Studentveckan - Måndag, tisdag och onsdag

Studentveckan, en av de bästa veckorna jag varit med. Hela livet var en fest. Det jag hade kvar i skolan var psykologikursen och skam den som ger sig. På onsdagen gjorde jag klart det sista provet och blev godkänd. Men tillbaka till måndagen och tisdagen. Sandra, Tina och Lindy skulle på båten på måndagen men jag trodde inte jag skulle hinna klart med psykologifrågorna. Men eftersom jag hann det så gjorde jag dom sällskap.
 
På tisdagen hade vi Klassens Dag på Bölesholmarna. Lekte lekar och gjorde wok till lunch. Mysig dag. På kvällen bestämde klassen sig för att styra ihop nåt. Var tänkt Dare Night, men istället blev det att vi satt och umgicks i Döbelns Park innan vi rörde oss mot Lokal. Jag blev på tok för full redan i parken och halvsomnade på bussen, men som tur är så ordnade det sig upp sig innan kvällen. På onsdagen var det ett slitet gäng i BF3PED i både skolan och klassrummet. Trots det så fixade vi våra lakan till flaken denna dag.
 
 

Brännbollsyran 2014

Fredagen firade vi Fanny med grillat till middag, alkohol, dans och sång. På området blev det ännu mer av de tre sistnämnda och jag fick se både Daniel Adams Ray och Martin Garrix. Efter yran hämtade Markus mig på Haga och då åkte vi till Figaro och hälsade på en sväng. På lördagen var jag hemma hos mig med Markus, Jimmy och Figaro innan vi åkte till Campus. På kvällen var jag mest med Lindy och Jezzie och vi röjde till både DJ Broiler och Dada Life, även fast vi röjde till Dada Life sittandes. Kvällen avslutades med pizza på Matador. 
 

Paus

Har lämnat in datorn och får tillbaka den om någon vecka så fram tills dess blir det tomt här. Kan vara lika bra då man har så mycket att fixa just nu. Puss så länge.

RSS 2.0