Fredag

Yranhelgen har börjat. Jag bestämde mig tillslut för att också köpa ett band som 10 000 andra så jag hoppas det var rätt beslut. Ikväll ska vi fira Fanny för att sedan åka mot yran. Värmde upp på bästa sätt igår med trevliga människor på båten så nu är det bara att hålla tummarna att vädret för helgen är fel. 




Allt möjligt

Dålig uppdatering menmen. Pappa åkte till Stockholm i torsdags och både jag och mamma var för lata för att göra mat så det blev att äta på Resturang Maria. I helgen har jag varit med vänner, hamnat på en svensexa i en partybuss och firat morsdag. Igår jobbade jag på förskolan, inte bästa vädret men vi hade maskjakt i regnet. Just nu är det sista rycket i skolan så mycket tid går åt till det. 








Tisdag

Tre dagar kvar till helg, gäller att vara positiv. Inte hunnit göra så mycket i skolan idag förutom att kolla på Ung Cancers evenemang, har destomer uppgifter att göra hemma som ska vara inlämnade nästa vecka. Så lär bli en helvetes vecka. 



Myssöndag

Vaknade upp med huvudvärken från helvetet idag. Men efter några alvedon och grillat till middag med trevligt folk hos Oskar blev det bättre. Vi fortsatte grilla vid älven sen och då kom även Tobbe och Sanna. Satt och snackade tills strax efter elva och nu kom jag precis hem efter att ha åkt lite bil med Markus. Älskar att åka bil på kvällarna, tycker det är så jäkla mysigt. Skola imorgon så dags att försöka sova nu.



140517

Mina föräldrar är hemma igen efter en natt i Sundsvall. När jag var hemma själv så bjöd jag Minna på middag och spenderade resten av kvällen med henne plus några fler. Kom inte i säng förrän sex imorse. Idag har Fredrik varit förbi en stund och sen fick Oskar agera middagsdejt på Resturang Maria. Grabbarna som varit i Riga är snart hemma så ska träffa dom ikväll, blir finfint. 



Yrkes-SM

Yrkes-SM och även vårt gymnasiearbete har startat på Nolia. Idag har jag stått i montern för barn och fritid och imorgon ska jag vara där man kan pyssla. Har försökt att vila ikväll så min förkylning kan försvinna men även sagt hejdå till grabbarna som åker till Riga i helgen. Ångrar mig nu i sista sekund att jag inte följde med, menmen. 



Carry you home

Satt med Tina och Sandra här om dagen i skolan och pratade om denna talangfyllda tjej. Tina visade mig den här låten och den har verkligen fastnat i huvudet. Tycker ni andra borde ta er en lyssning 
 

Helgen

Hade en jäkligt bra helg faktiskt. I fredags vankades det tjejmiddag hos Felicia som hade gjort sjukt god mat. Hade trevligt där innan vi åkte till Lokal som var väldigt dött. Hade trots allt en bra kväll. På lördagen åkte jag och grillade med Markus,Figaro,Marcus,Jimmy,Nirre och Mikaela i Baggböle. Supermysigt. I söndags åkte jag och Oskar till Strömpilen och shoppade litegrann. Kom hem med en klänning och en stickad tröja. Kvällen spenderas med Minna, Jimmy, Markus och Karl på bio där vi såg The other women som var jäkligt bra.
 

Valborg

Detta valborg var väldigt oplanerat men blev bra ändå. Började med middag hos Jimmy i Stöcksjö. Sedan en liten sväng förbi majbrasan i Stöcksjö. Förfest hos David på Teg innan jag slutligen hamnade på TC där jag hängde en del med Amanda som var DJ. Kvällen avrundades på Max. Trots att jag fick i mig lite för mycket alkohol så hade jag en bra kväll med bra människor. 
 
 

Stockholm dag 3 och 4.

Lördagen var bestämd till att vara en dag för Gröna Lund. Alla var sjukt taggade förutom jag som blir åksjuk och helt enkelt inte är någon karusellåkare. Trots det åkte jag faktiskt några karuseller. Dagen var allmänt bra och det kändes som sommaren hade kommit. Några från klassen spelade på chokladhjul och måste säga att det var jäkligt bra utdelning då många vann, till och med jag. När vi skulle tillbaka till skolan var det rökutveckling på en station vi skulle åka förbi så vi var tvungna att åka runt en hel del i Stockholm och kom först tillbaka vid elva. Då blev det middag och vissa gick och la sig eftersom det skulle bli tidig morgon. Jag, Maja, Dana och Lindy valde däremot att dygna eftersom det kändes drygt och bara sova några timmar. Var en jäkligt trevlig kväll. Vi åkte till flygplatsen runt fem på morgonen och har nog aldrig varit med om att våran klass varit så tyst som då. Väl hemma i Umeå vid 10 kände man sig helt slut. Men får tacka BF3PED för enormt bra dagar i huvudstaden, finfina klass♥
 
 
 
 

RSS 2.0