Saturday

I lördags var det Skoterns dag. Startade dagen med att åka runt till alla butiker och titta på nya modellerna. Man blir ju sugen, men det är inte billigt. Strax efter 18 hade jag och Mattias bokat ett bord på Pinchos, super mysigt. Sedan mötte vi upp lite vänner på Allstar, och tillsist vidare till Olearys för After Skoter. Där var det helt sjukt mycket folk, till och med garderoben var full. Men trevligt hade jag. Söndagen var jag däremot inte alls lika fräsch. Men är huvudet dumt får kroppen lida har jag hört.


Skövde

Precis! Skövde var vårt nästa mål dit även de sistnämda också hakade på. Vi hälsade på Mattias farmor och hennes man. Super mysigt, och skönt att komma bort från allt folk och bara faktiskt få vara. Sova i ett hus, äta mat i hem miljö osv. Jag som aldrig varit i Skövde fick chans att bekanta mig med staden. Vi åkte till ett ställe som hette, Åsle tå där det fanns många gamla hus och saker bevarade från förr. Nästa dag åkte vi till ett jätte mysigt båt och fiskeläger där jag åt en supergod bakad potatis med skagenröra, mums. 
 
 

Söndagsmiddag

Blev spontant inbjuden på middag hos Mattias syster Frida med familj, så dit är vi påväg just nu. Lyxigt att bli bortbjuden på en annars tråkig och trist söndag.


Norrköping

Från Stockholm begav vi oss till Norrköping. Där knöt vi samman med Mattias bror och syster med familj, trevligt med sällskap. Vi strosade runt i stan, åt middag på Bishops Arms och tog en rätt tidig kväll då Kolmården väntade dagen efter. Jag har inte varit där sen jag var jätte liten så det var som att vara där för första gången. 30 graders värme hela dagen var inte optimalt för att gnata runt på en djurpark, men vädret kan man inte styra över. Jag med min höjdskräck satt mig i en kondol som flög över djurparken. Skräck blandat med rädsla blandat med beundran. Dagen avslutades med en delfinshow, super mysigt. Efter Kolmården styrde vi skeppet mot...... 
 

Stockholm

Huvudstaden var första stoppet på vår roadtrip. I hela sex dagar stannade vi där, och jisus vad vi hann med att göra saker. Vi besökte en massa olika stadsdelar, Gröna Lund med Sommarkrysset, Vasamuséet, Allsång på skansen, Vaxholm osvosv. Vi funderade länge på om sex dagar var för mycket, men såhär efteråt så hade det inte skadat med någon dag till heller. Klockan ringde vid 08 på morgonen, och vi var aldrig tillbaka på hotellet förrän 01 på nätterna. Behöver jag säga att man var lite mör i både kropp och huvud när man la sig i sängen?
 
 

RSS 2.0