Stockholm dag 2

Åt frukost vid åtta innan vi började gå mot bussen. När vi kom fram till stan gick vi till Kungsträdgården och kollade lite på körsbärsträden. Efter det gick vi på stan några timmar innan vi skulle till Naturhistoriska och Cosmonova. Filmen vi såg på Cosmonova var bra, men eftersom alla var trötta så somnade typ halva klassen. Efter Cosmonova blev det en till sväng på stan och fikapaus på Waynes. När vi kom tillbaka till skolan så väntade grillade hamburgare och kyckling. 
 
 
 

Stockholm dag 1

Vid sju på torsdagen lyfte planet till Stockholm. Väl i Tumba mötte vår lärares man upp oss och hade fixat världens bästa middag/kvällsmat. Efter att alla fått packa upp och sådär så gjorde dom flesta en tidig kväll eftersom vi skulle till stan nästa dag. Låter bilderna tala för sig själv. Alla bilder är inte mina, utan har tattat från många i min klass.
 
 
 

Packa

Håller på att packa klart det sista nu inför Stockholm. Klassen ska mötas kl fem på flyget så det känns skönt att vara ute i rätt god tid. Blir borta tills söndag och under den tiden ska jag umgås med min fina klass. :) 


Påsklovet

Mitt påsklov har varit jäkligt bra faktiskt. I torsdags drog jag till stugan med mina föräldrar. Trodde jag skulle få hemlängtan men istället var det jobbigt att åka hem i måndags. Har haft det så himla bra och fått köra skoter, tagit det lugnt och träffat lite släkt. På söndagskvällen kom Jimmy och Victor förbi också så det var ett plus i kanten. Nu är det tillbaka till vardagen som gäller. Dock med en mjukstart eftersom vi åker till Stockholm med klassen imorgon som sagt. 




60-dagars festen

I onsdags var det dags att fira att det är 60 dagar kvar tills vi springer ut och tar studenten. Hade förfest med tjejerna från klassen vilket var mycket trevligt. Damen fick dock i sig på tok för mycket redan där och det resulterade i en suddig kväll. Minns inte sist alkokolen tog över mig som då. Trodde jag hade slarvat bort mitt bankkort så jag ringde och spärrade det. Men jag hittade det i jackfickan så nu är jag utan kort och har varit i snart en vecka. Hoppas bara jag hinner få det innan torsdag då jag åker till Stockholm. 




Första mjukglassen för i år



Skellefteå

Igår var det Skellefteå som gällde igen. Samma gäng som förra gången satt sig i bilen och denna gång hann jag en snabb sväng på stan innan matchen också. Middagen åts på Dallas, tackar sällan nej till tacos. Matchen slutade 3-0 och stämningen var finfin. Allsång i bilen påväg hem och mycket skratt hanns med innan jag och Maja somnade. Nu ska jag strax börja fixa mig för utgång med tjejer från klassen. Ikväll skålar vi för 60 dagar kvar i skolan. 


 

Måndag

Sen kväll igår resulterade i en seg Malin imorse. Markus, Jimmy, Minna och Victor kom hit och spelade massa sällskapsspel, nostalgi. Vi gav oss på twister också och tragiskt nog har jag typ träningsvärk idag. Nu sitter jag och väntar på middag och sedan blir det att umgås med vänner. 




Påsklov

Lovet har kommit och det känns inte dåligt överhuvudtaget. Inledde lovet med en middag på Utopia med Oskar. Igår försökte jag, Markus, Jimmy och Victor oss på att grilla men det slutade med att stekpannan fick rycka ut. Blev bra ändå. Nu väntar jag på middag, som jag längtat. 


 

Kämpa

Seg var mitt förnamn imorse. Tog ett bra tag att ta sig upp från sängen, men tillslut så. Efter lunch var det modeshow på skolan, alltid kul när det händer något. Nu ligger jag parkerad i sängen och läser igenom häftet inför nationella imorgon. Skolan och jag är jävligt osams just nu. 




Måndag

Tyckte det kändes som att jag hade skolan och alla arbeten under kontroll, men jag verkade ha lite fel där. Efter utvecklingssamtalet kom fler inlämningar som skulle göras. Just nu väntar nationella i svenska på torsdag och en stor inlämning som ska vara inlämnad på lördag. Måste hitta den där sista energin nu till att ta tag i det sista. Och för den delen måste jag prioritera om i mitt liv. Sätta mig själv före i vissa lägen som jag inte gjort tidigare. 
Slutar om tio minuter och då blir det direkt att åka hem och kanske sova en stund. Kan behövas efter cirka tre timmars sömn inatt. 
 

