Promenad och kultur

Ska försöka peppa igång mig själv genom att gå lite promenader. Jag vet ju om att jag mår bättre av det så bara dumt mot mig själv att skippa. 


Igår ringde pappa och frågade om jag och Mattias ville följa med på Västerbottens muséum. Vi plockade även upp farmor så blev en helkväll där med fika. 

Idag däremot väntas det klippning, hårfärgning hos Carro och som avslutning bio. En tipptopp torsdag med andra ord.


Varför mina tankar snurrat runt och runt..

Ja, precis son rubriken lyder har jag ju nämnt det några gånger. 

Efter många sena kvällar, många funderingar och övervägningar bestämde sig jag och Mattias att detta blir det bästa.

Vi har köpt en lägenhet. En nyproducerad trea på Umedalen. Båda vi är uppvuxna i hus och har därför haft som krav att den ska ligga i markplan och helst med egen ingång, skönt även när vi har Boston. Utbudet av dessa lägenheter i Umeå är så gott som noll. Dessutom när det är nyproduktion slipper man budgivning som jag tycker är jätte jobbigt när man är köpare. Man hinner flytta in mentalt innan lägenheten sälja till någon annan. 

Inflyttningen beräknas till våren 2017, maj eller juni förhoppningsvis. Hade passat perfekt. Ingen snö och hinna komma i ordning innan sommaren och semestern. Vissa kanske vet att jag köpte en lägenhet där för ungefär 2,5 år sedan, men då bygglovet upphävdes blev det inget bygge överhuvudtaget. Men skam den som ger sig... 



Avion

Söndagen var en riktig shopping dag. Det blev en hel dag för mig och Mattias på Avion. Båda två kom hem med lite nya inköp, kanske visar lite senare. Tog en liten fikapaus med mina föräldrar på Waynes. Tacka vet jag Resturangchansen som har 2 för 1 erbjudande. Känns som kortet ler varje gång man använder erbjudandena. 

Middag åt vi på Resturang Maria på Mariehem, oxfilépasta. Mums säger jag bara.

Nu - åter till jobbveckan. Lyckligt nog ska jag göra naglar ikväll. Ljusa upp måndagen lite helt enkelt.


Fredags AW och solig lördag

I fredags var det AW på schemat. Först någon cider hemma hos Ida och sedan middag på Rex. Oxfilén smakade gudomligt. Sedan gick några av oss vidare till Oléarys men blev inte allt för sent. Hann dessutom snacka lite med Hannes som är uppe och hälsar på. 


Lördagen var jag och Mattias  i Sörfors och jäklar vad länge vi var ute. Men Umeå levererade sol så det gäller att ta vara på det också. Vi köpte thaimat och käkade där. På kvällen grillade vi med Emelie och Gustav i Baggböle och avrundade kvällen i soffan framför en film. 


Måndagen är gjord och då känns det som halva veckan är avklarad..

Ja men faktiskt, lite så känns det. Tutade som sagt även på med en öppning imorse men det gick finnemang och sedan rullade dagen på i full fart. Lika full fart var det i mina tankar även idag. Inte så konstigt i för sig.


Jag och Mattias lyxade till det med mat på Plectrum ikväll. Över förväntan var det! 



Ett kalas senare

Ett trevligt kalas med mycket folk, kul att så många samlas några gånger per år. Emelie och Gustav kom förbi och drack lite kaffe och åt tårta som blev över efter idag. Klockan ringer 05.30 imorgon så ska försöka ta en tidig kväll trots att det är viktiga beslut som ska tas.

 


Sol, skoter och lördag

Gårdagen bjöd på en heldag ute i det fina vädret i Sörfors. Mattias bror bjöd med oss på en härlig skotertur med grillning. Jag mår så himla bra när jag får vara ute. Jag och Mattias åkte sedan hem och drack chai latte och åt ostkrokar i våra nya lounge möbler på baksidan, snacka om livskvalité. 


Nu håller vi på att förbereda för kalas. Klockan ett kommer det gäster för att fira att Mattias har fyllt år.


Idag är ingen vanlig idag för idag är det...

Mattias födelsedag - hurra, hurra, hurra! 

Trots att det bara är en torsdag firade vi genom att äta god mat på Allstar. 


Är så tacksam att jag har dig i mitt liv och får dela varje dag med dig. ♡




Sedan sist...

Sportlovsveckan har passerat och vi på jobbet passade på att ta oss iväg på en liten utflykt till Väven. En mysig förmiddag i fina miljöer med fina små citat lite överallt.

Startade helgen med att hämta Adam tidigt från förskolan. Tillsammans med Emelie fikade vi lite på Avion och hade en trevlig dag. På kvällen kom även hans föräldrar och åt middag med mig och Mattias. 


Eld, vinter och mys

En supermysig helg har passerat. Jag och Mattias styrde mot Vilhelmina fredag eftermiddag och hem igen söndag eftermiddag. Under helgen har vi hunnit med en massa grillning och utevistelse och som världens bonus fick jag även träffa Victor, två gånger till och med. 




Nu tillbaka till vardagen och en ny vecka, dock en lugn sådan på jobbet då det är sportlov. 


Fredag och godis i mängder

Fredag i all ära. Dessutom en stor godisskål på bordet i personalrummet.


Slutar vid 16 och då ska jag och Mattias åka upp till stugan i Vilhelmina. Ska bli så skönt att komma ifrån stan några dagar.


Onsdag

Veckan rullar på i vanlig takt och vi har redan kommit till onsdag. Igår var det fettisdag, ingen höjdar dag för mig som ändå inte tycker om semlor. Men igår provade jag faktiskt äta en med sylt i på jobbet och det var faktiskt helt okej. 


Slutade tidigt igår så passade på och åka till Dana för lite Ebbe mys, en kopp kaffe och lite snicksnack. På kvällen bar det av till svärfar som fyllde år så där bjöds det på tårtor och dylikt. Nu ska jag vila ögonen lite medan jag hinner.


RSS 2.0