.
 


17-18 december

Helgen efter Brynolf och Ljung bar det iväg till Sundsvall. Vi hade köpt en farsdagspresent kombinerat med julklapp till pappa som bestod av julbord, julshow och hotellövernattning på Quality Hotell Sundsvall. En nöjd pappa och en mysig helg. 



Vilken söndag

Starta söndagen i lugn och ro med frukost framför tvn som bestod av räkmacka. Mums! Vid fyra blev jag och Mattias hämtade av mina föräldrar och då startade vi med middag och goda drinkar på Pinchos. Klockan 19 var det dags för show med Brynolf&Ljung, så häftigt! Och så glad att jag valde att köpa biljetter. 


Massor

Som sagt så var det julklappsrace i torsdags på jobbet. Mysigt och ett bra avslut på dagen. Sedan blev det helg, halleluja. I fredags blev jag bjuden på middag hos Dana&Jesper, hur gott som helst. Sedan blev det idol mys och massa gott där. Därefter hann jag med att träffa Sara&David en sväng, hämta hem Boston och skjutsa Mattias&Gustav. Igår var det lugn och ro hela dagen. På kvällen hämtade jag en namnsdagspresent hos mina föräldrar, så mysigt att fortfarande få såna presenter. Natten spenderades i Hamptjärnsstugan med trevliga vänner, grillad korv och lite alkohol. Väl godkänd lördag. 


Min kära vän

Så liten, men så mycket glädje.


4 av 5

Veckan tuffar på och imorgon är det fredag. Ikväll väntas det julklappsrace och fika på jobbet. Ska bli så himla trevligt att bara få umgås utan en massa måsten. Rasten är snart slut så ska kliva upp från soffan och pallra mig tillbaka. Hoppas ni har en fin torsdag! 

 


Jul, jul, strålande jul

Nu börjar julen och julafton närma sig. Tänk vad det var enkelt när man var liten att önska sig saker. Jag minns att jag fick en leksakstidning där jag ringade in var och varannan sak som jag ville ha. Idag däremot, oj så mycket svårare det är.
Tänkte iallafall dela med mig av några saker jag kommit fram till att jag önskar mig.

-Ittala vinglas
-Presentkort på diverse affärer som IKEA,H&M osv
-Pengar/presentkort till att göra gelenaglar. Något jag är dålig på att unna mig själv
-Pengar till en resa


Från noll till hundra

Som vanligt passerar helgen i blixtfart. Tänk om veckorna kunde gå såhär fort. Har haft en himla trevlig helg iallafall. Julmarknad, adventsfika, trevligt häng med nära&kära och god mat. Nu är det bara några få dagar till nästa helg. Få? Ja, man får se det från den ljusa sidan.


RSS 2.0