Fredag och lördag

Slutade klockan ett i fredags och då hämtade Jimmy och Victor mig och Maja på skolan. Vi åkte hem till mig och väntade till Markus slutade innan vi åkte till Skellefteå. Innan vi var framme hade vi hunnit få i oss en och annan alkoholhaltig dryck så det var en ovanligt rolig bilresa och matstopp på Max. Hockeyn var underbar, likaså stämningen och det kunde inte slutat bättre än vinst som det blev. Var en trevlig resa hem med allsång från mig och Victor och jag somnade vid två nångång. Igår började jag dagen med att träffa Mimmi och sen försökte jag och Markus oss på att laga middag. Gick bra tills en säkring gick och ingen av oss visste hur man bytte. Som tur var löste det sig och vi hann käka innan vi skulle röra oss mot Grubberevyn. Jag och ett gäng på sju till såg revyn som börjat bli tradition att se. Efter det åkte jag till Liljansberget och Felicia. Förälskade mig i deras lägenhet och hade inte tackat nej till att överta den nu på direkten. Åkte därifrån vid tolv och då åkte jag till Fredde. Där var det party men eftersom jag körde var jag nykter. Avslutade kvällen med att träffa Jimmy och Victor en stund innan jag tillslut la mig i sängen vid fyra. Sjukt långt inlägg om helgen, men har hunnit med väldigt mycket.
 



140403

Den här förkylningen var långdragen och jag har fortfarande kvar hostan, halsontet och snuvan. Som tur är känner jag mig betydligt piggare så imorgon blir det att bege sig till skolan och träffa girlsen igen. Känns som det var jättelänge sen jag var där fast det bara är en vecka sen. Under praktiken är man inte där på sju veckor men det känns ändå som kortare tid. 
Mycket onödig fakta men har en bra helg och se framemot. Skellefteå efter skolan imorgon, Grubberevyn på lördag plus att jag ska vara med Felicia på kvällen. Nu ska jag alldeles strax sova. Godnatt! :)
 

Lite frågor

Tror du att du kommer ha kontakt med den senaste personen som smsade dig om ett år? Minna. VI har känt varandra i flera år, sedan fotbollstiden. Så det tror jag absolut. En av mina närmsta vänner. 

Vad betyder den som ringde dig senast? Pappa. Ja, var ska man börja? Vi kan bråka som inga andra och skrika på varandra så man tror att vi aldrig ska prata med varandra igen. Men det är för att vi är så extremt lika varandra. Pappa har alltid ställt upp för mig, trott på mig och jag har nog alltid varit lite av pappas flicka. Kort sagt så betyder han otroligt mycket.

 

Har du en person du kan berätta allt för? Egentligen vet jag inte om jag berättar verkligen ALLT för någon, men har absolut människor jag berättar väldigt mycket för.

Saknar du någon? Absolut. 

Kan man vara vän med ett ex? Beror helt på hur det tagit slut och om man kommit över varandra. Men jag är vän med mina ex så det tror jag. :) 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte kärlek, men säkert intresse eller nåt liknande.

Har du sagt jag älskar dig utan att mena det? Icket. Om jag säger det så menar jag det. 

En bra egenskap du har? Att jag är duktig på att prata, iförsig kan det vara nåt negativt också men. 

En dålig egenkap du har? Dåligt tålamod i många lägen. Vissa lägen ger jag mig fan på saker, till exempel då folk tror att jag inte klarar av saker. För då vill jag bevisa motsaten. Men i de allra flesta lägen har jag dåligt tålamod och skiter bara i nåt när det tar emot. 

En nära vän du känt länge? Markus har jag känt länge - sedan sexårs. 

 

 


Klumpig

Hade tänkt klicka hem studentklänningen ikväll. Har tittat på den i flera dagar och nu när jag går in är det självklart slut i min storlek. Förstår inte mig själv varför jag inte bara gör bort det direkt så jag slipper få massa stress. 
Nä, nu ska jag kika på lägenheter bara för att jag fick en impuls att jag skulle vilja flytta hemifrån precis just nu. Har egentligen alldeles för svårt för att vara ensam, men hade varit kul och få ha något eget. 
 

Tisdag

Andra dagen hemma med feber, hosta och snuva. Är duktigt less att ligga i soffan och inte göra nånting. Saknar till och med skolan en aning, iallafall brudarna. Biljetterna till hockeyn på fredag är iallafall fixade så jag har nåt att se framemot fast jag ligger där jag ligger nu. Har precis fått en filmrundvisning av Felicia på deras nya lägenhet. Superfin, och ännu finare lär den bli. Ser framemot att få se den på riktigt och är jäkligt glad för deras skull då dom är så värd detta. :) Nu ska jag fortsätta vila och se tv. Dessutom måste jag hålla mig på min vakt då det är första april idag och jag kan vara ganska lätt att lura.. 



RSS 2.0