Veckan

I onsdags var det pappas födelsedag. Världens bästa pappa som funnits där i vått och torrt. Firades med middag och tårta med släkten. Annars har denna vecka mest handlat om jobb, dessutom har Emelie flyttat hemifrån och bor numera typ fem minuter ifrån mig vilket är hur bra som helst. 




En lördag och söndag i Sundsvall

Som vanligt när man bor på hotell startar man ju dagen magiskt med hotellfrukost. Efter det blev det ett litet besök på vårdcentralen eftersom mina öron inte ville samarbeta alls. Sedan gjorde vi stan innan vi drog oss tillbaka till hotellet och sov en liten stund. Middagen blev på Olearys, och därifrån gick vi till Casino Cosmopol. Jag och Emelie var på riktig bortaplan då vi inte förstod nånting alls, men kul hade vi. Tillbaka till hotellet för att släcka törsten och sedan ut på Allstar. Kom tillbaka till hotellet med en pizza i handen och världens bästa receptionist dukade upp med bestick och ljus sisådär fyra på natten. Söndag morgon var man ganska sliten, men efter frukosten var det Ikea och Birsta som gällde och vid tio var vi hemma i Umeå igen. Trots en helg med ynka sju timmar sömn har den varit hur bra som helst. 














En fredag i Sundsvall

Ligger på hotellrummet i Sundsvall med Emelie bredvid mig. Kom hit vid åtta och efter vi kommit i ordning blev det en sen middag innan det blev utgång. Imorgon har vi planerat att hinna med lite affärer och andra småsaker innan det blir utgång på kvällen. Godnatt på er



Måndag

Nu är sista natten gjord och jag har precis käkat middag. Igår blev jag bjuden på middag hos Felicia och Joel innan jag började jobbet vilket var supertrevligt. Ska strax åka till farmor och farfar och hälsa på och förhoppningsvis ska jag kunna somna i tid ikväll eftersom jag börjar halv åtta på förskolan imorgon. Kan bli svårt då dygnet är inställd på natt. 



20

I fredags fyllde jag 20 jordsnurr. Startade dagen med Therese som sov hos mig. Självklart skulle jag göra premiär på systemet så Tina och Dana gjorde mig sällskap till Strömpilen. Kvällen började hos Alicia med trevligt folk och slutade på Allstar. Lördagen var det släktens tur att fira mig innan jag skulle iväg och jobba natt, vilket är vad jag gör nu också. Vi firade med middag och kladdkaka och hade det mysigt. Vill tacka alla som gjort denna helg så bra som den varit och grattis till min stjärna Emelie ännu en gång. 








-

Ligger i sängen och försöker sova eftersom klockan ringer halv sju. Inte så lätt dock när jag jobbade natt förra natten och ska försöka vrida om dygnet hit och dit. På fredag fyller jag 20, vart har alla år försvunnit? Känns som det var alldeles nyss jag var på Gran Canaria och firade min 18-årsdag. Ålderskris redan? 



Lördag

En lugn lördag idag. Jag har varit seg och haft huvudvärk mest hela dagen men trots det tog jag och Minna oss en ganska så lång promenad innan middagen. Har precis bäddat rent i min säng vilket är ett litet träningspass med mitt stora täcke. Vad som händer resten av kvällen återstår att se. 



Nyår




RSS 2.0