Persbrandt gör det igen



Trötter

Har drygt en timme kvar av min jobbnatt som spenderats på sjukhuset. Lite tyngre än vanligt men jag lever. Har fördrivit tiden med att läsa Fifty shades of Grey och ja, jag läser böckerna efter jag sett filmen. Men som tur är har jag haft de andra ur sjukhuspersonalen att prata med vilket fått tiden att gå fortare. När detta pass är slut blir det raka vägen hem i säng.


 



Helgen

Helgen har varit relativt lugn. Tagit emot en fin försenad födelsedagspresent från Sandra från Victoria Secret. Gulle hon. Söndagen blev bättre än många andra söndagar. Middag på Allstar och bio, Fifty shades of Grey med Caroline som sällskap. Har hört mycket dåligt om filmen men kan inte hålla med där. Glömde till och med bort att äta mitt godis och dricka min Cola i biosalongen. 



Torsdag

En arbetsdag kvar till helg, känns bara skönt. Igår tog jag mig ner på Telia och kom hem med en iPhone 6. Ovant att ha en sån stor telefon, men blir nog bättre när man vant sig. Blir som barn på nytt med såna här nya grejer. 



Tisdag

En lång jobbdag från 07.30 till 21.00 är snart slut, trots dessa timmar har dagen gått ovanligt fort. Det bjussades till och med på semla i personalrummet idag, vilken tisdag. Som plus i kanten har jag köpt en resturangchans idag, så nu ska det fyndas. 



En av fem

Måndagen är över och på nåt sätt känns det nära till helg då. Det firades iallafall med en räkmacka till kvällsfika. Ska gå över en snabbis till Emelie nu och snicksnacka och sedan hoppa i säng. Imorgon väntas aktiviteter på förskolan hela dagen då det är Prostenloppet, kommer bli kanoners.  



Söndagsmys



Söndag

För att vara mig har jag hunnit med mycket idag för vad klockan visar. Har städat lite, tagit en promenad och fixat lite fika. Så promenaden i sig var egentligen onödig, men man måste ju få leva också. Plus minus noll dieten är nog min melodi. 




♡-dag

Bakis i mängder och buffé på Balder är väl vad dagen mest handlat om. Blev Allstar igår och sedan fortsatte vi dricka tills runt sex imorse, något man smått ångrar idag då huvudet värker. Tråkig som man är så tog jag självklart inga bilder men hade absolut en kul kväll. 

Torsdag

Som vanligt var det ett tag sedan sist. Har jobbat extremt mycket senaste veckorna och går på ett vik nu. Ska absolut inte klaga då jag stortrivs. Tog en välbehövlig helg i stugan i Vilhelmina med lite lugn och skoterkörning för ett tag sedan. Imorgon är det fredag och då väntas jobb och sedan lite alkohol på kvällen. 



 

RSS 2.0