140923

Ska sluta säga att uppdateringen är dålig då det inte verkar bli någon förbättring. Grejen är den att jag brukar blogga från mobilen, men sen jag uppdaterade till IOS 8 funkar inte blogg-appen för mig. Så jag hoppas det blir förändring på den snart. Denna vecka har bara bestått av jobb, jobb och jobb och en del häng med kompisar. Maja tog sitt pick och pack till Stockholm igår. Självklart hoppas jag att hon kommer trivas och få det bra, samtidigt som jag hoppas att hon kommer hem snart. Morgondagen består av jobb och på kvällen ska vi fira min underbara mamma som fyller år.
 

Fredag, lördag, söndag

Så var även denna helg förbi. Fredagen och firandet av Minna var himla trevligt och hade en jäkligt rolig kväll helt enkelt. Lördagen sov jag ut, hängde med Oskar och åt middag innan jag rörde mig mot stan och Majas avskedsfest. Kunde dock inte stanna så länge eftersom jag skulle jobba natt, men var trevligt att träffa alla. I helgen har mor och far varit i Lycksele så när dom kom hem igår hade jag styrt upp middag snäll som man är. Annars då? Val igår vilket ledde till regeringsskifte. Bra tycker vissa, dåligt tycker andra. Nu har jag babblat på tillräckligt. 







Fullt upp

September är födelsedagarnas månad. Hittills har mina två vänner Minna och Felicia fyllt år. Och i tisdags så fyllde min kära mormor år vilket firades med tårta. Annars har jag jobbat på denna vecka, både som personlig assistent och på förskola. Slutade för en timme sen och nu håller jag på att göra mig i ordning för att gå över till Minna som vi ska fira ikväll. Hade velat vara med och firat Frida ikväll också, men tyvärr kan man ju inte vara på två ställen samtidigt. 



Lycksele

Efter mycket velande om jag skulle stanna hemma eller inte bestämde jag mig för att åka till Lycksele med mor och far i helgen. Såhär i efterhand ångrar jag inte mig en sekund då det var riktigt skönt med lite lugn och ro. På lördagen åkte jag förbi Samuels grav som var ett tag sen jag besökte, och den blir bara finare och finare. Tillbaka till Umeå med en förkylning i bagaget. Jag som trodde jag skulle klara mig, men icket. 



Helgen som varit

Riktigt kass uppdatering. Förra torsdagen kom Victor hit från Vilhelmina och han var mitt inneboende hela helgen. På fredagen var jag, Jimmy, Markus och Victor på Allstar. Efter god mat och goda drinkar blev det Båten dit även Marcus och Maja följde med. Planerna blev inte som tänkt där och någon gång efter tolv hamnade jag på Five som inte alls var min grej. Min bakfylla på lördagen var riktigt oskön men vid sju åt jag middag med Markus och Victor och blev även lite alkohol denna kväll. En riktigt bra helg var detta och jag saknar min fina vän som återigen är cirka 30 mil bort igen. 







RSS 2.0