Lördag

Tog med mig Dana på en mysig middag innan kvällsstädningen drog igång. Så roligt har jag haft det ikväll. Tur jag ska få träffa några vänner snart iallafall. 



Jobb

Startade veckan med att jobba på förskolan. Var egentligen tänkt att jag skulle jobba dag hos min brukare imorgon men pågrund av sjukdom blev det en natt här inatt och ledig dag imorgon istället. Ögonen börjar bli tunga efter en lång dag så blir skönt att få landa hemma i sängen om några timmar. 



Nya




Måndag

Höst hostan har kommit till mig som ett brev på posten och håller mig vaken om nätterna. Har hur som helst jobbat kväll och la mig i sängen för ett tag sedan efter en kväll med Oskar och Charlie. Adios amigos!
 



Allt i ett

Bloggandet har hamnat på hyllan då annat har hänt. Har tillexempel hängt en hel del med Dana och myst med deras nya fyrbenta familjemedlem, varit på Schlagerklubben med Felicia och dessutom fått finfina naglar gjorda av henne, firat farsdag med smörgåstårta och så vidare. Dessutom har jag blivit med egen bil! Igår hade jag Rebecca och Dana hos mig på middag vilket var super trevligt. Just nu sitter jag hemma hos mor och far och väntar på middag. Hej så länge! 









RSS 2.0