If i had you

Målade klart det sista i hallen idag. Känns skönt att ha det gjort. Efter det åkte jag till stan och kollade in nya gallerian och köpte nya jeans. Familj nummer två bjöd på supergod middag och nu är jag hemma igen.
 

Mitt fina armband

 Klicka på bilden. Tillsammans ska vi besegra cancer. 

Blir inga bilder

Har målat idag med Markus också. Allt blev klart förutom att jag ska måla lite till på en vägg imorgon. Sen är det äntligen vitt och fräscht. Efter vi målat åkte vi och hämtade upp Jimmy och Marcus och åkte till Biltema och Expo. Fick med mig lite saker hem som förhoppningsvis kommer bli bra i hallen. Om typ en timme ska jag träffa Oskar en stund, och efter det blir det att sova. 

Tisdag

Har tagit på mig att måla om våran hall, som tur är har jag Markus till hjälp. Så att måla har varit vad jag gjort idag. Till middag blev det kycklingspett på Ciaociao med Minna. Ikväll har jag sett hockey hos Jimmy med honom, Markus och Marcus. Imorgon blir det målning igen så ska försöka sova alldeles strax. Puss på er! 



Tårarna bara rinner


Bio med grabbarna



It feels like I am just too close to love you

Andra söndagen som spenderats på akuten med min vän nu. Tur det inte var något allvarligt iallafall. Blev bjuden på god middag hos familj nummer två innan jag och Markus åkte och träffade Marcus en sväng. Efter det blev det Stöcksjö för att hälsa på Jimmy. Nu har jag precis lagt på ett två timmars telefonsamtal med Frida.
Ska försöka sova nu snart så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Kram!
 

Lördag

Gårdagen kändes extremt långt, och jag hann med rätt mycket.
Umgicks med Minna en stund på dagen, åkte till Hörnefors där Halim gjorde god pizza som vanligt. Tog en promenad för att träffa Stefan och sedan åkte jag hem igen. I stan träffade jag Marcus och Markus och hjälpte sedan Minna och Niklas med lite grejer. Eller ska jag vara ärlig pratade jag väl mest, och hjälpte mindre. Vid tolv åkte jag till Chrille och träffade honom en stund innan jag åkte hem och la mig. Blev väckt vid tre av Markus och Marcus så träffade dom en stund igen innan jag somnade vid fyra någon gång. Allt är ju dock lite konstigt med tiden nu eftersom klockan är tillbakadragen en timme. 
Idag tror jag det blir rätt lugnt. Håller på att smida lite planer för lite fix här hemma bara. Hörs senare!
 
Saknar sommaren, och saknar Västerås.
 
 

Blogg

Min fina vän Minna har ju förresten gått och blivit med blogg, som jag tjatat.
Klicka HÄR, HÄR eller HÄR för att komma till den.
 
 

5x5

5 saker jag älskar:
- När jag vet att jag har mycket pengar på kontot
- Mina vänner och familj
- Att lyckas
- Vara spontan
- Känslan när en dag bara känns sådär enormt, sjukt bra att man går på moln

5 saker jag avskyr:
- Människor som glömmer bort sina vänner när dom går in i ett förhållande
- Fixa håret, för att det sedan ska bli förstört så gott som direkt
- Tappa bort saker
- Människor som inte kan diskutera om saker 
- Orättvisa
 
5 roliga saker jag kommer göra innan 2013 är slut:
- Förhoppningsvis stormtrivas på min praktikplats
- Hinna klart med alla skoluppgifter. (Ja, det är något roligt när det väl är klart)
- Åka på hockeymatcher
- Bli helnöjd med min tatuering
- Ha en mysig jul, och ett jäkligt bra nyår
 
5 städer jag varit i:
- Stockholm
- Västerås
- Göteborg
- Falun 
- Karlstad
 

5 bra egenskaper jag har:

- Omtänksam
- Pratglad. (Även fast det kan bli för mycket ibland)
- Lättroad
- Spontan
- Envis i många lägen. Det kan ju dock diskuteras om alla tycker det är en bra egenskap hos mig.
 

Har ju världens finaste vän




Hockey

Igår var det Skellefteå och hockey som gällde. Vid halv fyra åkte jag, Maja, Marcus, Markus och Jimmy upp. Käkade middag på Max, var en sväng förbi Inter Sport och sen åkte vi mot hallen. Redan påväg till Skellefteå kände jag mig hängig, och innan vi var hemma strejkade mitt huvud. Vaknade imorse och kände mig inte bättre så har varit hemma idag, och blir att vara det imorgon också. Jävligt surt att vara sjuk då min klass skulle ha ett evenemang på skolan idag för FN-dagen och kvinnornas situation, och jag har verkligen sett framemot det. Menmen, jag litar på att mina älskade tjejer gjorde det suveränt. Blir ledsen bara av att tänka på att vi snart ska splittras. 
 

