Trött

Är inne på den värsta tiden att jobba natt, då både frossan och tröttheten knackar på. Idag sov jag ovanligt lite efter en jobbnatt för att vara jag. Vaknade redan vid två och då pratade jag nån timme med Dana i telefon och började med middagen, lax blev det idag. Tack och lov fick jag mig en timmes sömn efter maten. Nu är det sista rycket på två timmar innan jag beger mig mot sängen.




Work

Jag hittade inte allt för mycket på mellandagsrean. Men tack och lov var det inte så mycket folk heller. På kvällen åkte jag och Mattias till hans bror och hjälpte han att vinyla släpvagnen, hann även med lite bebismys. Igår jobbade jag 13h och ikväll går jag på lite nattjobb. 4 nätter sammanlagt. 
 





Jul i vårt hus

I fredags tog jag julledigt från jobbet. En himla fördel med att jobba på skola om man frågar mig. Dessutom bjöds det på jullunch, inte dumt. Passade på att fira in fredagen med nya naglar som jag blev mycket nöjd med. Annars då? 
Grillat i Hamptjärnsstugan, blivit bjuden på middag hos Mattias föräldrar, haft uppesittarkväll i Åbyn hos Mattias syster och dessutom hunnit med julafton. God mat, trevligt sällskap och fina klappar. Otippat nog blev det julmässa senare på kvällen i kyrkan, men mysigt var det. Så mycket mer av en julafton kan man ju inte begära.
Imorgon har jag tänkt att kriga runt på mellandagsrean. Får se imorgon om det var ett bra eller dåligt val.





















Suicide Zero

Har fått lite dille på såna här armband, men framför allt så är budskapet och tanken jäkligt fin. Beställ ett ni med! 



Tisdag morgon

Sitter med en kaffekopp i soffan på jobbet och snicksnackar med Lisa. Tre dagar kvar till jullov, är verkligen inget skitsnack att tiden går fort. 
I söndags började dagen med räkmacka och julkalendern, sedan var det tacos och luciafika hos mamma och pappa och igår hade jag Emelie som middagsdejt, kycklingspett bjöds det på. 
Nu ska vi snart börja röra oss mot skolan. Ha en bra tisdag!






 

Kry

Bloggen har varit nere i veckan, och så även jag. Legat helt utslagen sen i onsdags med förkylning och feber. Tur jag har världens bästa pojke som kommit med glass, choklad osv. Börjar känna mig på bättringsvägen nu, tack och lov då jag inte klarar av att vara sjuk då jag blir så rastlös. Ikväll blev jag och Mattias bjudna på middag hos hans syster med familj och även hans bror med familj var bjudna. Mycket trevligt och mycket god mat. 







Måndag

Måndagen har kommit igen, men långt ifrån lika jobbig som dom brukar vara. Känner mig faktiskt någorlunda pigg idag. Blev som sagt bio igår, och när jag och Mattias kom hem såg vi film och åt lite ost som vi hade kvar från i fredags. 
Kaffet står och väntar på mig nu, så ska slurpa upp det.



Helgen

Helgen lider mot sitt slut men först ska det hinnas med en bio ikväll. I fredags blev jag bjuden på myskväll med ost och kex av Mattias, världens bästa. Lördag gjorde jag allt för att få julkänsla, gick nämligen på julmarknad på Gammlia. Och imorse blev det adventsfika med julskinka och vörtlimpa. Om det lyckades komma nån julkänsla eller ej vet jag inte riktigt. Efter marknaden i lördags blev det kinabuffé och som vanligt äter man så man håller på att sprängas. På tal om mat så är det snart dags för middag igen.  


Onsdag

Julen håller på att göra intåg och det märktes även på mat och boende på skolan idag. Lussekatter och pepparkaksdekoration stod på schemat. Ikväll har jag hälsat på mamma på sjukhuset som gjort en operation och avslutade kvällen med fika hos farmor och farfar. Redan torsdag imorgon vilket bara betyder en sak - snart helg. 



Möte

Denna dagen har gått fort och helt plötsligt är det bara en timme kvar. Stor del beror nog på att jag suttit i ett väldigt bra möte i två timmar. Hade lyx att få åka bil med vår sjukgymnast dit, det tackar man för. 
Efter jag slutat blir det hem och fixa med det ena och det andra. Har så mycket jag vill hinna med, 24 timmar på ett dygn är för lite. 



RSS 2.0