Lördag

Igår startade jag och Caroline kvällen på Olearys med en magiskt god middag. Kvällen slutade även där strax innan 02 med massa drinkar. Däremellan var vi på Idun och såg på Chippendales. Snygga grabbar, bra musik och härlig stämning. Idag har det varit en segare dag med en middag på Max och kaffe hos Gustav. 



Simma

Min telefon hamnade i toaletten och blev helt konstig och levde sitt eget lilla liv. Men efter två dagar i en påse ris startade den igen och det enda som inte är som vanligt är tyst läge knappen på sidan. Tack och lov för att jag slapp lägga pengar på en ny telefon. 


Söndag

Helt mör i knopp och kropp efter en heldag i vattnet på Navet. Att haft Adam här i helgen har varit så mysigt och när vi lämnade han idag så blev vi även bjudna på middag där. 


Nu har jag precis landat i sängen och har tänkt ge mig själv ett försök att få somna tidigt ikväll. Den kommande veckan är rätt fullspäckad så hade varit skönt att få starta den utvilad. 


Fredag och lördag

Igår blev jag och Mattias bjudna på middag hos Gustav. Supergoda hamburgare med goda tillbehör. Jag var så fruktansvärt trött och somnade i soffan där i säkert två timmar så igår blev det en tidig kväll. Tur var väl det då vi idag åkte och hämtade Adam för att åka vidare mot Åmsele och kolla på dragracing. Där blåste det rätt kallt så blev bara två timmar där innan vi kände att det var för kallt. När vi kom hem lagade vi tacos till middag och sen har det varit soffmys framför bilar två. Imorgon väntar nya upptåg med lilleman.






Sen sist...

Haft Meja på besök och besökte då äventyrslekparken på Umedalen, gjort nya naglar, firat mormor som fyllt 80 år, haft mamma och pappa här på middag, fikat i Bullmark hos Amanda och Anders, kollat tillval till lägenheten och därefter ätit middag på Plectrum. 


Efter många dagars frånvaro fick det bli lite bilder och lite kort vad som hänt. Nya tag nu till en bättre uppdatering.  


Längsta dagen

Måndag igen, helgen bara swishar förbi. 

Sitter just nu och har rast och vilar en stund. Idag slutar jag 16.30 och då blir det att snabba sig hem för att byta om innan jag och Mattias ska åka till hans mamma och fira henne. Hon fyller år idag så hon skulle bjuda på middag. Jag hinner tyvärr inte vara där så länge då jag har kurs med jobbet klockan 19.00 till 21.00 så idag blir det att stressa både hit och dit. 


Helgens sista dag

Söndagen har gått i lugnhetens tecken. Blev en storhandling på Coop så nu har vi mat ett bra tag framöver. Har precis gjort iordning kvällens middag som blir kycklingsallad med bröd. Efter middagen ska vi åka en sväng till farmor och farfar och hälsa på. 



Lördag

Förkylningen som gått runt på jobbet kom även till mig. Har inte varit sängläge men har känt mig seg och hängig. 

Hur som helst. Idag åkte jag och Mattias ner på stan och tog en fika med Victor och hans tjej som var i stan över helgen. Gick sen en snabbis på stan och fyndade en tröja på Cubus för 30 kronor. När vi kom hem orkade ingen av oss laga nån middag så blev ett besök på Max, aldrig mig emot. 


Fredagens middag


RSS 2.0