Onsdag

Har mestadels hängt med min fina vän Stefan ikväll men hann även med att vara med som sällskap när Markus och Marcus skulle tvätta bilarna. Imorgon väntar halkbanan för mig så ska läsa lite i teoriboken för det innan jag ska sova.


What’s gone between us has come between us

Förhoppningsvis hjälper tabletterna för just nu har jag inte lika ont i magen. Följde med mina föräldrar till farmor och farfar där jag satt och njöt på deras balkong en stund. Sen hämtade Emelie mig som firar 4 dagar med körkort idag, grattis igen darling. Nu ska jag försöka läsa lite teori och imorgon har jag sovmorgon på praktiken tills 9.30. :)

I love you

Min bästavän. Tänk att det kunde bli såhär tack vare en slump. Det var ju faktiskt slumpen att jag träffade dig vid en busshållplats, en sommarkväll, för några somrar sen. Ingen på detta jordklot kan förstå hur tacksam jag är över att det hände. För tack vare det har jag fått mig en vän jag aldrig kommer vilja lämna.
Du är den där vännen för mig som jag alltid vet står vid min sida och ställer upp för mig, oavsett vad, och det har jag fått bekräftat många gånger. Du är även den där vännen som vet vad jag ska säga innan jag ens hunnit påbörja en mening. Jag visste inte att man kunde möta en person som är så lik en själv så att vi tänker samma saker, samtidigt. Men på samma gång är vi inte alls lika, vilket gör att jag kan be dig om råd&hjälp när jag själv är osäker över något. Det är få personer jag kan öppna mig för så mycket som för dig, och veta att du inte kommer döma mig. Utan istället hjälper du mig på rätt väg så jag slipper vara vid kanterna och stappla. Att hitta någon som förstår dig så gott som fullt ut är en underbar, men samtidigt märklig känsla. 

Vi har bråkat och tjafsat om olika saker, men det har alltid löst sig. När jag är osäker på någonting och jag känner att jag behöver råd, då är det dig jag vänder mig till. För jag vet att du är ärlig mot mig, oavsett om det är vad jag vill höra eller inte, och förklarar så att jag förstår.
 
Det finns så mycket jag uppskattar med dig, och så mycket jag skulle offra för dig. Jag kommer kämpa för dig och för vår vänskap - Genom allt.
Min allra käraste vän.♥
 

-

Min mage har inte velat samarbeta sen förra veckan så igår var jag bara på praktiken 1 timme och idag har jag varit hemma. Börja ana att det kan vara magkatarr så har börjat käka lite tabletter i hopp om att det ska bli bättre, väldigt snart. Vill ju vara på praktiken nu sista dagarna! 
 

Nej

Ungefär så har hela dagen varit, nej.
Riktigt värdelös kort sagt. Inte mycket som varit bra. Det ändrades dock litegrann då jag fick prata med en utav dom viktigaste i mitt liv, som alltid lyckas få mig på bättre humör.


Myser hos mormor och morfar


Lördag

Drog till Robin där jag har var igår kväll. Spelade gitarr och bara chillade. Tycker om såna kvällar. Ännu bättre är det att det börjar likna sommarkvällar, lite mer plusgrader bara. Nu ska jag strax iväg till mormor och morfar, och sedan till farmor och farfar och äta middag.


I väntan på bussen


Just nu:


Skriver av mig

Alltså vad är det som händer i Sverige och Stockholm? Läste nyss på tvn att England och USA varnar för att åka hit och att speciellt undvika stora folksamlingar. Denna varning pågrund av allt som händer i föroterna i Västerort, framför allt Husby. Som jag har förstått det är det ett upplopp mot polisens dödsskjutning.
 
Personligen tror jag väldigt många hade agerat som polisen gjorde i detta läge. Det kanske hade kunnat göras på något annat sätt men det vet man inte. Folk som har blivit upprörda för detta gör alltså uppror mot polisen genom att tända eld på bilar, återvinngscentraler osvosv. Dom som bor där vågar ju knappt gå ut på gatorna eller för den delen låta sina barn leka utomhus. Allt detta för några personer som gör dem frihetsberövade. Om man är irreterad över någonting förstår jag verkligen inte varför man eldar upp privat personers bilar, mest troligt helt och hållet oskyldiga personer. Vissa av dessa hade tydligen inte försäkringar på sina bilar. Undra om dom förstår vilket helvete dom skapar för dom, och framförallt alla boende i områdena där detta håller på. 
 
Polisen kan göra fel, precis som alla andra människor. Polisen är inga robotar som är inställda på vad som ska sägas, och när dom ska säga det. Dom är precis som oss andra som också kan säga fel saker under fel tillfällen ibland. Men kan ni för några sekunder tänka er hur ett samhälle utan poliser skulle se ut? Folk skulle troligen slåss hit&dit, evenemang hade ständigt spårat ur, billister hade inte brytt sig överhuvudtaget hur dom körde och olyckorna inom trafiken hade ökat betydligt. Det är iallafall vad jag tänker lite snabbt. Om man har stött på en dålig polis med dålig attityd. - Jäkligt tråkigt för dig. Troligen passar han inte in i sitt yrke. Men hur betedde du dig? Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad. Bara för att du möter till exempel en snickare som är otrevlig tror du väl inte att alla snickare är som den du mötte? På precis samma sätt kanske du ska döma poliser. Eller snarare, dra inte alla över en och samma kam.
 
