Jobbfunderingar

Hela denna grej med jobb, något du ska hålla på med så gott som hela ditt liv. Jag har testat på rätt mycket i mitt liv ändå. Servitris, boendehandledare, anläggare, personlig assistent och barnskötare. Finns nog inget jag verkligen känner ALDRIG MER för faktiskt. I sommar har jag jobbat på ett gruppboende inom Umeå Kommun och det fick mig att vidga mina vyer efter att så gott som bara jobbat på förskola sedan i slutet av vintern. Idag ska jag på en arbetsintervju som personlig assistent, dock inte inom Umeå Kommun. I oktober ska jag på en arbetsintervju för IKEA. Jag känner mig bara snurrig över allting, och hela jag stretar och vill helt olika saker från dag till dag. Samtidigt vill jag ju såklart hitta det där yrket med stort Y som jag verkligen känner passar mig som handen i handsken. I dagsläget känns det ju väldigt, väldigt svårt då alla jobb är givande och känns bra på sitt sätt.
 
 

Pengfors

I söndags var vi till Pengfors och kollade sista driftingen för i år. Kanon väder och glada människor gjorde ju absolut inte saken värre. Nu har veckan startat upp igen och för mig är den både lugn och hektisk på samma gång. Jobbintervju, bilbesiktning och provtagning står på tisdagens schema. 
 
 

Bloggtorka

Den längsta bloggpausen på länge är tagen, men det är alltid första gången för allt. Sommaren lider mot sitt slut, även fast värmen så gott som uteblev denna sommar. Kan dock inte säga att jag är allt för ledsen för det då mina semesterdagar i sommar går att räkna på en hand. Men trots det har jag försökt göra något de tillfällen man är ledig. Jag låter bilderna tala för sig själv.
 

RSS 2.0