This weekend

Så trött. Det var känslan då jag landade i soffan i fredags efter jobbet. Slängde i mig en pizza till middag sen, hör och häpna, sov jag hela fredagskvällen. Var tydligen behövligt. Lördagen hade jag och Mattias tagit på oss att vara barnvakt åt lilla Meja som Mattias är farbror åt. Så det blev en mysig kväll i Sörfors framför Melodifestivalen och någon film. 
Idag skulle vi återigen till Sörfors för att kapa några lister till lägenheten. Vi fastnade där framför en mysig eld med en kaffekopp i handen i det härliga vädret och även på middag. Kroppen är sådär härligt trött efter några timmar ute - mer utevistelse under helgen behöver jag.


Veckan som varit

Veckan gick några kilometer för fort, men det börjar bli en vana. Jag vill hinna med så mycket mer än vad jag hinner. Bjöd mamma och pappa på fruktsallad en kväll, alltid trevligt med lite besök sådär mitt i veckan. På jobbet hade vi Vinterkul som består av lite olika stationer med vintertema. Torsdagen var jag och några kollegor 


Förra helgen

Lördagen utnyttjade jag min födelsedagspresent jag hade fått av Mattias mamma - William Spetz föreställning följt av mat på Pinchos. Som sällskap fick jag med mig alla tjejer från Petterssons, himla trevlig lördag. Efter Pinchos myste vi med Cava och gott på Skogsbrynet. 


Söndagen var en liten shopping dag för mig och Mattias som avslutades med fika. Mackan var god, kaffet smakade däremot förjävligt.


Fredagen

I fredags var förskolan stängd och vi personalen fick gå på en jätte rolig och intressant föreläsning på Aula Nordica. Sedan fortsatte vår flygel planera över en fika på Espresso House, läser nu att det låter som jag hänger jämt på Espresso House vilket inte riktigt är sant. Hur som helst var det himla trevligt. 



Kärleken

Kärlekens dag, som egentligen borde vara varje dag. Men jag kan tycka det är rätt fint att en dag verkligen uppmärksammar det.
Jag och Mattias åkte till stan och åt på en ny resturang, Hundra. Är inte sådär jättenöjd med maten men sällskapet var finnemang. Avslutade kvällen med en chailatte på Espresso House. 
Till och med på jobbet uppmärksammades dagen, med både pyssel och små röda hjärtan lite överallt. 


Sen kväll..igen

Jag har hamnat i en väldigt dålig fas just nu som består av alldeles för lite sömn. Kommer aldrig i säng innan 01 vilket sliter på kroppen enormt. Hoppas det släpper snart för detta känns ohållbart i längden samtidigt som man ska jobba 100% med barn runtomkring sig hela dagarna.


Efter middagen åkte jag till Dana för lite kvalitetstid med både hon och lilla Ebbe. Trevligt som vanligt. Och just precis nu landade jag i sängen efter att ha umgåtts med Fredrik. Och påtal om honom, jisus vilken bil han införskaffat sig. Hög som ett höghus. Jag har väl inte den mest imponerande längden att komma med, men att det ska vara problematisk och kämpigt att ta sig in i en bil, haha.

Jag har alltså hunnit med att träffa två vänner som är alldeles för längesen jag träffade, en bättre måndag. 


Weekend

Denna helg har varit lugn och skön. I fredags sällskapade jag med Mattias och Gustav på Resturang Maria. Jag åt pepparbiff med pommes frites, så så så så gott var det! Lördags bjöd på lika god mat. Vi hade bjudit hem mamma och pappa på tacopaj, och till efterrätt gino. På kvällen umgicks jag med Emelie en stund, alltid skönt att ha någon att bara prata strunt med.


Men nu har vi kickat igång en ny vecka, som jag tror kommer bli super bra! Mycket roligt inplanerat. Tiden och dagarna går så mycket fortare då. 


Helgen +7

Var ett tag sedan sist. Och när jag sitter och ska skriva ihop ett inlägg som sträcker sig några dagar märker man att man hinner med rätt mycket på bara några dagar. Förra helgen på fredagen styrdes skutan upp mot Skellefteå för hockey, trevligt men ack så synd med förlust. Natten spenderades sedan när vi var tillbaka i Umeå igen framför en eld, finns ju inget mysigare. Lördag och söndag var jag och Mattias barnvakt till finaste Adam. Riktiga mysdagar. 

Däremot i måndags åkte jag på magsjuka, så det roliga varade inte så länge. Tack och lov var jag på benen rätt fort och kunde jobba redan i fredags igen. 


Korta

Två dagar då jag slutat tidigt. Igår åkte jag med Emelie till Avion, och där brände jag faktiskt upp så gott som båda mina presentkort. Jag är nöjd ändå för blev några tröjor, ett par jeans, tofflor, parfym och en klänning rikare. Blev en middag på Vezzo, självklart pasta som smakade så,så gott. 



RSS 2.0