Hälften

Tisdagen avklarad och halvvägs till helg, långhelg dessutom eftersom fredagen är en röddag. Myste till det med en kvällsgrillning ikväll med Emelie, något man gör alldeles för sällan. Nu måste jag försöka sova eftersom klockan ringer om ynka fem timmar. 05.15 för att vara exakt. Öppningar har sina fördelar och jag tycker om dom, men såhär på kvällen känns det lite halvjobbigt måste jag erkänna. 



Den också

Så var denna helg så gott som slut också. Varit en relativt lugn helg vilket passade rätt bra med tanke på min förkylning. Tacka han där uppe för nässprayen. Imorgon öppnar jag förskolan halv sju och när jag slutar ska jag och kolla tillvalen till min lägenhet. Känns helt otroligt att få vara med enda från start inför min allra första och egna lägenhet. 



Rast

Ligger i soffan i fikarummet med en kaffekopp. Är extremt trött idag och inser att pollen har börjat hälsa på. Medan många tycker våren är bästa årstiden har jag inte alls samma positiva inställning eftersom både mina ögon och hela min kropp får ett helvete av pollen. Slutar halv fem idag och efter det ska jag försöka hinna iväg på lite affärer. 

Glädje och tårar

Över en månad sedan jag tittade in här sist. Det har varit en händelserik månad, både positivt och negativt. Har både tagit jobbiga farväl på begravningar och blivit lägenhetsägare. Jobbat massor på förskolan och umgåtts med vänner. Låter helt enkelt bilderna tala för sig själv så ska jag försöka ta tag i uppdateringen bättre. 










RSS 2.0