Långa dagar

08.00-19.00 igår, 07.30-20.00 idag. Behöver jag säga att jag var rätt trött igår och kommer vara rätt trött idag. Ligger i soffan nu och försöker vila bort huvudvärken med lite kaffe. Har en hel del att göra ikväll så vill mest bara sluta jobba så jag får ta tag i allting. Snart helg och det är ju aldrig fel.



Babyshower

...För Dana. Ska bli så kul! 

Helg

I fredags firade vi Daniel, Mattias bror som fyllde år och blev bjudna på massa fika. Lördagen blev det en snabb visit till Avion för lite små inköp och på kvällen myshäng med Erik och Carro. Igår var det hockey med Emelie,Hannes och Mattias. Tyvärr sista matchen för den här säsongen då Frölunda knep segern. Efter matchen åt vi riktigt god mat i Skellefteå på Bishops Arms.
Måndag idag igen. En vecka med två kvällsmöten framför mig. Bara att bita ihop. 




 

Ingen rubrik

Efter jobbet i tisdags satte sig jag, Emelie och Mattias oss i bilen för att se hockeyn i Skellefteå. Väntar en tur även på söndag. Igår var en intensiv jobb dag och huvudet var väldigt trött. Åkte och hälsade på Dana och Jesper vilket var på tok för längesen det hände. Längtar så tills jag får se den lille herre som ligger där i. 





1 av 5

Kvällskaffet och en timme kvar tills jag får gå hem. Måste ge mig själv en klapp på axeln. En massa timmar jobb och en förkylning har jag kämpat mig igenom.



Weekend

Hade turen att bli bjuden på middag hos Frida och Linus i fredags. Blev en hel kväll där. I lördags satte jag och Emelie oss i bilen och åkte upp till Skellefteå för hockey, tyvärr gick det inte hela vägen. Men fick se en sjukt spännande match. Igår vann dom istället i Göteborg och på tisdag ska jag upp igen för att se matchen. På kvällen hängde jag med Emelie, och sen hämtade jag Matte i Sörfors. Drog med Mattias på Trädgårds-nolia igår, fick även med mamma och pappa som sällskap. Blev tacos till middag efter hockeyn och nu sitter jag på jobbet. Blir en lång dag idag. Öppnade förskolan 06.15 och jobbar till 14.30. Sedan jobbar jag 15.00-21.00 på boendet jag brukar jobba på. Heja mig. 




Helg

Äntligen fredag. Så efterlängtat. Igår blev jag bjuden på grillat hos Erik och Carro. Mums säger jag bara. Grillpremiär dessutom för min del. Fredagsfika och kafferast gäller nu innan jag tar helg klockan fyra. 



Onsdag

Lunchrast på jobbet och soffan var väldigt skön idag, och kaffet väldigt gott. Jobbar 07.30-16.30 idag, sedan blir det kurs 18.30-20.30. Så är minst sagt en intensiv dag idag. Är så skönt att det blivit lite ljusare nu så man blir piggare och dagarna känns längre. Baksidan av det är ju att då kommer allt pollen, som jag är tok allergisk mot. 



Lyx

En vecka har gått sen sist. Jobbat och stått i, har även fixat mycket i lägenheten. Rivit tapeter i hallen och hämtat dom som ska upp. Så det är ett projekt vi snart ska dra igång och slutföra. I helgen har jag och Mattias haft turen och bli bortbjudna på tårta till Mattes kusin som fyllde igår. Och igår blev vi bjudna på middag till Frida, Mattes syster som har fyllt år. Och idag blir det middag hos mamma och pappa.




Helgen

Födelsedagslunch för Janne i Åbrånet med Petterssons, världens godaste efterrätt. Annars mycket sängläge för att bli kvitt sjukan.





Sjukstuga

Kände av lite halsont igår och framåt kvällen var hela jag helt slut. Feber. Igen.  Så blev hemma från jobbet idag. Kraften är på noll. Kände inte riktigt att jag hade lusten att bli sjuk nu igen.



RSS 2.0