Skriver av mig

Alltså vad är det som händer i Sverige och Stockholm? Läste nyss på tvn att England och USA varnar för att åka hit och att speciellt undvika stora folksamlingar. Denna varning pågrund av allt som händer i föroterna i Västerort, framför allt Husby. Som jag har förstått det är det ett upplopp mot polisens dödsskjutning.
 
Personligen tror jag väldigt många hade agerat som polisen gjorde i detta läge. Det kanske hade kunnat göras på något annat sätt men det vet man inte. Folk som har blivit upprörda för detta gör alltså uppror mot polisen genom att tända eld på bilar, återvinngscentraler osvosv. Dom som bor där vågar ju knappt gå ut på gatorna eller för den delen låta sina barn leka utomhus. Allt detta för några personer som gör dem frihetsberövade. Om man är irreterad över någonting förstår jag verkligen inte varför man eldar upp privat personers bilar, mest troligt helt och hållet oskyldiga personer. Vissa av dessa hade tydligen inte försäkringar på sina bilar. Undra om dom förstår vilket helvete dom skapar för dom, och framförallt alla boende i områdena där detta håller på. 
 
Polisen kan göra fel, precis som alla andra människor. Polisen är inga robotar som är inställda på vad som ska sägas, och när dom ska säga det. Dom är precis som oss andra som också kan säga fel saker under fel tillfällen ibland. Men kan ni för några sekunder tänka er hur ett samhälle utan poliser skulle se ut? Folk skulle troligen slåss hit&dit, evenemang hade ständigt spårat ur, billister hade inte brytt sig överhuvudtaget hur dom körde och olyckorna inom trafiken hade ökat betydligt. Det är iallafall vad jag tänker lite snabbt. Om man har stött på en dålig polis med dålig attityd. - Jäkligt tråkigt för dig. Troligen passar han inte in i sitt yrke. Men hur betedde du dig? Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad. Bara för att du möter till exempel en snickare som är otrevlig tror du väl inte att alla snickare är som den du mötte? På precis samma sätt kanske du ska döma poliser. Eller snarare, dra inte alla över en och samma kam.
 
Jag hoppas verkligen att allt som händer i Stockholm och förorterna slutar snart. Speciellt för alla som behöver se detta varje dag, som att leva i ett terroriserat land. Det var inte bilden av Sverige för några veckor sedan. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0