Första advent

Precis hemkommen från Mattias bror där vi ätit middag och haft adventsfika med Mattias föräldrar, hans bror och syster med familj. Innan det har vi hunnit måla på toan och fixa och trixa. Blev långt ifrån en slöarsöndag. Nu ska alldeles strax det sista lagret på toan målas innan det blir att inta soffläge resten av kvällen. Imorgon är det måndag, igen. Förstår aldrig vart helgen tar vägen. 




Lördag

Denna lördag har bjudit på en heldag i Sundsvall, Ikea och Birsta. Några tusenlappar fattigare men några plagg och julklappar rikare. Efter en dag som spenderats springandes runt i affärer hela dagen känns det ganska skönt att ta det lugnt ikväll. Har inte tänkt röra mig allt för mycket förutom att jag ska vara chaufför lite senare ikväll. 



Torsdag

Efter jobbet igår bjöd Mattias mig på tjockpannkaka, sjukt längesen jag åt det  men ack så gott. Kvällen var lugn, hann med en kort promenad. Idag har vi varit på julmarknad med skolan på Dragonskolan. Hann få lite julstämning faktiskt. Blev ett armband rikare med ett viktigt budskap och nu har jag precis landat i soffan. Drygt en timme kvar tills jag slutar, och jag längtar redan efter köttfärslimpan som väntar. 




Tisdag

Snö har gått över till regn och rusk idag. Annars har dagen varit himla bra. Vi gav oss ut på uppdrag och köpte en tårta till Jonas som fyller 40 år idag och kom tillbaka med en prinsesstårta och chokladbollar. Har drygt två timmar kvar av arbetsdagen sedan blir det hemgång. 




Tallinn

I helgen tog jag, Erik, Mattias och Caroline en välförtjänt långhelg med destination Tallinn. Vi tog ledigt fredag och bilade ner till Stockholm och efter mycket om och men hittade vi till hamnen. Hade det väldigt trevligt, åt mindre god och väldigt god mat, drack gott och mådde gott framför allt. Lördag gick vi i land i Tallinn och fick se lite av den staden även fast det inte blev så länge då timmarna inte riktigt räckte till. Hemresan var trevlig men lite för gungig och vågig i min smak. Såna här små guldklimpar en vanlig helg är något man borde göra oftare.



















 

Tisdag

Tisdag idag, och för ovanlighetens skull är halva arbetsveckan gjord eftersom jag är ledig på fredag. Jag och Carro gick på Café Göteborg och fikade igår kväl. Gott var det men fick en sockerchock då det kändes som att allt innehöll kilovis socker. 
Just nu sitter jag och väntar att klockan ska slå 11.20 så vi får äta lunch. 



If monday was a shoe it would be a croc

Både veckan och helgen har gått i en väldig fart, och om bara fyra dagar sitter vi i bilen påväg till Stockholm för att åka till Tallinn över helgen. Annars då? 
Har varit och fikat med mamma, pappa och Mattias, haft mysfredag med Malin och Emelie och massa godsaker, middag i Sörfors i lördags med Mattias syskon. Nu börjar klockan ticka rätt fort så ska svepa kaffet och sedan gå tillbaka och börja jobba.













 

Tisdag

Ny vecka har tågat in, och lika glad är jag för det. Farsdag i söndags och vi blev bjudna på middag på Marias, gudomligt gott. Sedan bar det av till Hörnefors och mormor och morfar som bjöd på tårta. Veckan ser ut att bli bra och imorgon väntas en heldag på stan då skolan har utvecklingsdagar, inte mig emot.



Fredag

Igår hämtade jag ut glasögonen sedan blev det matdejt hos Mattias. 
Planen idag var inflyttningsfest hos Emelie, men min kropp säger nej. Med förkylning i kroppen känns inte alkohol som någon bra idé även fast det hade varit himla trevligt. 
Helgen närmar sig, ynka 40 minuter kvar. 



Torsdag

Torsdag, snart helg och jag har dragit på mig den typiska höstförkylningen. Krigar på på jobbet ändå, men det tar emot. 
Efter jag slutat ska jag och hämta något jag troligtvis borde hämtat betydligt tidigare - mina första glasögon. 



Några dagar

Precis som rubriken lyder är det några dagar sen. Jag har haft ett höstlov som faktiskt inte blev nåt höstlov då jag hade både skoterkurs och jobbade på förskolan. Himla kul att få träffa alla barn igen. Däremellan har jag hunnit med en utgång, skoterns dag, beställa glasögon och lite annat. Nu ska jag svepa sista kaffet innan det är slut på min lunchrast.










RSS 2.0