Just precis där på vansinnets rand, där jag står svajandes och slår bort varje utsträckt hand

 

#TRUETOUR

Sov så gott som ingenting inatt, så hade ingen ork till att åka till skolan. Har istället blivit med Avicii-biljett vilket känns underbart. Så den 28 februari befinner jag mig i Stockholm och Tele2 Arena, magiskt.
Efter att ha sovit en stund på dagen gjorde jag bort en skoluppgift. Sedan lagade jag middag och åkte till farmor och farfar. Efter det begav jag mig till Teg för att planera lite för onsdag. Nu ska jag snabb plugga inför psykologi provet imorgon innan det är dags att sova.

 

She couldn't wait to get away, and I was stuck in the middle

Helgen har varit både upp och ner. I fredags tog jag det lugnt med Minna. Vi såg Idol, träffade lite vänner, fick göra en god gärning och sådär. Men kom i säng alldeles för sent, så var inte superpigg lördag morgon.
På lördag drog jag ut för att förtära lite alkohol. Trevligt som vanligt med fina pojkarna, och kom hem någon gång efter fyra. Idag har däremot inte varit min dag, haft kramp i magen, besök på akuten osv. Jag tog mig ut på en promenad strax innan middag, var hur skönt som helst. Men jag fick iallafall tacos till middag, och avsluta kvällen med Markus och Fredrik så det blev bra. Nu är det snart dags att sova, en ny skolvecka väntar.
 
 
 

-

Vissa tas härifrån alldeles för tidigt. Det är inte rättvist. Livet är inte rättvist.

You're in my heart just like a tattoo

Igår åkte jag, Markus och Frida till Holmsund efter skolan för att tatuera oss. Efter cirka tre timmar åkte vi hem igen nöjda och glada. På kvällen träffade jag mina favoritgrabbar. Idag hade jag ont i magen och för hängig för att åka till skolan, så blir att plugga lite hemma istället. 
 

The more I swear I'm happy the more that I'm feeling alone

Klicka här för en finfin låt

Råkade visst bli brunett i fredags



Lördag

Käkade god mat på Resturang Maria, och god efterrätt hos farmor och farfar. Efter det åkte jag till Holmsund och var med fina Sandra. Var där till runt nio innan jag åkte till Marcus och var med han, Jimmy, Markus. Trevligt som vanligt. Nu väntar sängen!:) 




Bildlöst

Klarade prövningen i torsdags med nöd och näppe, tur jag har en himla bra lärare. Har bestämt mig för en lugn helg så igår tog jag det lugnt med Minna och fixade lite saker, vad för något ska jag visa sen. Sen var jag med Markus och vi träffade lite vänner. Ikväll ska jag iväg och käka middag med mina föräldrar,min faster och farbror och farmor och farfar. Efter det blir det att umgås med mina grabbar. 

Time to sleep

Efter att ha varit besviken på mig själv för att inte börjat plugga inför morgondagens prövning tog jag tag i det ikväll. För att vara jag så är jag rätt nöjd över min plugginsats. Tog en paus och träffade Oskar vilket var höjdpunkten ikväll. Nu ska jag sova, och hålla tummarna för imorgon. 

Mörkt

Klicka på bilden för att komma till en låt från Maggios senaste album som jag tycker är sjukt bra. 
 

Back on track

Var ett bra tag sen.
I fredags var jag iallafall hos Minna med henne och Felicia. Sedan blev det Five, en sväng förbi Mcdonalds för att käka och en sväng förbi Teg innan jag landade hemma vid fem någon gång. Annars är kvällen ganska suddig för mig haha.
Resten av helgen tog jag det lugnt eftersom jag var sjukt sliten. Nu är jag i skolan och har precis gjort klart ett arbete. Har en lektion kvar och där blir det film "I rymden finns inga känslor". 
Ska försöka ta tag i bloggandet nu. 
 

Kvällssnack

Har aldrig kunnat sova förrän vid ett-två på nätterna, men senaste dagarna skriker kroppen efter sömn redan vid elva, vilket ändå känns rätt skönt. Tror det kan bero på allt som hänt den senaste tiden som gett mig käftsmäll på käftsmäll och fått mig att bli både förbannad och ledsen. Det är saker jag inte tänker skriva ut på bloggen. 

Även fast man i vissa lägen bara har lust att vika ner sig är det inga planer jag har. Dessutom ska jag försöka ha en toppenhelg, vilket det verkar bli om det går som det är tänkt. 

Så sant. Godnatt



Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå

Dagarna rullar på och jag gör inte särskilt mycket. Igår somnade jag klockan sex, vilket resulterade i 14 timmars sömn. Idag bjöd världens finaste svenska lärare på fika, och innan sista lektion träffade jag Oskar. Fick även med mig två recept hem efter att Frida var så gullig och skrev några, så nu kanske jag kan börja laga något annat än nudlar. Nu ska jag stöka upp lite från golvet, och sen ska jag nog träffa Minna en stund.
 
 

RSS 2.0