Jag hoppas verkligen att allt som händer i Stockholm och förorterna slutar snart. Speciellt för alla som behöver se detta varje dag, som att leva i ett terroriserat land. Det var inte bilden av Sverige för några veckor sedan. 
 
 
 

Lite snabbt

Blev ett snabbt besök på sjukhuset på onsdagsnatt och nu har jag varit hemma från praktiken igår och idag. Trots det så är jag rätt glad för 3014 ord och 8 sidor senare är mitt svenska arbete klart. Äntligen,äntligen,äntligen. 

Mycket

Har väldigt mycket nu. Praktiken, skolarbeten, prov och körkortet. Så just nu lägger jag bloggen lite åt sidan, iallafall tills helgen. :)


Morgon

Har varit vaken i typ en timme nu. Just för tillfället sitter jag och väntar på att få börja min körlektion om tio minuter. Direkt efter den rör jag mig mot praktiken som slutar klockan fyra.


Helg

Glömmer som bort det här med bloggen. Idag har det varit sjukt varmt och jag tog helg från praktiken. Nu väntar jag på att Minna ska komma hit. Får lägga upp bilder och sådär sen. :)


Lång dag

Nationella kändes inte så bra men att komma tillbaka till praktiken efteråt var desto bättre. Åh, underbara barn.
Var bara på praktiken cirka två timmar innan det var dags för min tredje körlektion. Den gick bara bra och nu ser jag  framemot att snart få ha ett körkort i handen. Blev upphämtad efter lektionen av Markus och vi åkte till Strömpilen och kollade lite i affärer och så och åt middag med hans mamma. 

Borde sova

Blev en spontan biltur med Markus och Oskar och nu är jag hemma. Imorgon väntar nationella, praktik och körlektion så bäst att försöka sova.


Livet är dans med svåra steg

Igår umgicks jag med Minna hela kvällen, hade trevligt som vanligt. Återupplivade lite gamla minnen och sådär. Pratade i telefon hela natten så somnade inte förrän runt sju imorse, så den här dagen har jag varit hyfsat seg. Ikväll ska jag träffa Fredde och imorgon är det praktik hela dagen som gäller. 

Ville vara som alla andra


Mat

Mamma styrde upp middag idag. +


May. 11, 2013

Fika på Waynes med Emelie och en liten biltur med Markus. Tackar för denna fredag och inväntar lördagen.
Godnatt.


Tioende maj

Har umgåtts med Maja idag. Pratat och ätit glass. Kändes lite ledsamt eftersom vi troligtvis inte kommer ses på en månad. Men man får tacka för att telefoner och skype finns. Om en halvtimme ska jag röra mig mot stan för att fika med Emelie. Hörs sen!

Dags att börja kliva upp nu


Ute med fint sällskap


Feel the beat of my heart, cause I´m falling

Igår umgicks jag med Minna. Vi satt ute ett tag och bara tog det lugnt och sedan färgade vi bort min utväxt. Idag vaknade jag upp med halsont men blev lite bättre när det var tacos till lunch. Strax ska jag iväg på lite ärenden med mina föräldrar, så ska fixa mig lite nu och sedan dra. 

From the first time that I saw the look in your eyes, I've been thinking about you for all of this time


Långhelg

Idag var sista dagen på praktiken för denna vecka. Får långhelg tackvare röddag och klämdag. Vill verkligen ta tag i mina sista skolarbeten och ska försöka med det också. Ikväll får jag förhoppningsvis min utväxt bortfärgad också. 
 

Glassdejt med Mathilda


Längesen

Var ett tag sen jag skrev här, glömmer som bort bloggen emellanåt. I lördags var jag i Sundsvall på Birsta och Ikea med Maja och mina föräldrar. Köpte med mig lite saker ni kanske får se sedan. Söndagen var lugn tills Markus ringde och sa att vi skulle till Övik så inom tio minuter satt jag i bilen påväg dit. Annars rullar dagarna på rätt likadant, är på praktiken hela dagarna. Ska iallafall försöka skriva lite oftare nu. 

Ute med Rasmus


Två sköna


Andra maj

Efter en dags ledighet var jag tillbaka till vardagen igen. Började dagen med nationella i engelska som jag verkligen inte vågar säga någonting alls om. Lånade Dennis keps för att se hur jag ser ut i keps, no comments.
Åkte sedan tillbaka till praktiken för att sluta klockan fyra. Ikväll ska jag försöka ta tag i några skolarbeten som skulle vara klara för flera veckor sedan. 

Valborg och annat snack

Annars då? Praktiken tar upp den största delen av mina dagar men har verkligen superfina barn på avdelningen som får en på bra humör jämt. När jag inte haft praktik har jag träffat Mimmi och tagit igen saker vi missat, hängt med Philip osv. Igår var det valborg och det firade jag med trevligt folk hos Fredde. Vaknade upp ovanligt pigg imorse men huvudvärken sitter där den ska.. Nu ska jag och hälsa på farmor och farfar och försöka hinna med en promenad med Minna senare ikväll. 
 

Söndagen

Glömt bort att skriva. I söndags var jag till Lycksele för att besöka en fin väns grav.
Är bland det absolut jobbigaste jag varit med om i mitt liv och många tårar fick rinna. La dit några saker vid graven och fick säga några ord som på något sätt kändes som ett sista hejdå.
Fina Samuel, saknar dig.♥
Måste tacka enormt för mitt fina sällskap och underbara vänner Minna och Markus, som gjorde dagen så bra som var möjligt i det läget.
 

RSS 2.0