Hälsa, rawfood och trevligheter

Igår var jag och mamma på ett event på Motorcentralen som handlade om hälsa och allt runtomkring det ämnet. Anja Pärson och flera andra föreläsare berättsde om deras tips&idéer. En jätte intressant och trevlig kväll.


Tisdag

Öppning idag så blir att försöka vila en stund innan jag ska iväg på ett "event" ikväll på Motorcentralen med mamma. Ska bli spännande!
Har dessutom hunnit bli snäppet mörkare i håret, mycket nöjd.


Glöggfika

Första advent igår firades med massa glögg och adventsfika med mina och Mattias föräldrar. Efter det så åkte jag och Mattias och hälsade på Gustav där vi tog oss en kopp kaffe. Blev där rätt länge så blev en rätt så sen kväll. Trots det känner jag mig pigg och uppåt idag.


Onsdag

En vecka med för mycket att göra och på tok för lite energi. Två kvällsmöten och en hel massa annat att göra. Tur det snart är helg och på fredag väntar det After Work. Ska bli himla trevligt!


Lugn morgon

Sitter i soffan och bara är. Egentid ska man ta vara på.


Ja, se det snöar

Såhär såg det ut genom mitt fönster när jag klev upp imorse.


Kaffe och bebismys

Sitter hemma hos Dana och precis druckit en kaffekopp. Har även hunnit mysa med Ebbe, så himla fin. Killen kan reda sitta, hur duktig?

När vi satt och pratade blev det värsta snöfallet. Så nu är marken lite täckt av snö. 1 november och snö, känns lite tidigt.


Sluta med...

Höstlov och det märks även av på jobbet. Skönt med lite lugnare tempo som gör att man kan ge egentid till varje barn, något som i vanliga fall är väldigt svårt. Slutar tidigt idag och då ska jag åka direkt till Dana. Längesen jag träffade henne och Ebbe så det är på tiden!

Jag har bestämt mig för att sluta med godis fram till jul. Varför? Dels för att jag inte har något större behov av godis. En lördag kväll väljer jag definitivt en skål chips framför en påse godis. En annan sak är att jag känner att jag saknar den kropp och den hälsan jag hade förut. När jag tillexempel spelade innebandy var min ork och energi på topp i jämförelse mot nu. Möttes av denna skål idag när jag klev in i personalrummet, men den låter jag stå orörd.


RSS 2.0