Herrrå

Gjort klart en skoluppgift och håller just nu på att packa. Åker till Stockholm imorgon bitti och hem igen på söndag kväll, så nu blir det lugnt med uppdateringen. 
Ha det bra så länge. Puss och kram!

Packning

Eftersom att jag inte gillar att ha oordning så håller jag just nu på att göra en packlista till Stockholm. Tiden har gått sjukt fort och nu är det bara två dagar kvar tills vi drar. Underbart. 


För idag är det Markus dag

Idag fyller min underbara vän Markus år. Så himla glad att jag har dig vid min sida ska du veta. Dagen firades med fika och hockey. Hoppas iallafall att du hade en superbra dag hjärtat! 



Lördag

Landade precis hemma i soffan efter en underbar middag hos familj nummer två med både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Supergod mat och ännu bättre sällskap. Nu ska jag bara vila maten innan jag ska iväg och bowla. 



Mysmiddag



Gamla goda tiden

 
 
 
 
 
 

Ge mig luft och ge mig vingar. Ge mig all din kraft och ge mig din hand

En dag kvar till helg och den här dagen gick från att kännas sisådär till riktigt bra. Var trött och på allmänt dåligt humör när jag kom till skolan, men det ändrades. Efter skolan vandrade jag och Maja på stan där jag köpte presenter till Markus och ett halsband. Åkte hem och åt middag innan jag begav mig till gymmet där Markus dödade mig med ett ben och magpass - Min egna lilla pt är han. 
Gick förbi Telia när jag var på stan och där sa dom att min telefon skulle komma imorgon så det är min plan efter skolan imorgon, hämta hem min lilla bebis. 
 
 

Snattar av Tina

Vad gör du just nu? Sitter i soffan, lyssnar på musik och ska strax duscha

Vad ska du göra ikväll? Kvällen är snart över, så det är dags att hoppa i säng snart

Vad ska du göra nästa fredag? Umgås en helkväll med Minna som jag inte gjort på snart en månad

Använder du snapchat? När jag har min iPhone så gör jag det rätt ofta

I sådana fall, vem var den senaste du snapade med? Minns inte, eftersom telefonen är på lagning men förhoppningsvis är den i mina händer imorgon igen

Senaste du skrev med? Frida 

Senaste du ringde? Dana

Vars trivs du bäst? Utomlands i värmen med ett gäng sköna personer i guess. Frihetskänslan är maxad isåfall
 

En bekännelse? Har inte många fobier men disktrasor är en utav dom. Kan jag undvika att röra en så gör jag det gärna.

En önskan du har? Hjälpa dom som har det sämre

Det sista du gav bort? En cola tror jag

Det sista du fick? Ett superfint halsband av Minna som present från Thailand

Hur har ditt liv varit? Oj, låter som det snart är över, vilket jag inte hoppas. Självklart har det varit toppar och dalar, men väldigt många toppar. :)

 

Hur har din helg varit? Riktigt bra!

Hur har din dag varit? Riktigt bra den med, lite sömn på det här så.


Nattuggla

Är en nattmänniska ut i fingerspetsarna vilket gör att jag för tredje natten i rad sitter uppe och skriver på mina restuppgifter i skolan. Har redan lämnat in tre stycken denna vecka. Självklart vet jag att sömnen är viktig men när jag haft svårt och somna i en lång period spelar inte någon vecka till någon större roll när jag dessutom får något gjort vilket kommer minska min stress också. 
Min telefon har iallafall lämnat verkstaden idag så jag håller tummar och tår att den kommer imorgon eller åtminstone torsdag. Nu ska jag skriva klart det sista innan jag går och lägger mig. 
 
 

140217

Dagen började med galen försovning efter nån timmes sömn, så det var inte lönt att åka till skolan. Istället fick jag reda på att min telefon är vattenskadad och det skulle kosta en hel del att få en ny. Men mitt försäkringsbolag betalar hälften av den nya telefonen så det blev bättre än vad jag trodde iallafall. Efter alla telefonsamtal om telefonen var det bara att snabba sig till tandläkaren där det gick helt ok. En helt ok dag helt enkelt. 
 

You won't let go but you still keep on falling down

  Inatt var inte sömnen och jag bästa vänner. Skola, plus tandläkarbesök väntar imorgon.
Godnatt.

 

Söndag

Kvällen började hos Oskar med Maja och trevliga grabbar och fortsatte sedan på Lokal. Hade en himla trevlig kväll och mår inte allt för dåligt idag, är mest bara seg. Fick ett litet glädjerus nyss när jag fick ett sms av Minna att hon är i Sverige, äntligen!
 
 

Alla ♥-ans dag

Studentmössan har kommit, det är fredag och har en bra helg att se framemot med alkohol imorgon och hemkomst för Minna på söndag. Har inga bilder att lägga in eftersom telefonen är på lagning men jag hoppas alla får en bra alla hjärtans dag iallafall och visar lite extra kärlek till dom ni tycker om!
 

Summertime and the livin' is easy

Talet är avklarat och det gick bättre än förväntat, tack och lov. Näst sista lektionen har startat och jag längtar tills jag får lägga mig i sängen hemma igen. Tittar igenom bilder och längtar tillbaka till sommaren äckligt mycket.
 

I gotta change my point of view

Imorgon håller jag svenskatalet. Som jag gruvat mig och fortfarande gör. Har en känsla av att det kommer gå käpprätt åt helvete då jag läst alldeles för lite mot för vad jag borde. Men jag har bara mig själv att skylla.
Brukar i vanliga fall använda telefonen som sysselsättning i pluggpauserna. Men med en gammal telefon som jag har nu och kommer ha i åtminstone en vecka framöver finns det inte så mycket att göra. Tragiskt så beroende man är egentligen av att hela tiden vara uppkopplad.
Nu ska jag läsa igenom talet någon sista gång innan jag hoppas på att sömnen vill hälsa på. På söndag kommer Minna hem efter drygt två veckor i Thailand, som jag saknat henne och som jag längtar att få krama om henne.
 
 

140211

Nu var det några dagar sen sist - igen. Har varit i skolan och gjort ett kärleksträd i klassen och så vidare, och i torsdags hade vi halvdag och det firade jag och Maja med pizza till lunch. Igår körde jag och Maja ett nästan en timmes långt gympass och dödade lite ben. Känns inte allt för farligt idag ändå, peppar peppar.
Har varit fruktansvärt dålig på och ta bilder och ännu sämre kommer jag bli när jag ska lämna in min telefon idag efter skolan.
 

Människor slutar aldrig förvåna



-

Att jag hade kryat på mig bra var nog en lögn, för idag har jag inte mått särskilt bra alls. Har mestadels legat och vilat och sovit. 
Har iallafall pratat några timmar med Sandra igår kväll och Dana ikväll om allt mellan himmel och jord. Underbara brudar. 
Nu ska jag duscha innan det är dags för Paradise Hotel. 

Helgen

Så var denna ledighet slut och imorgon är det tillbaka till vardagen som gäller. Har kryat på mig helt okej i helgen och är nog av med febern. I fredags mådde jag inte kanon och var som sagt hemma från skolan. Men efter tacos till middag och sällskap av Maja blev det bättre. Igår var jag med Markus, Jimmy och sedan Marcus. Ska snart försöka sova så jag orkar mig upp imorgon. 



 

Säger godnatt med en fin vän och fin låt som sällskap



RSS 2.0