Lördag

Just nu sitter jag och väntar på middag, oxfilé och pommes! Innan det har jag varit hos Philip som var för längesen jag var med så det var trevligt. 
Kvällen är lite oklar och mitt humör är inte på topp, så vi får se vad som händer. 

Sömntuta

Dagarna på praktiken har gått rätt fort den här veckan. Igår efter jag slutat mötte jag upp Emelie på stan där vi kikade runt och sedan fikade. Underbart när jag inte träffat den oerhört fina vännen på länge. På kvällen hade jag lite planer att vara med vänner men somnade vid sju, och vaknade för en timme sen. Så får tacka för ungefär sexton timmars sömn inatt. 





Life's a game but it's not fair

Uppdateringen är långt ifrån på topp men ska försöka bättra mig. I helgen har jag tagit det rätt lugnt. Såg Känn ingen sorg som var lika bra som sist. 
Annars då? Idag har jag haft min första aktivitet på förskolan och det gick bara fint. Imorgon har jag kort dag på praktiken så när jag slutat ska jag försöka ta tag i några skolarbeten. 



Har det rätt skönt ändå



Torsdag

Andra dagen hemma från praktiken. Men imorgon ska jag dit. Slutar 16.45 och efter det så är helgen äntligen här.
Har inga speciella planer förutom att träffa några vänner och sådär. 
Nu ska jag se en film och bara vila.  

Tisdag

Slutade praktiken för ungefär en halvtimme sen. När jag kom hem så hade jag fått hem mitt paket. Har tagit så lång tid så hade nästan glömt bort att det skulle komma, men nu är det här.
För tillfället ligger jag och försöker vila bort den värsta huvudvärken jag haft på länge. 


Tisdag

Då var det ju det här med uppdateringen. Känns som att jag mest bara är på praktiken nu för tiden, iförsig är det ju faktiskt 35 timmar i veckan. När jag inte är där försöker jag träffa vänner på kvällarna. Skulle bara meddela att både bloggen och jag lever, och dela med mig av min underbara middag idag. Kram! 


Det är så mörkt, så mörkt

Denna vecka har inte varit bra. Men efter lite prat med en fin lärare och fina vänner är jag på banan igen, hoppas jag iallafall.
Imorgon ska jag pallra mig till praktiken som är 08.00-15.00 och sedan ta HELG. Längesen jag längtade såhär mycket efter den. Hoppas ni har det bra iallafall. Kram! 



Hälsat på världens starkaste



Måndag

Första dagen på praktiken är avklarad. Just nu ligger jag och vilar i sängen hos farmor och farfar efter en god middag här. Detta väder gjorde mig sjukt trött. 

Halloween

Efter lite tvekande blev det Five i fredags, och jag hade jäkligt kul. Jag sov med Marcus och Markus och vaknade upp rätt så seg på. Bästa Nina gjorde världslunch åt oss innan jag åkte hem. På kvällen var jag en stund med Minna och vi följde med mina föräldrar till graven och tände ljus. Efter det begav jag mig till Stöcksjö för att hälsa på Maja som var på tok för längesen jag träffade så det var mysigt. Innan det var dags för att sova träffade jag Oskar en stund. Idag har jag hälsat på mormor och morfar, gjort tacos och hängt med grabbarna i Stöcksjö.
 
Nu är det dags för att sova - imorgon är det första dagen på praktiken. Puss och kram.
 

RSS 2.0